Arkadaşlar başlıktaki gibi çoğu kişinin merağıdır Mahzur görmek gerek ben başlıyım.
Red Dead Redemption Dante's İnferno GTA 4 GTA 4 Eflc CODMW2 Battlifield Bad Company 2 Bioshock 2 Sell Conviction 50 Cent The Sand The Saboteur The Godfather II Transformers Way For Cybertron Crackdown 2
Ve Beklediğim Tek Oyunda
MAFİA II
Bitirdiğim oyunlar Cod MW 2 Stw the force unleashed Geow 2 RDR Darksiders GTA IV episodes from liberty Tekken 6
Beklediğim oyunlar Ekimde çıkacak tüm oyunları sabırsızlıkla bekliyorum.
gears of war 1ve 2 gta iv red dead
beklediğim oyunlar ise mafia 2 geow 3 crysis 2
quote:
Orijinalden alıntı: NomAmor
Bitirdiğim oyunlar Cod MW 2 Stw the force unleashed Geow 2 RDR Darksiders GTA IV episodes from liberty Tekken 6
Beklediğim oyunlar Ekimde çıkacak tüm oyunları sabırsızlıkla bekliyorum.
GeoW 1-2, xboxa ne kadar cod çıkmışsa hepsi,assasins creed 1-2, bayonetta, GTA IV,Race Driver:Grid,Hawx, bi de şu her yerin kar olduğu oyun vardı adını unuttum, bitenlerden hatırladıklarım bunlar..red dead redemption bitmek üzere. aç gibi de mafia II bekliyorum
quote:
Orijinalden alıntı: yido2
GeoW 1-2, xboxa ne kadar cod çıkmışsa hepsi,assasins creed 1-2, bayonetta, GTA IV,Race Driver:Grid,Hawx, bi de şu her yerin kar olduğu oyun vardı adını unuttum, bitenlerden hatırladıklarım bunlar..red dead redemption bitmek üzere. aç gibi de mafia II bekliyorum
Alıntıları Göster
Lost Planet miş karlı oyunum
quote:
Alıntıları Göster
Çok heyecanla olmasa da Dante's Inferno nun devam oyunu (Dante's Purgatory?). GeoW 3. Kinect.
Aslında düşünüyorum da öyle çok da birşey beklediğim yok Xbox'a, çıkınca oynuyoruz işte.
quote:
Alıntıları Göster
Bunları bitirdim: Bayonetta Batman Arkham Asalyum Assasins Creed 2 Prince Of Persia The Forgetten Sands Brutal Legend Dead Space CoD MW2 Star Wars The Force Unleashed
Beklediğim oyunlar: Mafia 2(Xboxda değilde büyük ihtimal pcde oynuycam) Crysis 2 SvR 2011(Co-op u keyifli hele hele arkadaşların okadar iyi oynuyamıyorsa onları yenmek gibisi yok :D) NBA 2K11 Call Of Duty Black Ops Star Wars The Force Unleashed 2 Batman Arkham Aslyum 2
quote:
Orijinalden alıntı: Selfroot
Bunları bitirdim: Bayonetta Batman Arkham Asalyum Assasins Creed 2 Prince Of Persia The Forgetten Sands Brutal Legend Dead Space CoD MW2 Star Wars The Force Unleashed
Beklediğim oyunlar: Mafia 2(Xboxda değilde büyük ihtimal pcde oynuycam) Crysis 2 SvR 2011(Co-op u keyifli hele hele arkadaşların okadar iyi oynuyamıyorsa onları yenmek gibisi yok :D) NBA 2K11 Call Of Duty Black Ops Star Wars The Force Unleashed 2 Batman Arkham Aslyum 2
Alıntıları Göster
Bitirdiğim oyunların sayısını hatırlayamıyorum
Beklediğim oyunlarsa ;
En başta Black pos olmak üzere
- dead rising 2 - Geow 3 - Batman arkan aslyum 2 - ve son olarak Mafia II
quote:
Orijinalden alıntı: silverygt
Beklediğim oyunlarsa ;
Alıntıları Göster
Ded sipeyis 2. Betmen arkam sağlam 2.
quote:
Orijinalden alıntı: silverygt
Beklediğim oyunlarsa ;
Alıntıları Göster
red dead army of two call of duty 3 mw 2 army of two 50 cent resident evil 5 geow 2 halo 3 halo odst pop: tfs prototype red faction splinter cell conviction fear 2 condemned 2 batman: arkham asylum bionic comando bad company 1-2 gta 4 gta: eflc dmc 4 mirrors edge brutal legend terminator salvation dirt 1 alan wake star wars : fu the bourne ghost buster x men: wolverine assasins creed 2 call of cuarez 2 dante s inferno ghost recon 2 dead space
beklediklerim
mafia 2 geow 3 fifa 11 2k 11 metal gear rising
quote:
Orijinalden alıntı: jamez
red dead army of two call of duty 3 mw 2 army of two 50 cent resident evil 5 geow 2 halo 3 halo odst pop: tfs prototype red faction splinter cell conviction fear 2 condemned 2 batman: arkham asylum bionic comando bad company 1-2 gta 4 gta: eflc dmc 4 mirrors edge brutal legend terminator salvation dirt 1 alan wake star wars : fu the bourne ghost buster x men: wolverine assasins creed 2 call of cuarez 2 dante s inferno ghost recon 2 dead space
beklediklerim
mafia 2 geow 3 fifa 11 2k 11 metal gear rising
Alıntıları Göster
Herkezin Beklentisinde Mafia 2 Varmış Arkadaş Harbi Patlayacak Oyun Patlamasınada Gerek Kalmadı Aslında Çıkmadan BumLadı
quote:
Orijinalden alıntı: atakan1511
Herkezin Beklentisinde Mafia 2 Varmış Arkadaş Harbi Patlayacak Oyun Patlamasınada Gerek Kalmadı Aslında Çıkmadan BumLadı
Alıntıları Göster
bitirdiklerim : 50 cent bos brutal legend bu kadar
Modern warfare 2 yi bitirdim Black opps u bekliyorum Gears of wars 2 yi bitirdim 3. yu bekliyorum Star wars force unleashed 1. yi oynamadım ama 2. yi bekliyorum :) Crysis 2 yi de bekliyorum Porta 1 i oynayamadım ama 2. yi cok merak ediyorum
quote:
Orijinalden alıntı: WildDestiny
Modern warfare 2 yi bitirdim Black opps u bekliyorum Gears of wars 2 yi bitirdim 3. yu bekliyorum Star wars force unleashed 1. yi oynamadım ama 2. yi bekliyorum :) Crysis 2 yi de bekliyorum Porta 1 i oynayamadım ama 2. yi cok merak ediyorum
Alıntıları Göster
Bitirdiklerim:
Assassin's Creed 1-2 Batman Arkham Asylum Call of Duty World at War - MW - MW2 Battlefield Bad Company Gears of War 1-2 Iron Man Prototype X-Men Wolverine The Incredible Hulk GTA 4 GTA EFLC
Beklediklerim:
Gears of War 3 MGS Rising Kinect Call of Duty Black Ops FIFA 11 NBA 2K11
quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Bitirdiklerim:
Assassin's Creed 1-2 Batman Arkham Asylum Call of Duty World at War - MW - MW2 Battlefield Bad Company Gears of War 1-2 Iron Man Prototype X-Men Wolverine The Incredible Hulk GTA 4 GTA EFLC
Beklediklerim:
Alıntıları Göster
Ben liste yaparsam sayfa açılmaz. Hepsini bekliyorum çıkacak oyunların.
quote:
Orijinalden alıntı: Doom
Bitirdiklerim:
Beklediklerim:
Alıntıları Göster
Batman Arkham Asylum Alan Wake Splinter Cell Conviction Cod MW2 Gears Of War 2
Oyun beklemiyorum çıktığı an oynadığım oyun çok azdır.
quote:
Orijinalden alıntı: Napstr
Batman Arkham Asylum Alan Wake Splinter Cell Conviction Cod MW2 Gears Of War 2
Oyun beklemiyorum çıktığı an oynadığım oyun çok azdır.
Alıntıları Göster
Bitirdiğim oyunlar: Mw2 Assasin's Creed 2 Biraz yeniyim xbox'ta zamanla artar sayısı Beklediğin oyunlar crysis 2 black ops
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
Bitirdiğim oyunlar: Mw2 Assasin's Creed 2 Biraz yeniyim xbox'ta zamanla artar sayısı Beklediğin oyunlar crysis 2 black ops
Alıntıları Göster
bitirdiğim oyunları hatırlamıyorum ama beklediğim oyunlar
1- Mafia 2
2-ASSASİNS CREED 3 ---> acaip heycanlıyım
3-Black ops
4-Ghost recon Future soldier
5-Batman Arkham Asylum 2
6-Gears Of War 3
7-Medal Of Honor 2010
quote:
Orijinalden alıntı: Nef'i
Alıntıları Göster
Daha 1 ay falan oldu alalı.
Bitirdiklerim :
*Red Dead Redemption *Grand Theft Auto 4 *Army Of Two 40th Day *Battlefield Bad Company 2 *Assassin's Creed 2 *Call Of Duty Modern Warfare 2
Beklediklerim :
*Fifa 11 *Batman Arkham Asylum 2 *Call Of Duty Black Ops *Mafia II
quote:
Orijinalden alıntı: NHCanX
Daha 1 ay falan oldu alalı.
Bitirdiklerim :
*Red Dead Redemption *Grand Theft Auto 4 *Army Of Two 40th Day *Battlefield Bad Company 2 *Assassin's Creed 2 *Call Of Duty Modern Warfare 2
Beklediklerim :
*Fifa 11 *Batman Arkham Asylum 2 *Call Of Duty Black Ops *Mafia II