bildiğim ve tahmin ettiğim kadarıyla mümkün değil,,, ki ps3 kolu nerde xbox 360 kolu nerde,,,, arasında bi dünya fark var be dostum xbox 360 ın gamepadi çok daha kalitelli ve kullanışlı
attan inip eşeğe binmek gibi bir şey. mümkün değildir sanırım.
oyun salonum var. alışmışlar ps3 koluna:) beğenmiolar.
bence uğraşma xbox'a alışsınlar bundan sonra
nerde acaba bu xbox oyun salonu? ben ölüdenizde gördüm sadece tıklım tıklımdı
benim yerim izmirde. sadece xbox yok ama ps3 de var. rock band felan var. xboxa ps3 kolu takam yolunu bulabilirsem. çok büyük sıkıntıdan kurtulcam.
Xfps mi ne o alet ile Bağlanabiliyor diye biliyorum (Tam emin değilim yanıltmak gibi olmasın) Ama bi araştırın isterseniz. O Aletle Mouse Klavye de takılıyor.
Ya ben su Rock Band Bundle Yada su Guitar Hero:World Tour kollari hem xbox360 hemde ps3 e calisaiyor mu Xbox360 gitari PS3 olur mu?
XFPS ile ps2 kolu takılabilir xbox 360'lara fakat öyle sanıyorum ki bunun için kablolu kol almanız da gerekecek. bi seferlik tanıtmanız gerekiyor.
xbox kolu cok güzel ama pes oynarken cok sorun cıkarıyor ters kalıyor o nedenle pes icin biseyler bulmak lazım bi ara xbox a pes icin ozel kol cıkacak diye duymustum ama nekadar dogru bilemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: TamTurk
xbox kolu cok güzel ama pes oynarken cok sorun cıkarıyor ters kalıyor o nedenle pes icin biseyler bulmak lazım bi ara xbox a pes icin ozel kol cıkacak diye duymustum ama nekadar dogru bilemiyorum
Çıkıcak ama aynısı olucak pek fark olmıcak sadece Yeşil olucak, kol üzerinde değişiklik yapıcaklarını sanmıyoum.
quote:
Orjinalden alıntı: TamTurk
+1 tamamen katiliyorum. Sırf bu sebepten xbox'ta pes 2009um oldugu halde oynayasim yok. bi dunya para werip ps3 icin alicam simdi. ps3 kolu takmak mumkunse weya buna benzer bi kol warsa xbox icin dunya daa guzel bi yer olucak kendi adima
bende aynı dertten muzdaripim pes2009 oynanmıyor. bende ps2 kolu ve onu pc ye bağlamak için usb dönüştürücü var. takdım çalışmadı. acaba tanıtmak mı gerekiyor..
yau bu olay mercedese doğan direksiyonu takmak gibi bişey
quote:
Orjinalden alıntı: dreampowder
yau bu olay mercedese doğan direksiyonu takmak gibi bişey
+1
nerde oldugunu bende merak ettım ızmırlıyım gelıp gormek ısterım.bendede 360 var fakat ben lıve uzerınden oynamak ıstıyorum kendı konsolum fwli ve ayrıca evde ınternet baglantım ve bılgısayarım yok.evde yegenımle takılmaktan sıkıldım yenılınce sureklı aglıyor ve mızıkcılık yapıyor.adres verırsen cok memnun olurum.
quote:
Orjinalden alıntı: hetfield
benim yerim izmirde. sadece xbox yok ama ps3 de var. rock band felan var. xboxa ps3 kolu takam yolunu bulabilirsem. çok büyük sıkıntıdan kurtulcam.
xbox 1 de vardı bır aparatla ps2 kolunu xboxa baglayabılıyorduk ben cok memnundum ps2 koluyla xbox1 oynamaktan cunkı xbox1 kolu takoz gıbıydı ayrıca tus konfıgurasyonu cok sacmaydı,360 kolunda bu olay duzeltılmıs.yakında cıkar emınım cınlıler uzerınde calısıyorlardır.
tusların nesı ters arkadaslar ben anlamadım joıstıklerın bırı yukarda bırı asagıda oldugu ıcınmı bence xbox360 kolunun sorun olacagı tek oyun tekken 6 olacaktır cunkı joıstık le oynanmaz tekken zor olur yon tuslarıda xbox 360 ın ıyı degıl ben ce sırf tekken ıcın gereklı ama boyle bıse cıkması lazım bız ps kollarına alıskınız bu yuzden bıze lazım...