Şimdi Ara

XBOX GAME PASS OYUNLARI - Haberleri (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.752
Cevap
185
Favori
161.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben bu sabah bitirdim, 4 saat civarı. Bir oturuşta bile biter.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • renzokuken kullanıcısına yanıt
    merak ettiğiniz oyunların bitirme sürelerine burdan bakabilirsiniz;
    howlongtobeat.com
    How long is Brothers: A Tale of Two Sons? | HowLongToBeat
    https://howlongtobeat.com/game?id=12660

XBOX GAME PASS OYUNLARI - Haberleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamSymbiote -- 19 Mayıs 2020; 15:54:45 >

• Artizt kullanıcısına yanıt
    Ben de indirdim ama 50. Dakikada oyun hep bug veriyor .. kaç kere kapatıp açtım hep aynı. Mecbur sildim yoksa gayet keyifli gidiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oğuzgs O kullanıcısına yanıt
    Konsoldan save'i silip tekrar girmeyi denediniz mi? Oyundan direkt ana ekrana mı atıyordu? Steam'de oyunlarda 'Onar' seçeneği var, keşke Xbox'da da öyle bir özellik olsa.

• Bi daha oraya kadar oynamayı gözüm yemedi açıkçası Zaten yapımcı da oyunun bug dolu olduğunu açıklamıştı videoda

• biuu kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 45 saat sürdü. Çok az da olsa ingilizcenizin olması gikayeyi anlama ve oyundan zevk alma konusunda iyi olacaktır. Zaten hikayeyi anlayınca olay bitiyor. Bana açıkcası her duyguyu yaşattı. Ve en son ben bunu God of War'da yaşamıştım. Ara ara duygusala bağladım ara ara gaza geldim falan filan. Kısacası yavaş hikaye anlatan filmlerden dizilerden hoşlanan herkesin oynaması gereken bir oyun. Bundan hoşlanmayan kişi ise ilk 7-8 saate sabretmesi gerek. Sonrasında zaten açılıyor oyun. Son tavsiyem, bu oyundan sonra animasyon olsun görsellik olsun hiçbir oyun size tatmin edici gelmiyor. Animasyonlar falan çok gözünüze batıyor diğer oyunlarda.(Şimdi Witcher 3 'te ben yaşıyorum aynısını) En iyisi kısa vadede oynayacağınız büyük yapımları elden çıkarın sonra bu oyuna başlayın derim . Umarım yardımcı olmuşumdur

• Koskoca şirketler oyunlarını neden Türkçe'ye çevirtmiyor anlamış değilim. Bir çevirmen olarak çalışıyorum ve gta veya rdr gibi bir oyunu çevirtmeye kalksanız cebinizden maksimum 3bin lira çıkar. Bu neyin cimriliği anlamış değilim. Hayrına çevireyim insanlar da güzel güzel oynasa keşke.

• Zorunda değiller ingilizce ogrensin biraz millet türkiyenin pazar payı belli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Çok boş adamsın. Çocukken ailenden mi sevgi göremedin, ne olduysa artık. Blok!

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    Türkiyede Türkçe oyuna daha fazla sahip olan ve daha fazla oyuncusu bulunan Playstation tamamen bir rastlantı o zaman? Türkçe dublaj yapsınlar dedik sanki, alt tarafı oyundaki diyalogları vs çevirtecekler.

• Konsol ilk geldiğinde witcher 3 ün dizisini bitirip o gazla oyuna başladım insanların grafiği hiç güzel değildi. Sonra bırakıp gears5 i bitirdim.

Rdr2 için aynısı kardeşim de söyledi. Ayrıca en az 40-45 saat sürer uzatmak sana kalmış dedi.

Spoiler vermek ya da yemek istemem ama iyi kovboy ol, herkesi yağmalama, arada yardımcı ol oyun sonuna etki ediyor dedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 20 Mayıs 2020; 16:32:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott Storch

Hiç hatırlamıyorum maalesef ama çok uzun değildi.
    teşekkürler, ben de dün akşam bitirdim bir oturuşta :) güzel oyundu

@burankownz,

haberim yoktu bu siteden, süper oldu teşekkürler
  • Cities Skylines ve Alan Wake Gamepass'e eklenmiş hem bilgisayar hem konsol için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Artizt -- 21 Mayıs 2020; 13:24:30 >
  • gamepass eklenenler:

7 mayıs:
    MechWarrior 5: Mercenaries💻
    DayZ🎮
    Red Dead Redemption 2🎮

14 mayıs:
    Final Fantasy IX 🎮💻
    Halo 2💻
    Endless Legend💻

19 mayıs:
    Golf with Your Friends 🎮
    Fractured Minds🎮

21 mayıs:
    Alan Wake 🎮💻
    Cities: Skylines 🎮💻
    Plebby Quest: The Crusades💻

26 mayıs:
    Minecraft Dungeons 💻🎮

gamepass'ten kaldırılacak:

29 mayıs:

#IDARB🎮
    King of Fighters ’98 Ultimate🎮
    Old man’s Journey🎮💻
    Brothers: A Tale of Two Sons💻🎮
    Hydro Thunder Hurricane💻🎮
    Opus Magnum💻
    Stealth Inc 2💻

• Sistemden kalkıp sonra tekrar eklenen oyunların sayısı artmaya başladı , güzel gelişme.
    Cities: Skylines'ı Ps Plus bu ay verdi diye mi geri getirdi acaba Microsoft.Mart ayında kalkmıştı bu oyun.

Bu arada meraklısına 10 dk içinde 1000 ach kasabileceğiniz Fractured Minds bu ay Gamepass'e eklendi.
  • Merhabalar yine bi sorum olacak. Geçen batmanlerde de oldu. Oyunu yükledim fakat cd tak deyip açmamıştı oyunu. Sonra oyunun gamepasten kaldırıldığını konuşmuştuk burda. İlginç bi şekilde kütüphanede duruyordu halbuki. Neyse şimdi benzer sıkıntıyı mgs phantom painde yaşıyorum. Bu sefer hiç açmıyo oyunu direk menüye atıyo. Kaç kere sildim yükledim. Acaba bu damı kütüphaneden kaldırıldı. Teşekkürleet

• oğuzgs O kullanıcısına yanıt
    Bir oyun game pass'ten kalkinca o oyun konsolda yüklüyse kütüphanede görünmeye devam eder yüklü olduğu için.

• Benim kütüphanemde değiiiill. Gamepasin kütüphanesinde gözüküyoooor ben de oyun var diye indiriyorum. Oyun iniyor ama şimdi de mgs yi açmıyor bir türlü. Bu damı kaldırıldı diye merak ettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oğuzgs -- 22 Mayıs 2020; 20:57:11 >
  • Alan Wake icin cozunurluk - FPS güncellemesi yapilmis mi?
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.