Şimdi Ara

xbox ama 110 volt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Su anda, circuitcity@e yuruyerek gidip, 400 + vat@a xbox360 alma imkanim var.
    Ancak bu alet 110V olacak.
    evdeki xbox1 icin 110V 100W adaptoru zor bulmustum.
    simdi bu yeni makine herhalde 200watt@dan asagi cekmez. Bu ntsc xbox@i alsam, Turkiye@de calistirmakda zorluk ceker miyim? Tecrubesi olan var mi?
    icinden hitachi dvd-rom cikarsa bekleyecegim.
    bir de, bu dvd-rom firmware yazdiktan sonra, xbox1 oyunlarini bu makinada 720p oynama imkani var mi? elimde 30-40 oyun var, bunlar bosa gitsin istemem
    tesekkurler

• Xbox 360 içinde standar t bir çevirici yeterli olur yani xbox 1 için kullandığını kullanabilirsin;)

Onun dışında xbox 360 dada xbox 1 oyunlarını yonıyabilirsin backup oyunlarını da oynarsın ama biraz karışık yapması zor diyenler var.+ ayri bir format ile dvd yi yazman gerekiyormuş vs vs...
  • kopya xbox1 oyunları firmware ile çalışmaz
    oyunlar birebir ss ile kopyalanması gerekiyor orjinalden yani, ancak o zaman çalışıyor

ben izmir çankayada 500w lık 110-220 çevirici buldum (zar zor), 300-350 wattlıklar iş görüyor xbox360 için ama fazla mal göz çıkarmaz
    ntsc al bence, hem daha ucuz, hem oyunları daha ucuz, hemde samsung çıkma ihtimali yüksek
  • aydintici cevabiniz icin tesekkur ederim. Su ana kadar saptadiklarim sunlar:

1. Burada 399 dolara premium model dukkandan rahatlikla alinabiliyor. Kutusu da buyuk degil.: Circuitcity , Toys'r'US vb.
    2. Oyun meraklisi degilim, evde 4 yasinda oglum var, belki 1 veya 2 haftada bir xbox1 acip, cogunlukla c64, amiga, mame vb. oyun oynuyoruz ama xbox'da burnout oyununu cok seviyor. Aslinda xbox360 bize fazla ama;
    2. iki hafta once eve Samsung LE40R72B LCD TV aldim aldim
    3. Dashboard update@i ve SONY PSP@de olan updatelerin sonuclarini dusundugumde, belki de kirilabilecek son birkac xbox360'dan birisini hemen alabilirim. ileride bu sans olmayabilir, chip cikmasini bekleyene kadar zaman gececektir
    4. 300watt tahminim dogruymus. Bu ceviriciler kocaman ve cok agir oluyorlar. Su anda bunu dusunmekteyim
    5. SONY PS3 kilitleri icin hem PSP hem de, xbox360'in basina gelenlerden ders aliyordur ve kirilmasinin cok zor olacagini dusunmekteyim. en azindan xbox360 sata kablosunun PC@ye birebir uyumlu olmasi gibi komik durumlar olmayacaktir.
    6. Compusa'dan 10 tane memorex 2.4X dvd+dl 30 + kdv (33 dolara) aldim. Tanesi 5 YTL civarina geldi. Aslinda hazirligim var.
    xbox1 oyunlarina gelince, elimdeki kopya oyunlarda security sector bilgisi olmadigina gore kullanma imkanim gozukmuyor
    7. Bugun almak icin son sansim. Alirsam, 2. controller, hizli sarj kiti, TV kumandasi ve bir adet Burnout oyunu da almam gerekecek. Yani maaliyet 500 dolari gececek.

quote:

Orjinalden alıntı: muratremix

kopya xbox1 oyunları firmware ile çalışmaz
    oyunlar birebir ss ile kopyalanması gerekiyor orjinalden yani, ancak o zaman çalışıyor

ben izmir çankayada 500w lık 110-220 çevirici buldum (zar zor), 300-350 wattlıklar iş görüyor xbox360 için ama fazla mal göz çıkarmaz
    ntsc al bence, hem daha ucuz, hem oyunları daha ucuz, hemde samsung çıkma ihtimali yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vagus -- 6 Haziran 2006; 18:01:30 >

• belki inanmayacaksiniz ama xbox360 almadan dondum.
    onlarcasinin kutusunun onunde dolastim, demolarinin onunde durup izledim, takılarını (bazılarınız aksesuar demeyi tercih edebilir) inceledim. Hatta, bir sogutucu yapmislar, 3 tane fan var, xbox360 yanina takiliyor, uzerinde xbox'unuzun omrunu uzatir diye yaziyordu
    15 dolara, xbox1 direksiyonu aldim. TUrkiyede bulamamistim.
    biz birkac sene daha xbox1 oynariz.
    sonra da duruma bakariz, xbox veya PS, hangisi uygunsa onu aliriz

simdi 110 volt ile ugras, eger SAMSUNG DVD'si cikarsa xbox360'i kardesime gotur, onun SATA denetleyicisini kullanarak firmware'ini degistir, 256K ADSL ile gunlerce oyun indir, DVD+R DL'ye yaz zor geldi. Ben kafaya takar, o xbox'a PC PSU'su takar, belki de bozardim. bir de, diyelim sonra toshiba HD-DVD'sini aldim. Bu filmlerin avrupa versiyonlarini oynatmazsa da dumur olurdum. Biliyorsunuz simdilik sadece dvd-firmware kirildi. xbox kendi firmware'i krık degil. bölge kodu kilidinin hic kirilmama ihtimali var.
    benim tahminim, xbe dosyalar icin gerekli security sector kodunu uretecek bir algoritma cikartirlar ve home-made programlar da calisabilir. Mesela bir emulator programi yazilir, security sector'unu olusturup, program + SS dvd+r DL'ye yazarsiniz. Bu mumkun olacaktir. Ama, xbox icine cihip takilmasi, kendisinindashboard'inin, video playerinin degistirilmesi mumkun olmayabilir

tanesi 5 liraya aldigim 8.5 gig dvd+r dl'lere artik mecbur kaldigim dvd filmleri cekecegim (10 tane almistim)

• keşke alsaydın
    220-110 çeviricisi çok büyük değil ki
    ayrıca türkiyede de var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps 2 ye ps 1 kolu..uyarmı...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.