|
Bildirim
Olay Netflix mantığı. Firmalar ile belli bir sürelik kiralık anlaşma yapıyorlar. Minimum 3 ay. Gta, rdr2 böyle geldi. Kalanlar 6-12 ay civarı oluyor.
|
çıkan oyun saçmalığı kadar berbat bişiy yok bunun yüzünnden iptal ettim gamepass üyeliğini, yav belki ben o oyun için game pass aldım niye çıkarıyorsun bir baktım oyuna girmiyor meğer silinmiş |
|
çıkan oyun saçmalığı kadar berbat bişiy yok bunun yüzünnden iptal ettim gamepass üyeliğini, yav belki ben o oyun için game pass aldım niye çıkarıyorsun bir baktım oyuna girmiyor meğer silinmiş |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Haber aslında çoktan eskidi ama "sızdırıldı" diye heyecan olsun istendi galiba, 2-3 hafta falan oluyor çünkü yanlış hatırlamıyorsam bunlar açıklanalı Gamepass mantığını bilmeyen anlamayanların da iptal edeceğim demesi ilginç, bazı oyunlar harici hiç bir oyun sonsuza kadar kalmıyor zaten, ne olmasını istiyordunuz.. Ancak kalanlar da genelde uzun süre kalıyor, kısa sürede basıp giden oyun sayısı az. Onu PSN yapıyor, bir oyun giriyor 2 ay da kalabiliyor, 6 ay da, ne yapacağı belli değil, çıkıyor, sonra bakıyorsunuz tekrar giriyor 1 ay kalıyor falan.. Garip saçmalıkları var. Gamepass ise oyunları oynatmak için yeterince süreye sahip. Çıkan oyunları ilk günden ekliyorlar falan. |
aynı hocam farketmiyor gamepass'e sadece yeni çıkan oyunlarıda ilk günden ekliyolarda adam gibi oyunu yok onunda indie çöplüğü resmen biri diğerini aratmıyor psn gamepass alayı çöp artık. |
her ne kadar eleştirsek de fiyatına göre bu performans normal. Yıllık gamepass fiyatına bir yeni çıkan oyun alabiliyorsun sadece. Yıllık gamepass ile senede yine iyi kötü güzel oyunLAR oynayabiliyorsun. Mantık olarak düşündüğümüzde sürekli güzel oyun verse bu sefer firmadan neden oyun satın alınsın? Arada güzel oyun vererek genel olarak denge korunmak isteniyor. Ben de gelen oyunları eleştiriyorum ama düzen böyle olmalı gerçekçi olursak. |
bu oyunların geleceğini aylar öncesi bir vidyoda izledim |
İyi de eklenecekler arasındaki far cry new dawn ı bitirdim zaten yanlış birşey mi var anlamadım |