Biraz araştırdım fakat bulamadım Xbox 360'ta oynayabileceğimiz güzel uçak smilasyonu varmıdır dostlar? Pcde oynamadım hiç smilasyon oyununu fakat xboxta oynamak isterim :)
Bildiğim kadarıyla yok.
HAWX ve Ace Combat 6 var. Sim havasında arcade oyunlar. Ace Combat kalitelidir.
Ace of combat 6 harika bir oyundur, kesinlikle denemeni öneririm...
Ace Combat mükemmel bir oyundur Mayısta galiba yenisi de çıkacak, sakın es geçme
Ace Combat oyununu oynayacagım çok tşk :)
Simulasyon olarak yok malesef.Arcade olarak arkadaslarin da bahsettigi gibi Ace Combat var.
hawx 2 de var.
Tam Sim değil fakat ACE COMBAT 6 müthiştir
flight simulator microsoftun oyunu zaten , xboxda yok mu ??
Apache: Air Assault Blazing Angels 2: Secret Missions of WWII Blazing Angels: Squadrons of WWII Heroes Over Europe IL-2 Sturmovik: Birds of Prey Over G Fighters Ace Combat 6: Fires of Liberation Tom Clancy's HAWX 2 Tom Clancy's HAWX
Birds of Prey en sağlamı galiba onu da Wings of Prey olarak PC'de denemen daha iyi olur ama illa 360'ta istiyorsan en Sim. o..
Sivil uçakların olduğu bir oyun bakıyorum ben de
Var ama yenisi çiktimi bilmiyorum kotpit felan gösteri aynı uçak kullanıyorsun sanki microsoft 2003 bimle bişeydi google araştır bulursun.
He buldum microsoft 2003 air smilasyon cok devset bişey baya eskiden pc de oynamıştım microsoft olduğuna göre x360 ta vardir.
Flightgear var ama tam senin istedihin x360 uyumu varmi .
pcden değil xbox360 oyunlarından bahsediyoruz.
iyi bir oyun vardıda adını hatırlamıyorum mapları googledan alınmıştı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme