Şimdi Ara

Xbox 360 xkey!!!!yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
10.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Antalya
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Duyduguma gore xkey ile internnetten indirdigimiz oyunlari online oynayabiliyormusuz.Size bazi sorularim var.
    1-XKEY ALMAK MANTIKLI MI?
    2-Xkeyi ben kendim kurabilirmiyim.
    3-XBOX LIVE OLMADAN XKEYDEN MULTIPLAYER OYNAYABILIRMIYIM?

xbox 360 250gb
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Aleti satarken parasini cikaramazsin. 250 300 tl nerdeyse bi konsol parasi. Almak mantikli guzel bi yontem. Eger satmayi dusunmezsen. Kendin kuramazsin dvdkey cikarabilmen lazim. Teknik bi konu. 50 tl iscilik var unutma. Live olmadan online oynanicak bi yer var mi bilmiyorum ama sanmam. Live gold membership alman da gerekecek. Bi yontem daha fw li bi konsol daha alip kendininkine rgh yaptirirsan 100rgh + 300-350 konsol olur. 300 xkeye vermekten biraz daha mantikli geliyo bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm peki bu rgh yi ben kendim yapabilirmiyim.Yapamassam bu sagda solda korsan dvd satan yerler var konsol oyunlari satio onlar KIRARMI?

• Aleti bozmak istemiyosan kendin kalkisma :)))

• PEki de dedigim gibi sagda soldaki dvd satan yerler falan yaparmi ?

• dostum xkey demek ıstedıgın zman hdd den kopya oyun oynamak ıstedıgın zmaan orjınal dvd takıp onlıne oyun oynamak demek. Yanı dusun kı elınde ıkı tane konsol oluyor. Hangısını oynucaksan onu secıyorsun. Xkey kurulumunu hıc bılmeden yapman cok zor. Arada rgh ıle cpu ve dvd key alma ıslemlerı de var galıba. Karısık yanı lehım ıslerı falan var.
    Fw lı cıhaz alıp yıne kopya dan lıve a gırersın ama ban olasılıgı var ancak uzun suredır ms ban dalgası yapmadı. Fw ıle kopya dvd den oynarsın hdd den degıl. O yuzden onunda dvd masrafı var.
    Oyle her dvd satan yer yapamaaz. Forumda bu ısı yapan usta elemanlar var. Konuları mevcut. Dvdhacker favorımdır. Her turlu sorularına cevap bulabılırsın.
    Onlıne oynamak ıstemezsen bır ıkı aylık temız 250gb lık slım xbox var ıstersen. ınternetten ındır oyun at hdd ye oyna. Dvd parası masrafı yok. Istersen soktur chıpı onlıne takıl :)

• bu aleti alırken rgh lı yada xkey li almak en basitiydi...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    lutfen yardim xbox 360
    18 yıl önce açıldı
    XBOX 360 ORJİNAL OYUNLAR
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Peki ozaman.Benim oynuyacagim oyunlar.WWE 13 VE YENI VERSIYONLARI PES 2013 FALAN KINECT OYUNLARI DAHIL MAXIMUM 6 OYUN ALIRIM SIZCE KIRDIRMAK MANTIKLI MI VE BU SAYDIKLARIMI 4 GB DA OYUNAYABILIRMIYIM 4GB OYUN LIMITI KACTIR?

• ????????????????????????/

• dlc pack için alıcak rgh ama kardeşim online hastasyım bop2 ustasıyım dersen xkey kardeşim

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu hortlatmak gibi olacak ama birşey sormak istiyorum.
    Xkey takıldıktan sonra eğer istersek xkeyi takmayarak xbox ın üzerindeki dvd room u kullanmaya devam ediyor muyuz?
  • konuyu bir de ben hortlatıyorum ama xkey ile şu sorulara cevap verebilirseniz iyi olur.

1- en son çıkan kasa xbox 360'larda xkey sorunsuz çalışıyor mu?
    2- türkiye'de daha pahalı olmasından dolayı aliexpress.com 'dan xkey alıp, kadıköye'de monte ettirmeyi düşünüyorum. sizce bu mantıklı mı? aldığım xkey'in xbox'a uygun olmaması gibi bir durum olur mu?
    3- xkey kumandası ayrı satılıyormuş. kumandanın fonksiyonu nedir?
    4- xbox 360'ı xkey ile beraber kullanmak için ikinci bir hard disk mi gereklidir?

teşekkürler.
  • XBOX 360
    XBOX ONE
    PS4

Bu 3 konsol arasında gidip geliyorum oynayacağım oyunlar sayılı 3-4 tane bunun dışına çıkmaz. Şimdi ben 360 alsam oyun grafikleri ps4 ü tutarmı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guitarman

konuyu bir de ben hortlatıyorum ama xkey ile şu sorulara cevap verebilirseniz iyi olur.

2- türkiye'de daha pahalı olmasından dolayı aliexpress.com 'dan xkey alıp, kadıköye'de monte ettirmeyi düşünüyorum. sizce bu mantıklı mı? aldığım xkey'in xbox'a uygun olmaması gibi bir durum olur mu?
    4- xbox 360'ı xkey ile beraber kullanmak için ikinci bir hard disk mi gereklidir?

teşekkürler.

Sorularına kısaca cevap vereyim
    1. Evet sorunsuz Çalışıyor .
    2. Herhangi bir sorun olmaz.rahatlıkla taktırabilirsin..
    3. Kumanda oyun seçmeye yarıyor kısaca.zaten xboxtanda bunu yapabilirsin.
    4. evet 2. Hdd olması gerekir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: byozi

quote:

konuyu bir de ben hortlatıyorum ama xkey ile şu sorulara cevap verebilirseniz iyi olur.

teşekkürler.

bende birsey sorayım. son cıkan fifa 16 yı oynamak için güncelleme istiyor xbox. bunu yaparsam xkey ile oynamama engel olurmu ? bunu test eden varmı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: byozi

quote:

teşekkürler.

bende birsey sorayım. son cıkan fifa 16 yı oynamak için güncelleme istiyor xbox. bunu yaparsam xkey ile oynamama engel olurmu ? bunu test eden varmı ?

Herhangi bir sorun olmaz test ettim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Selam arkadaşlar! Çocukların xbox360 a xkey taktırmıştım ben. Usb harici diske iso dosyalarını atıp oynatıyorum. Son indirdiğim 2-3 oyunda Deadpool da dahil konsol "okunuyor" dedikten sonra biraz bekleyip xkey ekranında disk hatası alıyorum. Abgx le kontrol ettim iso dosyasını hiçbir hata görünmüyor. Nedeni ne olabilir acaba? Diğer iso dosyalı oyunlarda sorun yok. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • KaNaT kullanıcısına yanıt
    Probleme çözüm bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: ademsin

Probleme çözüm bulabildiniz mi?

maalesef :(
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.