Halo bitti xbox bitti gibi bisey söz konusu olamaz yeni seriler gelıcektır bu arada ne sonynın nede mcnın bu yeni kontrol cihazlarını bırakacağını sanmak aptallık olur bence yeni nesil 2 sene içersinde gelir
ne zaman gelir bilemem ama kinect yeni xbox ile uyumlu olabilir ve sony kinect i taklit edebilir
quote:
Orijinalden alıntı: NecronLord
Benim Xbox ve xbox 360 almamdaki neden haloydu.Bungie'de ms ile yollarını ayırdığına göre yerini dolduracak oyun göremiyorum ufukta.
343 boşa açılmadı bazı Bungie çalışanları ile beraber,Halo'yu gayet iyi devam ettireceklerine inanıyorum da zaten Halo Trilogy 3 yıl önce sona erdi Reach falan hikaye o Master Chief'in hikayesi Halo'yu Halo yaptı ve o sona erdi..İyi ki suyunu çıkarmadılar seri adına seviniyorum..Mutlaka yeni IP'ler gelecektir bunun yanında mesela Epic ile bir anlaşma yapılıp Emergence Day'i falan konu alacak bir Spin-Off GeOW gelebilir,AW devam edebilir,CryTek ile Kingdoms'u devam ettirmek adına bir şey yapılabilir çok şey var..
Senin mantığa bakarsak GOW bitti,Uncharted bitecek,MGS bitti PS'i de bırakalım konsol üretmesin Sony de MS'de..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme