Şimdi Ara

Xbox, Game Pass'i Switch'e veya PS5'e getirme konusundaki fikirlere açık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: AskN0More

Öyle bişey yapın da ittin sene xbox satamayın.
    Millet yapıştırsın PS'i, bir tarafta PS exclusive oyunlarına diger taraftanda xbox game pass oyunlarına tek cihazla aksın.
    Sizde cihaz üretmeyi durdurup oyun dağıtım hizmeti yapmış olursunuz. Tertemiz kapanır bu xbox vs ps tartışması :)

oyun dağıtım hizmeti çok daha karlı da o yüzden. steam oyun dağıtım hizmeti yapıyor üç beş deneme yapıyor olmayınca hemen bırakıyor çok umrunda olduğunu bile sanmıyorum steam deck vs başarısızlıklarını.

zaten kazanacaklaarını kazanıyorlar. PS diye bişey kalırsa o zaman haklı olabilirsin. ama şu süreçte konsolların geleceği yok. Ben web browserdan dahi birebir sıkıntısız hizmet alırsam niye PS alayım ki?

• quote:

Orijinalden alıntı: DH Misafiri

Xbox öldü artık o eski 360 ruhu yok. Yine sonuncu olurlarsa gelecekte konsol işini bırakıp tamamen APP haline gelir.. o şekilde yoluna devam etsin işte. Zaten çok abartıldı ama Next oyun da yapamadılar bir icraat yok

Ölen PS oldu ama uyuyorsun. Bu nesilde Xbox tarihindeki en iyi rakamları yakaladı. PS'in zamlı ve gelmeyen oyunlarını kimse beklemiyor artık. Konsol gücü ve kullanışlılığı olarak da Xbox'ın gerisinde  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 18 Ağustos 2021; 11:58:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Ölen PS oldu ama uyuyorsun. Bu nesilde Xbox tarihindeki en iyi rakamları yakaladı. PS'in zamlı ve gelmeyen oyunlarını kimse beklemiyor artık. Konsol gücü ve kullanışlılığı olarak da Xbox'ın gerisinde  

Alıntıları Göster

Yanlış düşünen sensin. Kendin beklemiyorsun diye genelleme yapıyorsun. Bu sidik yarışı değil ama PS en iyi özel oyunlarını çıkartmaya başladığı zaman Xbox'ı konuşan kalmaz. Bu sistem değişmedi sürece de bu hep böyle olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drxl -- 18 Ağustos 2021; 12:36:51 >

• Philae kullanıcısına yanıt
    Henuz zamani var. Gelecek kesinlikle streaming seklinde ilerleyecek evet. Ama suanda full hd de bile pingler tam istenen duzeyde degilken
    2k ve 4k icin zamani var. Streaming bu yeterlilige ulastiginda, teknik olarak internet altyapimiz ping ve hizlar yonunden bu cozunurluklere ne derece yeterli gelecek? Gelebilse bile ulkenin yuzde kaci o hizda ve kalitede interneti satin alabilecek. Bunlar hep faktör. Eninde sonunda streaming hepsini rafa kaldiracak ama henuz bunun gercelesmesi icin cok seyin tamamlanmasi gerekiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • O zaman xbox almanın hiç bir faydası yok xbox üretimini durdurmaları daha manalı olur.

• Bence o süreç daha da uzar. Streaming için belirli bir standardın üzerinde ve stabil bir internet gerekiyor. Bu da her yerde yok. Türkiye özelinde konuşursak 7 sene sonra internet altyapımız bunu her yerde kaldıracak seviyede mi olur, bu soru işareti.

Bence bunu Sony'nin düşünmesi ve PS Now'ı geliştirip yayması lazım. Rakip firmalar yapana kadar gücün varken sen yap değil mi ama.

• gamepass +steam deck daha uygun gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.