Şimdi Ara

Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar sızdırıldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar sızdırıldı
    Microsoft’un Xbox konsollarında, Windows bilgisayarlarda ve Cloud Gaming için kullanıma sunduğu Game Pass, sektörün en başarılı servislerinden olmaya devam ediyor. Bu doğrultuda platformun sürekli olarak güncellendiğine tanık oluyoruz ve son olarak Şubat ayının ikinci yarısında Game Pass kütüphanesine eklenecek ve çıkacak oyunlar netleşmeye başladı.

Xbox Game Pass'e eklenecek ve çıkacak oyunlar sızdırıldı

Paylaşılan listeye göre, Şubat ayının ilk yarısına kadar Xbox Game Pass'e eklenecek 5 yeni oyun bulunuyor. Bunlar sırasıyla Far Cry New Dawn, Avowed, Crash Bandicoot 4: It's About TimeMadden NFL 25 ve Heroes of the Storm olacak. Ayrıca listenin önümüzdeki haftalarda daha fazla yapımla günceleneceğini ve bunun resmî açıklama olmadığının tekrar altını çizelim. 

Ayrıca Bkz.Epic Games'in yeni ücretsiz oyunu belli oldu: Peki haftaya ne var?

15 Şubat'tan itibaren kütüphaneden ayrılacak oyunlar ise A Little to the Left, Bloodstained: Ritual of the Night, EA Sports UFC 3, Indivisible, Merge & Blade, Return to Grace ve Tales of Arise olacak. Detaylı listeye hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz..

• A Little to the Left

• Bloodstained: Ritual of the Night

• EA Sports UFC 3

• Indivisible

• Merge & Blade

• Return to Grace

• Tales of Arise

Kaynak:https://gamerant.com/xbox-game-pass-games-leaving-february-2025-wave-1-list/

• Şu 60 milyar dolar veripte aldığınız şirketin eski oyunlarını getirmeseniz mi artık?

Cod 1 2, mw, black ops, ghosts falan BİR sürü oyunu var.

• çıkan oyun saçmalığı kadar berbat bişiy yok bunun yüzünnden iptal ettim gamepass üyeliğini, yav belki ben o oyun için game pass aldım niye çıkarıyorsun bir baktım oyuna girmiyor meğer silinmiş

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt
    Olay Netflix mantığı. Firmalar ile belli bir sürelik kiralık anlaşma yapıyorlar. Minimum 3 ay. Gta, rdr2 böyle geldi. Kalanlar 6-12 ay civarı oluyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Jowiyaga kullanıcısına yanıt
    Harbiden.Cod ghost falan bekliyorum ne yapayim ben osuruktan black opsları

• psn'dede bu saçma olay var oyunu eklemişsin ben kütüphaneme eklemişim neden kilit koyuyosunda oynatmıyosun belki müsait değildim 3 hafta ?

• Haber aslında çoktan eskidi ama "sızdırıldı" diye heyecan olsun istendi galiba, 2-3 hafta falan oluyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam bunlar açıklanalı  

Gamepass mantığını bilmeyen anlamayanların da iptal edeceğim demesi ilginç, bazı oyunlar harici hiç bir oyun sonsuza kadar kalmıyor zaten, ne olmasını istiyordunuz.. Ancak kalanlar da genelde uzun süre kalıyor, kısa sürede basıp giden oyun sayısı az. Onu PSN yapıyor, bir oyun giriyor 2 ay da kalabiliyor, 6 ay da, ne yapacağı belli değil, çıkıyor, sonra bakıyorsunuz tekrar giriyor 1 ay kalıyor falan.. Garip saçmalıkları var.

Gamepass ise oyunları oynatmak için yeterince süreye sahip. Çıkan oyunları ilk günden ekliyorlar falan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ormanci kullanıcısına yanıt

aynı hocam farketmiyor gamepass'e sadece yeni çıkan oyunlarıda ilk günden ekliyolarda adam gibi oyunu yok onunda indie çöplüğü resmen biri diğerini aratmıyor psn gamepass alayı çöp artık.

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

her ne kadar eleştirsek de fiyatına göre bu performans normal. Yıllık gamepass fiyatına bir yeni çıkan oyun alabiliyorsun sadece. Yıllık gamepass ile senede yine iyi kötü güzel oyunLAR oynayabiliyorsun.

Mantık olarak düşündüğümüzde sürekli güzel oyun verse bu sefer firmadan neden oyun satın alınsın? Arada güzel oyun vererek genel olarak denge korunmak isteniyor.

Ben de gelen oyunları eleştiriyorum ama düzen böyle olmalı gerçekçi olursak.

• samtiger kullanıcısına yanıt
    4-5 ayda 1 güzel oyun verirsin her ay kötü oyun vermezsin bence o dengeden bahsettim yılda 1 tane AAA oyun veriyorlar yada vermiyolar.

• bu oyunların geleceğini aylar öncesi bir vidyoda izledim

• İyi de eklenecekler arasındaki far cry new dawn ı bitirdim zaten yanlış birşey mi var anlamadım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.