Şimdi Ara

xbox hd uydu alıcı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
87
Cevap
6
Favori
39.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşım ben bimeksten aldım cihazı .bende servise vermek istiyorum.bimeks'e mi vermem gerekiyor.teşekkürler...
  • arkadaşım bende servise göndermek istiyorum.bimeks'ten aldım.orayamı vermem gerekiyor...teşekkürler
  • hedron75 H kullanıcısına yanıt
    Kitapciginda servis yaziyo
    Next in safasindan veya telefonla da size en yakin servisi öğrenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • httip://nextservis.com/?sayfa=dosyam yeniyazilim cikmis

• karacac teşekkürler....
  • Son yazılımla trt hd şifre yazısı gelip 1sn ekran kararması sorunu gidermiş ancak bazı kanallarda ara sıra ses gitme sorunu devam ediyor. Kanal değirip veya cihazı kapatıp açtığımızda düzeliyor Bunun çözümü varmı acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yok böyle bir uydu cihazı servise gönderdim.sadece yazılımı güncellemişler.ama sorun aynen devem ediyor.tay tv.trt hd gibi kanallarda sinyal yok şifreli kanal hatası veriyor.kanal üzerindeyken uydudan gelen anten girişini çıkarıp tekrar taktığımda kanal geliyor.fakat başka kanala geçtikten sonra tekrar aynı kanala döndüğümde aynı hatayı veriyor.çözüm bulamadım.çözümüde yok herhalde...
  • Uydunun garanti belgesi ve faturası kayıp. Teknosa dan almıştık. Aldığınız tarihi söylerseniz öyle yardımcı olabiliriz diolar. Onu da hatırlamıyorum 2013 te almıştık. Servis direk bakar mı acaba?

• Benim cihaz da servisten geldi. 1.43 yazilimi var uzerinde ama trt hd lerde şifre yazısı gelip 1sn ekran kararması sorunu devam ediyor. Next in sitesinden sikayet yazacagim. Sizlerde yazin belki sonraki yazilimda duzelttirebiliriz.

• Bende aldim bu cihazdan ama trt hdler yok sinyal zayif diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murrz2643 -- 16 Mayıs 2015; 21:35:00 >
  • KanalD ve Star tv için HD izleyebilen var mı? şifreli görünüyor bende?
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    sevgili kardeşim kanal d ve star tvlerin hd leri d-smarttadır yani şifreli olması doğal :)

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

sevgili kardeşim kanal d ve star tvlerin hd leri d-smarttadır yani şifreli olması doğal :)

Eyvallah bilmiyordum öğrenmiş oldum kardesim.
    Bu arada yenı bi güncelleme gelmiş youtube ile alakalı bişeyler yazıyordu.

cihazı kullanmadığım için bilemicem kardeşim araştırırken yorumunu gördüm yazayım dedim :) bunu alicam galibada tek sorucam soru şu görüntü kalitesi ve kanal geçişleri nasıl :) ?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy585858

cihazı kullanmadığım için bilemicem kardeşim araştırırken yorumunu gördüm yazayım dedim :) bunu alicam galibada tek sorucam soru şu görüntü kalitesi ve kanal geçişleri nasıl :) ?

Görüntü kalitesi ve kanal geçişleri iyi de bizimki bazen kendi kendine kapanıp açılıyo bi saniye falan sürüyo. Diğerlerinde var mıdır bilmiyorum. Zatn arkadaş garantiye göndermişti garantiden gelen cihazını kullanıyorum?

ısınmadan kaynaklı bir sorun gibi geldi bana :)

• Arkadaslar yardima ihtiyacim var %95 kanallar sifreli trt halk tv felan sifresiz onun harici sifreli en guncel surum yuklu boyle bir sorunla karsilasmadim daha once kanallari silip silip tekrar da yukledim sinyali felan da kontrol ettim duzelmedi
     xbox hd uydu alıcı

• Beyler bi el atin yapamiyorum

• aeffes kullanıcısına yanıt
    Son sürüm yuklu ise tkgs yi tam otomatik kullanım a al sonra ayarlar dan fabrika ayarlarına dön de yüzde doksan kanallar sirali ve şifresiz olarak açılır

• Arkadaşlar bende Kanal Frekans ayarlamasını falan bulamadım. Örneğin;4A 42°Doğu / H-Yatay / 11853Mhz / 25.000 bu değerleri nereye girebilirim diğer uydumda girip bulamadığın kanalı ekleyebiliyordum. Akşamda Fenerbahçe maçı varmış Tivibu şifresiz yayınlayacak ayarı yapmak istiyorum.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.