Şimdi Ara

xbox hd uydu alıcı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
6
Favori
39.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hackman2011

bu cihazın Biss key özelliği var mi??? ozelliklerinde yazmıyor...
    azerspace uydusundan Az tv , idman tv izleyeceğim.

Hocam Biss yok galiba onla ilgili menü bulamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem full hd özelliği mevcut hem de biss özelliği yoksa ilginç bir cihaz...
  • arkadaşlar bu cihazın kurulumu nasıl oluyor ? Ayarlamayı beceremedim. Uzak olduğum bir konu.
  • jailbreak J kullanıcısına yanıt
    Neresin de takıldıniz gayet basit aslında

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    Receiver ı kurdum fakat sonra. Kanal ayarlamayı beceremedim. 29308490280 tane uydu cıktı :) hangisini secicem. Uydu ayarları nasıl olucak ?
  • jailbreak J kullanıcısına yanıt
    O nasıl bir uydu sayisi öyle siz kanal diyorsunuz galiba :) kumanda da ki sat yazan düğmeye basıp türksat ı seçin yine olmaz ise şimdi eve gidiyorum daha detayli yardım etmeye çalışırım

• leon81 L kullanıcısına yanıt
    ilginze teşekkür ederim. 25 tl karşılığında hallettim problemi :) 1750 tane kanalım oldu.
  • lazpanyol kullanıcısına yanıt
    HD bir cihazda biss k*y olmaz mı hiç :) Herhangi bir kanal üzerindeyken F1 ve 3 kere 0 tuşuna basın. "Patch etkin" diye bir yazı çıktığında menüdeki gizli özellikler ortaya çıkıyor. Menü-Kurulum ekranında Kod düzenleme adlı bir bölüm çıkar. Oraya girin sağ tuşa 6 kere basın. Biss menüsünü gördüğünüzde düzenlemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca Patch'ı etkinleştirince Ek fonksiyonlar kısmından Ağ ayarlarına girdiğinizde Server ayarları adlı kısımda etkinleşiyor. Yani CCCam olayı etkinleşmiş oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogulcangoktas88376

HD bir cihazda biss k*y olmaz mı hiç :) Herhangi bir kanal üzerindeyken F1 ve 3 kere 0 tuşuna basın. "Patch etkin" diye bir yazı çıktığında menüdeki gizli özellikler ortaya çıkıyor. Menü-Kurulum ekranında Kod düzenleme adlı bir bölüm çıkar. Oraya girin sağ tuşa 6 kere basın. Biss menüsünü gördüğünüzde düzenlemenizi yapabilirsiniz. Ayrıca Patch'ı etkinleştirince Ek fonksiyonlar kısmından Ağ ayarlarına girdiğinizde Server ayarları adlı kısımda etkinleşiyor. Yani CCCam olayı etkinleşmiş oluyor.

SAGOLASIN BULAMAMISTIM BISS MENUSUNU İYİ BAYRAMLAR

• lazpanyol kullanıcısına yanıt
    Sizede iyi bayramlar.
  • Youtube uygulamasından daha 1 tane bile video açamadım. Wifi'ye bağlanmada, uygulamayı açmada sıfır sorun. Ama videoyu açmaya uğraştığımda "Üzgünüm, dosya desteklenmiyor" diyor. Sorunun çözümünü bilen varsa yardımcı olabilirmi.
  • xbox-mini-hd-uydu-alici arkadaşlar güncelleme nasıl yapılıyor ben yapamadım acil yardım türksat 4a diye bişey bulamadım
  • ArdaZorlu A kullanıcısına yanıt
    Önce bütün kanallari silin Menü sonra kurulum sonra anten ayarlarına tuşlayın türksat 2a3a ya gelin 39. Sırada sonra turuncu tuşa üzerinde zoom yazıyor ona basın otomatik arama bulacaktır galiba ben öyle bulmuştum

• Arkadaslar merhaba. Trt1 hd, trt hd, trthaber hd kanallarinda arada sifreli kanal yazisi cikip ekran 1sn kararip geri goruntu geliyor. Oteki uydu alicimda boyle bir problem yok. Hd kanallar sifresiz yayin yaparken bunu yapıyor. Nasıl cozebilirim? Teşekkürler.

• karacac K kullanıcısına yanıt
    Bende 2 farkli cihaz birde kendinden uydu lu tv var hepsinde bu sorun var ben yayından diye tahmin ediyorum

• arkadaşlar tv box önerisi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon81

Bende 2 farkli cihaz birde kendinden uydu lu tv var hepsinde bu sorun var ben yayından diye tahmin ediyorum

Arkadasima sordum onun tv uzerinde uydu alici var onda yayin sifreli uyarisi vermiyormus. Benimde salonda android box hd uydu alici onda yayin normal uyari yok. Oturma odasinda xbox mini hd var bunda arasira sifreli kanal uyarisi veriyor. Xbox mini hd yazilim sürümüm 1.01. Biss girmeyi de denedim uyari yine var. Patch devre disi ya da etkin yapiyorum fark etmiyor yine var uyari. Bu derde cozum var mi?

• Ayrica destek alip sorabilecegimiz xbox mini hd üretici firmanin mail vs iletisim var mi sorabilecegimiz?

• Arkadaslar yeni yazilim cikmis.

http://www.uydukurdu.com/forum/showthread.php/next_xbox_mini_hd_uydu_yazilimi-215277.html

• yazılım güncelemelerini burdan takip edebilirsiniz arkadaşlar. nextin destek sayfasıdır.

http://nextservis.com/?sayfa=dosya

Açılır listeden XBOX Mini HD i seçmeniz halinde tüm yazılım sürümleri ve şifre bilgileri görünüyor. Ayrıca TKGS sürümü test amaçlı yayınlanmış.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.