Şimdi Ara

xbox'a müzik ve film atmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox hardiskine nasıl dosya atabilirim. ağdan atmak mümkün mü? yada flash dikden atmak mümkünmü?

• ağdayken atamazsın ; ama ağdaki bilgisayardan direk oynatabilirsin. Müzik atabilirsin CD'den ama müzik cd'si olarak kaydetmelisin şarkıları (Nero'dan Audio CD yazdır.) Az şarkı alacak ; ama 360'a atarken mp3 olacak o cd'deki şarkılar merak etme.
    Video atamazsın ancak cd takarak , usb bellekten yada ağ üzerinden geçici olarak oynatabilirsin.

USB bellekten her iki şey de olur. Mp3 dinler video oynatırsın. Hatta oyun oynarken şarkıyı değiştirebilirsin. 360'ın kendine has özelliğidir bu. Tüm oyunlarda kendi müziklerini açabilirsin. Oyundaki arkaplan müziği susar.
  • waaaw ne özellikler varmış.

teşekkürler verdiğin bilgiler için.

Ağdaki bilgisayrdan oynatabilmek için vista mı kurulu olması gerekiyor. nasıl oynatıcam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adakif -- 13 Şubat 2008; 11:40:14 >
  • vista degil media center edition xp de isini gorebilir. normal xp lerde media center edition i sonradan kurabiliyormusun bilmiyorum ama sanmiyorum.
  • Xbox1 mi Xbox 360 mı? Arkadaşlar xbox 360 diye yardımcı oluyorlar.
  • başka konu açmiim de burdan dewam etsin, arkadaşlar DTS müzik dosyalarını okuyo mu xbox 360 ?? ben geçen koydum cd yi sadece cızırtı çıktı aletten deli gibi korktum kapattım ben de hemen acaba bi ayar mı lazımdır deneyen olmamıştır büyük ihtimalle ama ben bi soriim dedim yine de :DD
  • dün sürücüye divx film koydum, bu dosyayı oynatmak için update gerekiyor dedi devam etmedim, bu akşam bakayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgao2000

dün sürücüye divx film koydum, bu dosyayı oynatmak için update gerekiyor dedi devam etmedim, bu akşam bakayım...

netten update etmesi lazım.Normaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: renzokuken

başka konu açmiim de burdan dewam etsin, arkadaşlar DTS müzik dosyalarını okuyo mu xbox 360 ?? ben geçen koydum cd yi sadece cızırtı çıktı aletten deli gibi korktum kapattım ben de hemen acaba bi ayar mı lazımdır deneyen olmamıştır büyük ihtimalle ama ben bi soriim dedim yine de :DD

5.1 WMV dosyalarını açar kesin onları dene.
  • hmm mp3 leri wmv formatına çewiriim yane öle deniim haa mantıklı gibin akşama denemece hemen saolasın :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.