Şimdi Ara

xbox hd uydu alıcı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
39.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

yazılım güncelemelerini burdan takip edebilirsiniz arkadaşlar. nextin destek sayfasıdır.

http://nextservis.com/?sayfa=dosya

Açılır listeden XBOX Mini HD i seçmeniz halinde tüm yazılım sürümleri ve şifre bilgileri görünüyor. Ayrıca TKGS sürümü test amaçlı yayınlanmış.

Yazilimi cihaza nasil yukleriz. Bin ve abs uzantili yazilimlar rs232 den ayrica bir yazilimla mi atiliyor? Bilgisi olan var mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karacac K kullanıcısına yanıt
    sanırım flaş belleğe açıp yüklüyorsunuz. siz hem ziplisini hem açık halini flaşa atın. galiba taktığınız anda görüp yükleme onayı istiyormuş.
    güncellemeyi abimin xboxa yükledik. işlem adımlarını hatırladığım kadarıyla yazayım belki birilerinin işine yarar :)
    -rar dosyasındaki dosyayı flaşa çıkarın.
    -xboxa takıp menüde flaş içeriğinin görüntülendiği bi yer var. o menüye girdiğinizde altta pvr filan yazıyo. burayı bulduysanız üstte menüde yazılım diye bi seçenek geliyor.
    - yazılım menüsü seçilince flaşdaki dosya görüntüleniyor.
    - seçip ok tuşladığınızda yükleme işlemi başlıyor ve bitince cihaz yeniden başlıyor.

yüklediğimiz 1.40 sürümüydü ve sitedeki şu an en güncel yazılımdı. gözümüze çarpan değişikliklerse
    +tkgs özelliği eklenmiş ve menüde yer alıyor. ama bizimkiler dizi izlediğinden aktif edip deneyemedik.
    +kanal bul kısmında alfabe yerine simgeler aktif geliyordu. bunu düzeltmişler.
    +info tuşuna basınca bilgi çubuğunu yenilemişler. kanalın sinyal ve kalite bilgisini bar şeklinde eklemişler. önceden farklı bir yerden bakılıyordu. iyi olmuş böyle. 2. kez basınca o anki yayının bilgisi varsa gösteriliyor. 3. kez basınca sinyal kalitesi ve gücünü tam ekran gösteriyor.
    + hangi menüydü bilmiyorum ama ses iletişi raw ve hdmi mış eskiden, yeni yazılımla hdmi_raw gibi bi kaç seçenek gelmiş. deneme imkanımız olmadı.

birde trt hd de olan arada bir şifreli yayın mesajı gitti mi bilmiyorum. abim test eder ve bilgi verirse onu da paylaşırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: hotmail_hotmail

güncellemeyi abimin xboxa yükledik. işlem adımlarını hatırladığım kadarıyla yazayım belki birilerinin işine yarar :)
    -rar dosyasındaki dosyayı flaşa çıkarın.
    -xboxa takıp menüde flaş içeriğinin görüntülendiği bi yer var. o menüye girdiğinizde altta pvr filan yazıyo. burayı bulduysanız üstte menüde yazılım diye bi seçenek geliyor.
    - yazılım menüsü seçilince flaşdaki dosya görüntüleniyor.
    - seçip ok tuşladığınızda yükleme işlemi başlıyor ve bitince cihaz yeniden başlıyor.

yüklediğimiz 1.40 sürümüydü ve sitedeki şu an en güncel yazılımdı. gözümüze çarpan değişikliklerse
    +tkgs özelliği eklenmiş ve menüde yer alıyor. ama bizimkiler dizi izlediğinden aktif edip deneyemedik.
    +kanal bul kısmında alfabe yerine simgeler aktif geliyordu. bunu düzeltmişler.
    +info tuşuna basınca bilgi çubuğunu yenilemişler. kanalın sinyal ve kalite bilgisini bar şeklinde eklemişler. önceden farklı bir yerden bakılıyordu. iyi olmuş böyle. 2. kez basınca o anki yayının bilgisi varsa gösteriliyor. 3. kez basınca sinyal kalitesi ve gücünü tam ekran gösteriyor.
    + hangi menüydü bilmiyorum ama ses iletişi raw ve hdmi mış eskiden, yeni yazılımla hdmi_raw gibi bi kaç seçenek gelmiş. deneme imkanımız olmadı.

birde trt hd de olan arada bir şifreli yayın mesajı gitti mi bilmiyorum. abim test eder ve bilgi verirse onu da paylaşırım.

Merhaba hocam bende 1.40 a yukselttim ama trt nin hd kanallarindaki arada cikan sifreli kanal uyarisi devam ediyor.

• Arkadaslar trt1 hd kanalinda arasira cikan sifreli kanal uyarisi problemini cozebilen var mi? Iyi gunler.

• quote:

Orijinalden alıntı: karacac

Arkadaslar trt1 hd kanalinda arasira cikan sifreli kanal uyarisi problemini cozebilen var mi? Iyi gunler.
    Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler
    bende ek olarak kablosuz wife aparatı olarak inca IUWA-150M ile internete bağlandım.
    çok gerekli mi interneti bilemedim ama hiç yoktan iyidir.
    onun haricinde genel olarak memnun olduğum bir uydu alıcısı.
  • Merhaba arkadaşlar trt1 hd yayiyininda cikan arada ekranin gidip gelip goruntu yok veya sifreli uyarisini next.com.tr nin destek sayfasina yazdim. Ilk defa boyle bir hata duyduk dediler. Sinyal seviyesindendir dediler. Trt1 hd nin s.79q.69 iken atvHd nin s.78q.68 dir ve atv hd yi sorunsuz izlerken trt1 hd arada goruntu yok sifreli hatası veriyor. Sizlerde bu şekilde bir uyari aliyor musunuz su an?

Evet ayni sorun bende de var

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    Sizde sinyal seviyeleri nasil. Diger kanllarda sorun yok degil mi? Next servise durumu sordunuz mu? Iyi aksamlar

• quote:

Sizde sinyal seviyeleri nasil. Diger kanllarda sorun yok degil mi? Next servise durumu sordunuz mu? Iyi aksamlar
    bizde de aynı durum var. yani abimde. arayıp söyledi mi bilmiyorum ama.
    Sinyal seviyelerinde bir sorun yok bende birde hometech marka alici var ondada ayni sorun var bu tür işlerden anlamam birde tv markası seg hd ile normal yayında fark yok bende hd olanları arkaya attım ötekileri izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Sinyal seviyelerinde bir sorun yok bende birde hometech marka alici var ondada ayni sorun var bu tür işlerden anlamam birde tv markası seg hd ile normal yayında fark yok bende hd olanları arkaya attım ötekileri izliyorum
    bu cihazla bana uzak odada olan wireless modeme bağlanıp ethernet -kabloyla bağlanabilirmiyim!!??...oda uzak olduğundan ethernet kablosuda haliyle uzak olacak buna bağlayıp aynı odada olsun kablo daha kısa olsun istiyorum bağlantı ve hızın daha sağlıklı olması açısından...mümkünmü bu acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulent 73

bu cihazla bana uzak odada olan wireless modeme bağlanıp ethernet -kabloyla bağlanabilirmiyim!!??...oda uzak olduğundan ethernet kablosuda haliyle uzak olacak buna bağlayıp aynı odada olsun kablo daha kısa olsun istiyorum bağlantı ve hızın daha sağlıklı olması açısından...mümkünmü bu acaba??

Cihazda ethernet girişi yok.Wi-Fi için kutusunda yazan model Wi-Fi cihaz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lazpanyol -- 10 Ocak 2015; 20:15:07 >
  • Sizin xboxmini hd cihazda trt1 hd yayininin S (signal) ve Q(quality) degerleri nelerdir? Teşekkürler iyi akşamlar.

• Galiba bu sefer basardim . Goruntu yok sifreli uyarisi vermiyor 2 saattir deniyorum trt1 hd yi

• quote:

Galiba bu sefer basardim . Goruntu yok sifreli uyarisi vermiyor 2 saattir deniyorum trt1 hd yi
    bu cıhazlarda lnb vede 8 lı dayzeg beyenmeme gıbı huylar var bılesınız çıflı lenebelerde alman malı shmatr, next lenebeyı beğenmedıi başka lenebe deneyın!!! 150 tl lık 10lu dayzeğı beyenmedı.30 lıralık lnb yı beyendı.sun puls cıhazların her markada, mınılerde bu gibi olaylar oluyor ..
    komşu antende deneme yapmanızı tavsıye ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2eksi2

bu cıhazlarda lnb vede 8 lı dayzeg beyenmeme gıbı huylar var bılesınız çıflı lenebelerde alman malı shmatr, next lenebeyı beğenmedıi başka lenebe deneyın!!! 150 tl lık 10lu dayzeğı beyenmedı.30 lıralık lnb yı beyendı.sun puls cıhazların her markada, mınılerde bu gibi olaylar oluyor ..
    komşu antende deneme yapmanızı tavsıye ederım

Alıntıları Göster
    karacac nasıl çözdün yardımcı olabilirmisin.bende TRTHD TRTHD1 TAY TV tv gibi kanallarda aynı sorunu veriyor şifreli kanal diye... sinyal seviyesinde sorun yok.kanal açılmıyor.teşekkürler...

• hedron75 H kullanıcısına yanıt
    next in sitesinden 1.40yazilimini birkackez attim. Fakat bir sure sonra yine yapiyor. Next in en son yazılımı bile hatali bence. garantisi varsa bence servise goturun

• Ben de biktim bugun servise gonderdim cihazi

• Ben de biktim servise gonderdim cihazi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.