Şimdi Ara

XBOX GAME PASS OYUNLARI - Haberleri (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.752
Cevap
185
Favori
161.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Game passte gözüküyorsa ve indirmenize izin veriyorsa kalkmış olamaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşte oluyo bende. Neyse internettede araştırdım bulamadım bişey. Nostalji yapayım demiştim. Oynamıstım zaten de bidaha takılayım demiştim. Sağolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • minecraft dungeons oynayacak var mı
  • Bu ara Yakuza serisine sardım ben. Oynamayan varsa özellikle hikayesi için mutlaka tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: yido2

Bu ara Yakuza serisine sardım ben. Oynamayan varsa özellikle hikayesi için mutlaka tavsiye ederim
    Hikaye çok güzel de mekanikler çok garip oyunun hala türünü çözemedim
  • Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu yapanın abv. Yarım saattir boş boş bakıyorum ekrana. 20 yıldır bil fiil oyun oynarım ama bu kadar kısa sürede oyuncuya içine çekip finalinde dumur eden bi oyun oynamadım. Çok iyi çok.

• haqoco kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum hocam yoğun bi hikayesi var oyunun ve anlatımı da çok hoş. Puzzle ve platform öğeleri de gayet ayarındaydı. Henüz oynamayan arkadaşlar sistemden çıkmadan değerlendirmeli.

• Scott Storch kullanıcısına yanıt
    Aslına bakarsan hocam oyunun klişe bir hikayesi var ama hikaye anlatışı, oyun mekanikleri ile birleşince daha önce deneyimlemediğim bir tecrübe yaşattı bana. Özellikle kardeşleri ayrı analoglar ile kontrol etmek başta çok garip gelse de alışınca çok hoşuma gitti. Çok tatlı grafikleri var ve film izleme süresince bitiyor zaten oyun. Konuşacak çok şey var ama yeni oynayacaklar için spoiler olmasın, keyif kaçırmasın. Ben hikaye hakkında hiç bir şey bilmeden oynadım ve kesinlikle daha etkili oldu oyuna kendimi vermemde.

Metro exodus u bitirdim(ki onun da son bölümü efsaneydi) , Ac Odysey e başlayacaktım. Bir bakayım diye girdim Brothers a. İyiki girmişim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu arada iyi ki oyunlar var, iyi ki oyun oynuyoruz...

• Bildiğiniz gibi Pes 2020 standart versiyon gamepass'a geldi. Oyunu indirdim ilk etapta, bizden ülkemizi istiyor sonra kullanıcı şartlarını kabul et ve reddet var. Burada "yukardakileri kabul et" i tıklayamıyorum o kısma inince direk reddet'e geliyor ve tıklayamadığım için kabul et aktif olmuyor.
    Bu yüzden online oynayamıyorum

Aynı sorunu yaşayan var mı çözümü nedir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haqoco

Aslına bakarsan hocam oyunun klişe bir hikayesi var ama hikaye anlatışı, oyun mekanikleri ile birleşince daha önce deneyimlemediğim bir tecrübe yaşattı bana. Özellikle kardeşleri ayrı analoglar ile kontrol etmek başta çok garip gelse de alışınca çok hoşuma gitti. Çok tatlı grafikleri var ve film izleme süresince bitiyor zaten oyun. Konuşacak çok şey var ama yeni oynayacaklar için spoiler olmasın, keyif kaçırmasın. Ben hikaye hakkında hiç bir şey bilmeden oynadım ve kesinlikle daha etkili oldu oyuna kendimi vermemde.

Metro exodus u bitirdim(ki onun da son bölümü efsaneydi) , Ac Odysey e başlayacaktım. Bir bakayım diye girdim Brothers a. İyiki girmişim. Kesinlikle herkese tavsiye ederim.

Bu arada iyi ki oyunlar var, iyi ki oyun oynuyoruz...
    m.bolumsonucanavari.com
    Brothers: A Tale of Two Sons Video İnceleme
    https://m.bolumsonucanavari.com/VideoIncelemeler-Brothers_A_Tale_of_Two_Sons_Video_inceleme-7279.htm

Talha reyiz öyle bir anlatmıştı ki oynamamak ayıp olurdu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• olzii kullanıcısına yanıt
    Yazıyı okuyormuş gibi sayfanın en altına kadar inmeniz gerek. O şekilde “kabul et” aktif olmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gamepass eklenecek:

Haziran 2020:

No Man's Sky🎮💻
  • legendwarior3 L kullanıcısına yanıt
    Çıkışı fiyaskoydu, ama sanırım zamanla updatelerle vaad edilen içeriğe erişildi (fallout 76 vakası resmen).

• Artizt kullanıcısına yanıt
    bende gamepass ile deneyim edicem.çok güncelleme aldı ve 2020 boyunca alacak deniyor.
  • No Mans Sky harika oldu. Ps4 te para verip almıştım. Xbox one da 4k ve hdr ile çok daha uzun soluklu oynarım. Ondan önce de subnautica deneyeceğim bakalım.

• Venomstr kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz gibi oldu, sağolun
  • No Mans Sky
    bu nasıl bir oyun ?
    biraz izledim ama anlamadım.
    simülasyon mu?
  • Minecraft Dungeons, Game Pass'e eklendi...

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Mayıs 2020; 16:9:1 >
  • No Man's Sky incelemelerinde (Metacritic) kullanıcı oyları 3 yılda 3.2'den 7.5'e yükseldi. 2020 güncellemeleriyle oyun istenen seviyeye geldi. İlk kez oynayacaklar çok memnun kalacaklardır. Oyun asla bitmeyecek, keşfedilecek gezegenlerin sonu gelmeyecek.

İlk haline Metacritic kullanıcıları gibi 3.2 vermezdim. Bence 6/10'luk olan bu oyun aldığı devasa güncellemelerle 8/10'luk bir oyun haline geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuDuTR -- 29 Mayıs 2020; 17:51:30 >
  • En geç 15 haziranda Game Pass'ten çıkacak oyunlar

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.