Bu soruyu sorma. Böyle sorular yüzünden herkes birbirini seviyor.
Kopya oynayacaksan Xbox360 alacaksın. Yok ben multimedya canavarı, ex oyunları çok daha iyi olanı istiyorsan PS3 alacaksın.
Ufak bilgiler vereyim:
İkisindede flim izlersin. PS3 Blu-Ray'e sahip. Çok daha kaliteli flimler izlersin.
3K sorunu aza indirilmeye çalışınılmasına rağmen kaçınılmaz bir gerçek. Çünkü tamamen donanimsal ve iç mimarisine bağlı bir hata.
İki konsoldada çeşitli ve güzel oyunlar var. PS3'de daha güzel daha kaliteli özel oyunlar var. Multi oyunlar Xbox360 üzerinden yazılımlar yazılıp PS3'e port edildiğinden Xbox360 daha güzel gözükebiliyor.
ya arkadaşım niye wii sahibiyim diye yazdın ki. makarasına wii al diyecektim onu da diyemiyorum şimdi. hayır, şimdi bişeyler yazacaktım ama bu forumdaki bazı arkadaşların verebilecekleri cevaplardan ötürü, başlık xbox 360 - playstation 3 tartışması ve hatta kavgasına doğru gidiyor. o yüzden sana tavsiyem. xbox 360'taki oyunlara ve ps3'teki oyunlara bak. kopya olayını düşünme. hangi konsolu seviyorsan git onu al. ayrıca online oynamak istiyorsan online altyapılarını incele konsolların. ps3 joystiği ve xbox 360 controller'larını karşılaştır. blue ray film seyredecek misin mesela, bunu düşün. bunların hepsini senin düşünmen laızm. burdaki kimse senin yerine karar veremez.
aradığın soruların hepsinin cevabı üst konuda var.
bana sorarsan hiç bulaşma commodore al
Her iki bölümde de bulunan üst konuları gözden geçiriniz. Sorularınız var ise ilgili başlıklardan sorularınızı dile getirip cevaplara göre son kararı verebilirsiniz.
Konu kilitlenmiştir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme