yani en az 4 yıl. ohh bee içime su serpildi birden
quote:
Orijinalden alıntı: iscanthere
quote:
Orijinalden alıntı: wolfgangg
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Dediğim gibi PS4'de 2012 sonu bizlerle
İnşallah dediğin gibi olur.Bu sefer 2 firmada hazırlıklı olup konsollarını aynı hafta çıkartsalar.
inşallah dediğiniz gibi olmaz. bu nesil konsollar daha yeni yeni açılmaya başladı. en erken 2014-2015 gibi çıkmalılar.
Konsolların sonuna yavaş yavaş yaklaşıyoruz GT5 çıktığı için bu 2 sene daha sürebilir ancak sonrasında yeni konsolu herkes bekleyecektir
Şimdi milleti aman benim konsolum eski konsol mesabesine düşmesin çabası telaşı almış, ne zaman yeni xbox çıkar adı 720 mi olur 550 mi olur, içine ne işlemci ne gpu konur bunları kim bilebilir yahu ? Magazin bir haber işte gayet açık yani.
Bu sefer sadece grafiksel devrim değil, kontrol arayüzünde de büyük değişiklikler bekliyorum zira konsollar en az 5 yıllık süreçte beklentileri karşılamak zorunda olduğu için çok farklı özellikler bizleri bekliyor
Gerçekten Microsoft'un bir sonraki nesildeki konsolunun adı xbox 720 mi olacak? Resmi bir açıklama var mı bununla ilgili?
yok hocam millet sadece isim olsun diye salladı işte. bence başında 4 gibi bir rakam olur yeni isminde. 420 gibi. veya direk isim koyarlar rakam kullanmadan.
Daha çok erken bunları konuşmak için.
quote:
Orijinalden alıntı: stormoffdarkness
CGI Grafikler bekliyoruz artık bir sonraki nesilde
Computer generated imagery zaten her zaman oyunlarda kullanılıyordu. Başka neyle generate edeceklerdi ki grafikleri zaten
quote:
Orijinalden alıntı: .:FreeMan:.
quote:
Orijinalden alıntı: Source
Dediğim gibi PS4'de 2012 sonu bizlerle
Evet. 2014-15'er kadar çıkanlar vardı. Ama konsolların limiti belli bu tarihlere kadar dayanmaları zaten mümkün değil. Bazı arkadaşlar kinect, move falan çıktı diye konsolların ömrü 4-5 sene uzayacak sanıyor.
Haberle ilgili olarak, ben fusion kullanacaklarını zannetmiyorum. Konsolların 6-7 sene oyun oynatacak şekilde tasarlandığını ve sabit donanımlarının olduğunu düşünürsek, bundan daha güçlü, cpu ve gpu'su ayrı olan donanımları tercih edeceklerdir bence.
Hocam bence de Fusion + Harici bir GPU kullanabilirler. Video vb. az grafik gücü gerektiren işlemlerde güç tasarrufu için CPU içindeki GPU'yu, oyunlarda ise Harici GPU'yu kullanmak mantıklı olabilir Devir tasarruf devri, tasarruf için buna benzer çözümleri düşünüyorlardır bana göre
Süper fikir
quote:
Orijinalden alıntı: 12henry14
merlininkazanı oyun piyasasının fotomaç'ıdır
Bir sonraki nesilde ps4 alırım sanırım.Halo bitti.Geow bitiyor,Pgr bitti,fable multiplatform oldu,mass effect keza öyle.Xbox 360'ın gözü toprağa bakıyor artık.Natal demeyin bana hitap etmiyor.
quote:
yok hocam millet sadece isim olsun diye salladı işte. bence başında 4 gibi bir rakam olur yeni isminde. 420 gibi. veya direk isim koyarlar rakam kullanmadan.
Neden? 4 Gibi bi rakam olsunki yeni konsol 4.değil 3.konsol olacak Xbox3 , Xbox720 , Xbox360 2 Gibi birşey olablir :)
yeni konsolun adını ben ilk olarak xbox 480 olur diye düşünmüştüm. Bana kalırsa microsoft bir el konsolu çıkarmalı onun adını xbox 2 yapıp yeni xbox konsolunun adını xbox 4 yapmalı ps4 iken xbox 3 olursa garip olur ama dimi
quote:
Orijinalden alıntı: NecronLord
Bir sonraki nesilde ps4 alırım sanırım.Halo bitti.Geow bitiyor,Pgr bitti,fable multiplatform oldu,mass effect keza öyle.Xbox 360'ın gözü toprağa bakıyor artık.Natal demeyin bana hitap etmiyor.
Şaka yapıyor olmalısın. Ne yani, başka franchise çıkaramayacaklarını mı sanıyorsun? "Halo bitti arkadaşlar, hadi toplanın eve gidiyoruz." mu diyecekler sanıyorsun? Yeni seriler çıkacak, belki Geow'dan, Halo'dan daha güzel seriler.
Benim Xbox ve xbox 360 almamdaki neden haloydu.Bungie'de ms ile yollarını ayırdığına göre yerini dolduracak oyun göremiyorum ufukta.
quote:
Orijinalden alıntı: HooMie
quote:
Neden? 4 Gibi bi rakam olsunki yeni konsol 4.değil 3.konsol olacak Xbox3 , Xbox720 , Xbox360 2 Gibi birşey olablir :)
hocam bir düşün bakalım şimdiki konsolun adı neden xbox 2 değil de xbox 360?