Şimdi Ara

Xbox da Oyun videosu kaydetme

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, tuhaf bir sorunum var umarım yardım edebilrsiniz. Xbox'da oyun videosu kaydederken, oyundaki HUDs ları silebiliyor muyuz? yani bir oyun düşünün. oyunda healty bar, minimap vs. var. Oyunun ayarlarından bunları kaldıramıyorum. Forumların birinde Xbox 360 Remote ile yapılabileceğini yazmışlar ama emin değilim. Çok aradım fakat herhangi bir bilgi bulamadım. Kısaca oyundaki map, gps, enerji barı vs. olmadan kaydetme imkanımız var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Sky.Walker

Merhaba arkadaşlar, tuhaf bir sorunum var umarım yardım edebilrsiniz. Xbox'da oyun videosu kaydederken, oyundaki HUDs ları silebiliyor muyuz? yani bir oyun düşünün. oyunda healty bar, minimap vs. var. Oyunun ayarlarından bunları kaldıramıyorum. Forumların birinde Xbox 360 Remote ile yapılabileceğini yazmışlar ama emin değilim. Çok aradım fakat herhangi bir bilgi bulamadım. Kısaca oyundaki map, gps, enerji barı vs. olmadan kaydetme imkanımız var mı?

Merhaba hocam. Malesef böyle bir imkan yok. Xbox DVR ekranda o an ne varsa onu kayıt eder. Sadece oyunun kendi imkanı varsa kaldırabilirsin. Mesela COD BO3 gibi oyunlarda mecvut senin istediğin ayar.
  • Halo 5 de yaparsın hud kaldırma işini fakat diğer oyunalarda yok bu özellik...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.