Şimdi Ara

xbox'ı ilk kucağınıza aldığınzda ne hissettiniz (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: CaSsErDoDo

Allah hepinize akıl fikir versin

• cidden bisey hisseden varmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihan23

quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

nisan 2008 de gta 4 oynamak için oldukça uygun fiyata (200 tl :d) banlı harddisksiz ve tamirsiz bir pro almıştım , hemen eve gelip gta 4 e başlamıştım ne güzel bir gündü

Sonra 3k yediniz sanırım

walla alet sapasağlamdı 6-7 ay kullanıp param olunca 0 elite almıştım live a girmek için

• Onu ilk gördüğümde bir yaz akşamıydı bakırköyden aldım ve eve doğru yavaş adımlarla yürüdüm. Kutusundan çıkarttım ve kulağına fısıldadım '' BIDIĞIM '' ve ogün bugündür ona xbox 360 yerine BIDIK diyorum ...

• Kahraman elektronikten aldım kutuyu büyük bir poşete koyduk kol ve vga kabloda aldım sonra pişman oldum acaba parayı harcamasamıydım(seneye ingiltere yaz okuluna gideceğim maceralar yaşabilirdim o parayla )

Eve geldim kutu çok ağırdı kolum ağrıdı zaten Kardeşim evde olmadığı için bana videolu inceleme yap demişti kamerayı ayarladım vs videoya aldım açılışı gayet güzeldi.
  • çok ağladım
  • Bende kahraman elektronikten aldım koskocaman bir poşette içinde ek gamepad oyunlar eve geldim 1 senedir bekledigim an gelmişti ilk next-gen konsolum elimdeydi açtım yavaş yavaş taktım aldıktan 1 sene önce yaz günleri videolarıyla yatıp kalktıgım halo 3 ü oynamaya başladım mükemmel bir andı
  • Bir kış günüydü. Kahraman elektronikten xbox i sipariş etmiştim bir gün evimin önünde birinin ellerinde belirdi ve onu bana verdi ve o artik senindir dedi..
    Onun kutusu kokladim ilk önce daha sonra onu yavaş yavaş açmaya başladım. İlk önce o güzel poşetini açtım sanki aç beni diye bağırıyordu onun heryerini açtım ve kollarını aldim daha sonra onu oynanabilir duruma getirdim daha sonra cdyi içine taktim birazcik ses gelmeye başladı 2 dakika sonra düzeldi Artık her gün onun ile oynuyoruk <3
    Abi başlığı değiştirin böyle saçma yorumlar almayin xD

• ılk xboxı 2008de almıstım ıkıncı el 2006 uretım arcade konsol yanında gta4 ve nba 2k8 vardı sadece. mecıdıyekoyde bulusup almıstım forumdan bı arkadastan. eve goturene kadar kolum kopmustu ama acayıp heyecanlıydım ılk defa boyle bı konsolum olucaktı . Kurdum konsolu bı anda 3k vermıstı ve bı anda gozum donmustu sonra adaptorunu takmayı unuttugumu farketmıstım onu takmıstım ve acayıp guzeldı ılk gun. Butun gun boyunca gta oynamıstım 2 sene sonra 3k vermıstı alet sonra satmıstım ps3 alıp onuda 1 sene kullanıp,satıp xbox slım almıstım 2011 nısan ayında. suan gonul rahatlıgıyla kullanıyorum xboxımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 10 Ağustos 2011; 15:58:49 >
  • Millet xboxla fantezi yapmış ya benim ps3ün kutusu hala duruyo acaba tekrar kutusuna koyup fantezi yaparakmı çıkarsam?
  • Yanlış hatırlamıyorsam 2010 Temmuz ayı,
    New york'tayım hava sıcak,3 arkadaş geziyoruz.Cebimde 400 dolar gibi bir para var.GameStop'a girdik xbox arcade refurbished 109.99 dolar "Vaay" dedim 109 dolarsa hemen alıyım.Sonra bir baktım 179 dolar gamers edition Forza 3 ve halo reach veriyor.Bu olsun dedim.Sonra birdaha çevirdim akfamı 249 dolar elite gamersediton aa bu olsun dedim almışken bir kaç kol alalım onu alaım falan derken 400 küsür dolara çıktık ordan.Ama Metroda geçen 15 dakikalık yolcuğu hatırlamıyorum heycandan.Direk taktım evdeki televizyona.
  • Bugün aldım.Şu an neler hissetdiğimi bana sorun:DKardeşime sevinçden yumruk atıyorum.Sizce çok mu abartıyorum:DSizde bu heyecanı yaşadınız mı?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.