Şimdi Ara

xbox 4gb kinect hakkında sorular?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uncharted 3, Killzone 3, Little Big Planet 2 vs. gibi oyunları oynamak için PS3 almak istiyordum fakat kinect incelemelerini izleyince eşimle birlikte daha fazla oynarız diye xbox almaya karar verdim.

İzmir'de oturuyorum ve orjinal oynamayı düşünüyorum. XBOX 4GB Kinect alabilirim. D&R da 999TL olması lazım. Oradan veya daha uygun bulursam Mediamarkt veya teknosa ya da bimeksten alabilirim.

Konuya biraz uzak olduğum için bir kaç sorum olacak.

Konsolu tv altına, kinecti de tv üstüne koymayı planlıyorum fakat tv ünitesi biraz karışık olduğu için kablo uzunluğu önemli. Kinect bağlantı kablosunun uzunluğu nedir?

4GB ve 250GB seçenekleri var fakat 250GB kinect versiyonu izmirde büyük marketlerde yok galiba. En azından ben görmedim. 4GB'ın ne gibi dezavantajları var? Orjinal oynayacağım için oyunların DVD'den okunması sıkıntı oluyor mu? Çok ses çıkarıyor mu?

Kinect için 1,8m mesafe denmiş. Benim salonumda 2,5 metre mesafe var tv önünde. Kullananlar için soruyorum kinect için bu mesafe uygun mudur? sitesinde uygun olduğu yazıyor ama kullanıcıların fikri de önemli.

Daha önce konsolum olmadı. Yükleme sorunları ya da gürültülü çalışması gibi sıkıntılar yaşar mıyım?

Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkürler.

NOT: Bu arada 2 hafta içinde almayı planlıyorum.

• Hocam sen bence 250 lik al oyunlari hdd ye yuklersin gurultu olmaz yoksa basin agriyabilir
  • Kaplama sorunları, ses ve loading süresi için hdd şart. 4 GB Slim alıp, USB bellek ile de idare edebilirsin ama, bazı oyunları oynamak için usb yetmeyebilir. Mesela BF 3 oyununu HD oynamak istiyorsan hdd olmak zorunda. Forza 4 DLC'ler olmadan 11 GB yer kaplıyor. 16 GB'lık belleği sadece bu oyuna ayırman gerek. 250 GB'lık paket bulamasan da, hdd i sonradan al mutlaka.

Kinect hakkında bilgim yok, olanlar cevap verir umarım
  • Teşekkürler cevaplar için. Peki 250GB XBox nereden bulabilirim? Garantili olmasını istiyorum. Büyük elektronik marketlerde var mıdır? Nereyi tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: guyratlee

Teşekkürler cevaplar için. Peki 250GB XBox nereden bulabilirim? Garantili olmasını istiyorum. Büyük elektronik marketlerde var mıdır? Nereyi tavsiye edersiniz?

Media Markt'da 250 GB satılıyordu ama, Kinect yoktu pakette. Kinect'i ayrı olarak alabilirsin zaten. Hatta forumun 2. el bölümünü takip edersen, uygun fiyata bulursun.
  • Bu hafta sonu mediamarkt'a bakayım o zaman. Hepsiburada da var. XBox ayrı, kinect ayrı.

4GB vazgeçtim, 250GB alayım bari.
  • kinect güzel bir ürün ancak oyunları çok iyi değil (şimdilik)
  • 4GB alıp gerekirse 16Gb lık flash disklerle kullanacağım gibi duruyor.

İzmirde büyük marketlerde bulamadım XBOX 360. D&R 'da satılan versiyonu alacağım gibi duruyor.
  • spotcularda daha ucuz ce 250 gb + kinect 950 tlye satıyorlar ben bugün dika elektronikten xbox 360 250 gb slim aldım get li 700 tlye
  • kinect in kablosu uzun yeteceğini zanediyorum.
    2.5m mesafe ise iyidir.
    eğer 250gb lık bulamıyorsan extradan alırsın hddyi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.