amazon Xbox Wireless Controller - Mineral Camo Special Edition https://www.amazon.com.tr/gp/product/B093X59B31/ref=ox_sc_saved_title_2?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1Bu kontrolcü TR de bulunmuyor. İlgilenenler için güzel fiyat. amazon Xbox Elite Wireless Controller Series 2 – Core Edition https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0B9GJLV2D/ref=ox_sc_saved_image_1?smid=A3O5TP4R0OZYXZ&psc=1 |
XBOX 9.nesil Mineral Camo 1467 TL / Elite Series 2 Core Edition 2813 TL
-
-
Hocam bu cihazın yanında usb adaptörü veriliyor mu yoksa kabloyla mı kullanıyoruz bu cihazı?
-
Normalde bluetooth ile bağlayıp oynayabiliyorsun onun yanınca type c girişi mevcut. Evde bulunan bir kablo ile de bağlayıp kullanabilirsin
-
Hocam peki bluetooth performansı nasıl kullandınız mı hiç acaba? Birde bunun usb alıcısı varmış onu alırsak kablo veya bluetooth olmadan kullanabiliyor muyuz?
-
ikinci linkteki controllerda A tuşu kronik sorunluymuş. müşteri yorumlarında 5 puandan çok 1 puan var bu yüzden. haberiniz olsun
-
Alttaki linkteki gibi ucuz bir usb bluetooth adaptör işinizi görecektir.
trendyol.comMicrocase Mini V5.0 Usb Bluetooth Dongle 5.0 Bluetooth Adaptör - Al2392 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://www.trendyol.com/microcase/mini-v5-0-usb-bluetooth-dongle-5-0-bluetooth-adaptor-al2392-p-33185342 -
Bunu kullanıyorum kasanın önünde memnunum ancak kasanın arkasına takınca sinyalde problem olabiliyor
amazonTP-Link UB400, Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptörhttps://www.amazon.com.tr/dp/B07NQ5YGDW/ref=asc_df_B07NQ5YGDW1657083600000/?tag=akakcetr-21&creative=380333&creativeASIN=B07NQ5YGDW&linkCode=asn -
Teşekkürler verdiğiniz bilgiler için arkadaşlar.
-
Bluetooth adaptör olarak tp-link veya ugreen almanızı öneririm. Adı sanı bilinmeyen bir adaptör denedim can sıkıyor başla bir şey değil
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kendi dongle ı alırsan çok rahat edersin bende mevcut. Bilgisayar bluetooth üzerinden bağlanırsan problem çıkartabiliyormuş.
-
Ihtiyac var mi desen yok. Ama duz renklee bile bu fiyat civarinda satiliyor. Seytan durtmuyor degil. Bir tik daha ucuz olsaydi ama hic dusunmeden alirdim muhtemelen genede çok aradayin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8. ve 9.nesil Xbox kontrolcülerinin hemen hemen hepsinde A ve Y tuşu sorunu var. 1 yıl içinde 3 kez servise gönderip sıfırı ile değiştirdim. Hepsinde sorun var. Elite kontrolcüye özel bir durum değil.
-
Nerede okuduysanız bu yanlış bilgi. Oldukça stabil ve sorunsuz şekilde çalışıyor.
-
Bence bluetooth alıcıyla ilgili problem yaşıyor insanlar, ben aliexpress üzerinden ugreenin bluetooth alıcısını aldım gecikme kopma vs hiçbir problem yaşamıyorum. Kasanın arkasına takıp hiç denemedim ama kasanın önünde kullanıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çalışmasına çalışıyor ancak bluetooth ile bağlanınca lag oluşuyor. Bazı insanlar bunu algılamazlar bazıları dikkatlidirler rahatsız olurlar. Single player hikayeli veya platform oyunları oynuyorsanız gerek olmayabilir. (Ben yine tercih etmem) Multiplayer oyunlar vs (Rocket League, Fall Guys, Forza) oynuyorsanız bluetooth ile bağlanmanızı tavsiye etmem. Minimum gecikme için kalbosuz adaptör şart. Bende 5 adet xbox controller var. Hepsini her şekilde denedim çok test yaptım kendi tecrübelerime göre konuşuyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 19 Ekim 2022; 13:23:55 > -
Bizzat deneyimlediğim bir şey değil fakat arkadaşta sorun yaşamıştı öyle hatırlıyorum. Xbox kendi dongle ı 8 taneye kadar kol bağlantısı yapabiliyor + kendi wireless kulaklığı.
-
hocam benim xbox gamepadin de tuşları sorunlu.değişim yapmak için ne yapmam gerekiyor
-
Muhtemelen sizin cihazınızda bulunan bluetooth bağlantısı ile ilgili bir sorun olabilir.
Bende de 8.nesil ve 9.nesil kontrolcüler var. Xbox ve PC'ye aynı anda tanımlılar. Bluetooth 5.0 destekli Wireless AC 9260 wifi+ Bluetooth kartı kullanıyorum. Eşleşme tuşuna çift tıklayınca 1 saniye içinde geçiş yapılıyor. Xbox'a Wifi Direct ile bilgisayara Bluetooth ile bağlanıyor. Ne bir gecikme ne de bir bağlantı sorunu yaşamadım.
Gecikme konusunda bu şekilde karşılaştırma yapmak (wifi direct-Bluetooth) daha sağlıklı. Nihayetinde 2 cihazda da farklı bağlantı türleri ile aynı sonucu alıyorum. Zaten youtube sayfalarında gecikme sürelerini test edenler var. 3-4ms fark çıkıyor -ki bunu da hissedemezsiniz.
-
Servis kaydı açıp gelen numara ile Microsoft'a gönderin. Kargo dahil 1 hafta içinde yenisi geliyor.
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X