Şimdi Ara

XBOX Alacağım (Yarın) Orj. Oyun Nereden Bulabilirim?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yarın Hepsiburada'dan Xbox360 S 250GB alacağım.

Ancak orjinal kullanmayı düşünüyorum.

cdkey.me sitesinden gold alacağım ama

oyunları nereden alacağım?İstanbul içi websitedende olabilir (Hepsiburada gibi sitelerden) veya dükkanlardan da olabilir.

Shopto dan alışveriş etmem mümkün değil , kredi kartı bilgilerimi veremem.

Şimdiden teşekkürler

• shopto vb. sitelere kredi kartı bilgilerini vermeyenlere hepsiburadadan kazık hediye
  • quote:

Orijinalden alıntı: waRRioR

shopto vb. sitelere kredi kartı bilgilerini vermeyenlere hepsiburadadan kazık hediye

Emin ol kartların limitleri çok yüksek. Risk almaktansa kazık yerim. Ee peki bildiğin site varmı??
  • DH ikinci el bölümünü sürekli takip etmeni öneririm ayrıca Shopto ve Zavvi gibi sitelerdende oyunlarını temin edebilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

DH ikinci el bölümünü sürekli takip etmeni öneririm ayrıca Shopto ve Zavvi gibi sitelerdende oyunlarını temin edebilirsin.

TÜRK Sitesi olacak (Hepsiburada , vatancomputer , sanalmarketim v.s.) Ayrıca havale ile olsun tercihen
  • forumun 2. el bölümü
    hobimoyun
    d&r vs.elektronik marketler
    aralgame
    ama en iyileri shopto, zavvi ve sendit bence
  • Kazık fiyatları bile bile almak istiyorsan eğer elektronik mağazaları, D&R gibi yerlerde bir sürü 360 oyunu mevcut. Yurt dışı için adres belli zaten, Shopto'dan şaşmayacaksın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: warlock22

Kazık fiyatları bile bile almak istiyorsan eğer elektronik mağazaları, D&R gibi yerlerde bir sürü 360 oyunu mevcut. Yurt dışı için adres belli zaten, Shopto'dan şaşmayacaksın...

garanti sanal kart varmış. Onu kullanacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: The DarkMaster

quote:

Orijinalden alıntı: warlock22

Kazık fiyatları bile bile almak istiyorsan eğer elektronik mağazaları, D&R gibi yerlerde bir sürü 360 oyunu mevcut. Yurt dışı için adres belli zaten, Shopto'dan şaşmayacaksın...

garanti sanal kart varmış. Onu kullanacağım

+ Olarak 2 online oyun alacağım. Hangilerini tavsiye edersin ?

CoDMW3 alacağım. Bir tane daha olsun istiyorum o fps olmasın tercihen yarış v.s. olsun NFS run iyimidir? Yoksa rundan önce çıkan birtane vardı hot pursuit onu mu alsam. Acil yardım
  • CoD yerine BF3'ü tavsiye ederim... The Run'a vereceğin parayı git bir hayır kurumuna bağışla daha iyi, Hot Pursuit ise bu nesil piyasaya çıkan en iyi NFS oyunudur kanaatimce...
  • forza 4
  • Özellikle Zavvide çok uygun fiyata bulabilirsiniz genelde Shopto sitesine oranla çok daha uygun fiyatlar oluyor.
  • gittigidiyor ve sahibinden üzerindende alınabilir hem gittigidiyorda bazen gerçekten ucuza oyun bulabiliyorsunuz :)
  • forumdan
    zavvi takipsiz. ama ucuz.
    shopto türkiyeye göre ucuz zavviye göre pahalı ama takipli..
    türkiye resmi satış yerlerini unut
  • GG'de hala Halo 3 için 180 TL isteyen zihniyetler var o yüzden Xbox 360 için herzaman en doğru yol yurtdısından alışveriş yapmaktır. DH ikinci el kısmını ise dediğim gibi sıkı takip et güzel oyunları güzel fiyatlara alabilirsin.
  • Sen gel benim xbox'ı al, hepsiburada'da tek xbox fiyatına ben sana dolu dolu paket veriyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faithléss

Sen gel benim xbox'ı al, hepsiburada'da tek xbox fiyatına ben sana dolu dolu paket veriyim.

Arkadaşın mesajını dikkate al bence, sattığı paket yeni alacaklar için cidden çok avantajlı
  • xforumun 2 .el kısmında çok uyguna oyun var birde kart için sanalkart kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.