Şimdi Ara

xbox a ps3 kolu takmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
18.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante

attan inip eşeğe binmek gibi bir şey. mümkün değildir sanırım.

Aynen katılıyorum
  • böyle bişey mümkünmü bende merak ediyorum.

joıstık olarak gerçekten xbox360 joistiği süper ancak futbol oyunlarını oynarken ps kolunu arıyorum. xbox pad ile oynamak çok zor çünkü.
  • Biraz alış bol bol oyun oyna o zaman çok daha rahat gelecek.
  • yapma bunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

yau bu olay mercedese doğan direksiyonu takmak gibi bişey

Böyle bişi yazacakdım

• Vurmayın artık öldü.
    Bence d-pad sebebiyle sormuştur ki yeni gamepadlerle o cacık d-pad de tarih oldu artık.
  • Dualshock3 e o kadar yüklenmeyin anolog hassasiyeti bakımından Xbox kolu ile arasında resmen çağ farkı var ve oldukça dayanıklı. Tabi konu ergonomi olursa işler değişir.
  • bende tam tersini istiyorum xbox game pad e alıştım onu ps3 e takabilirmiyiz
  • iki kol arasında iyi veya kötü yorumu yapmayı bırakın veya karşılastırmayı xboxa ps kolu takılırmı bunu sormus arkadaş bilen varsa cevaplasın lütfen.
  • İki cihazın kolları da birbirine takılıyor ;ancak bunun için olan çeviricilerden almak lazım sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4GE -- 21 Eylül 2010; 18:09:52 >
  • why so many hort?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

benim yerim izmirde. sadece xbox yok ama ps3 de var. rock band felan var. xboxa ps3 kolu takam yolunu bulabilirsem. çok büyük sıkıntıdan kurtulcam.

salon izmirin neresinde acaba
  • konu 2 yıl önce açılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: hetfield

böyle bir şey mümkün mü?

bizim oraaki kafe bir dönüştürücüyle ps2 ve ps3 kolu bağlıyorlardı xbox 360 a pahalıda değil adama sordum kaça diye 50 tl dedi 50 dediğine göre o da 30 a fln almıştır
  • Kimse mi tarihe bakmadı yahu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

Kimse mi tarihe bakmadı yahu?

2 mesaj üstüne bakarsan görürsün
  • horta gel :D
  • evet biraz hort olmuş konu :d Ps3'e xbox 360 kolu bağlamak isteyenini gördüm de xbox 360'a ps3 kolu bağlamak isteyenini ilk kez görüyorum
  • Xbox360 da PS3 kollar için;
    http://www.360-hq.com/article3104.html

PS3 de Xbox360 kolları için;
    http://www.xcmlive.com/cgi-bin/xcmlive/engine.pl?function=viewid&id=RKS000165

Kablosuz kullanamadıktan sonra kıymeti yok

• Şu PES olayını çözsünler artık ya sırf bu yüzden bir tanede ps3 patladı bana ..Özel kolmu çıkarıcak microsoft napıcak yapsın artık şunu, gerçi ben ps3 aldım artık çok geç ama olsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.