|
Xbox, Game Pass'i Switch'e veya PS5'e getirme konusundaki fikirlere açık
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmet177 -- 16 Ağustos 2021; 13:17:15 > -
Tüm platformlara gelmeden gampass'ın para kazanamayacak galiba, bu şekilde haberler çıkararak playstation topluluğun ilgisini çekmeye çalışıp playstation i bu işe ortak etmeye çalışıyorlar gibi geldi bana.
-
Micro işin ucunda para varsa ATM'lere bile gamepass'i getirmek ister
-
Öyle bişey yapın da ittin sene xbox satamayın.
Millet yapıştırsın PS'i, bir tarafta PS exclusive oyunlarına diger taraftanda xbox game pass oyunlarına tek cihazla aksın.
Sizde cihaz üretmeyi durdurup oyun dağıtım hizmeti yapmış olursunuz. Tertemiz kapanır bu xbox vs ps tartışması :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AskN0More -- 16 Ağustos 2021; 13:53:07 >
-
Haydi siz de Ford ile VW nin birleşip ortak model ürettiği gibi ortak cihaz yapın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açık olmak zorunda. Bu fiyatları ancak yüksek abone sayısı kurtarır.
Ps kullanıcısı olarak kıskanıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılıyorum. Gelecek kesinlikle streamingte. Öyle yada boyle o işi tam anlamıyla başaracaklar, o günler gelecek ve yaşarsak göreceğiz.
Beni tek düşündüren ülkemin internet hızları ping durumları vs. Geldiğinde biz teknik açıdan hazır olur muyuz? en büyük soru işareti bu kafamda :)
-
Steam'e de gelsin.
-
Dedigin gibi verseler bile kac kisi alabilecek... allah yardimcimiz olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Xbox öldü artık o eski 360 ruhu yok. Yine sonuncu olurlarsa gelecekte konsol işini bırakıp tamamen APP haline gelir.. o şekilde yoluna devam etsin işte. Zaten çok abartıldı ama Next oyun da yapamadılar bir icraat yok
-
quote:
Orijinalden alıntı: öylesineya2533
Bu mesaj silindi.Zor iş o. Çok ciddi hat kalitesi lazım. Tamam oynanır ama bu işin Online oynayanı, FPS oynayanı, şehirde yaşamayanları var. Ancak stream edilen yere oyun dataları kurulabilirse iş değişir ancak o zaman da Stream mantığına ters düşer. Yakın gelecekte(3-5 sene) içinde olabileceğini düşünmüyorum. Tabi bu benim düşüncem. Doğru ya da yanlış olabilir.
-
xcloud olayı gelecekte başarılı olursa ordan yürüme ihtimali yüksek ama onun içinde çok sağlam altyapı lazım.Malum hiç konsol çıkmama ihtimalini göz önüne alıyoruz.Milyonlarca oyuncu serverlara abanacak.İnternet olayı son sürat ilerlemeye devam ederse olma ihtimali var tabiki.
-
quote:
Orijinalden alıntı: öylesineya2533
Bu mesaj silindi.Aynen. Sadece streaming ile olmaz o iş. Uzun zaman alacak.
-
Oyunların dijital olması da inanılmaz geliyordu. Fiziki varken kim dijital alır deniliyordu.
Film ve dizilerin abonelik ile satılması fikri de inanılmaz geliyordu. Hatta Netflix, Blockbustera-dönemin en büyük film dağıtımcısı- 50 milyona platformunu satmak istediğinde ceo kahkakalar ile gülmüş. Günümüzde Netflixin durumu ortadayken blockbuster geleceği ön göremediği için iflas etti sanırım.
Google, geforce, xcloud bu alana yatırım yapıyor. Uzun yıllar değil 3-5 sene sonra belli olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Micro işin ucunda para varsa ATM'lere bile gamepass'i getirmek ister |
Katılıyorum. Gelecek kesinlikle streamingte. Öyle yada boyle o işi tam anlamıyla başaracaklar, o günler gelecek ve yaşarsak göreceğiz. Beni tek düşündüren ülkemin internet hızları ping durumları vs. Geldiğinde biz teknik açıdan hazır olur muyuz? en büyük soru işareti bu kafamda :) |
Öyle bişey yapın da ittin sene xbox satamayın.
Millet yapıştırsın PS'i, bir tarafta PS exclusive oyunlarına diger taraftanda xbox game pass oyunlarına tek cihazla aksın. Sizde cihaz üretmeyi durdurup oyun dağıtım hizmeti yapmış olursunuz. Tertemiz kapanır bu xbox vs ps tartışması :) |
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- reddit video indir
- ios 18 fotoğraftan nesne silme özelliği açma
- fake fotoğraf sorgulama
- spotify müzik dinleyerek para kazanma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X