Şimdi Ara

xbox'ı ilk kucağınıza aldığınzda ne hissettiniz (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • önce poşetini açtım çok utanıyodum sonra dokunmaya başladım yavaşça gevşiyodu sonra orasını burasını dvd romunu açmaya basladım sesler çıkmaya basladı ve tam kırmızı noktaya bastım yeşil oldu töbe töbe bole bisi mi bekliyodun :D
  • Arcade'i açtığımda pek birşey hissetmedim ama yeni elektronik kokusunu çok severim, hemen 37 ekran Tvye bağlayıp RDR oynamıştım. S'i alınca heyecanlanmıştım biraz direk kinect adventures oynamıştım.
  • ilk olarak sonunda benim de bir xboxım oldu diye düşündüm ve mutlulukla karışık bir heyecan dalgası kapladı tüm vücudumu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Alet daha bugün elime geçti desem.
    Deliler gibi sevindim desem yeridir. Çünkü ne zamandır almak istiyordum ve bugün hedefime ulaştım. 5 Ağustos 2011'i not ettim "bugün tarihi bir gün" diye.

6 yıl aradan sonra nihayet alabildin demek Kafana takılan soru olursa live dan sor bana GT profil de yazıyor eklersin.

Hocam bende yeni aldım bende ekliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: fetok12

HİSSETTİM!

• Yıl 2009 Türkiye'ye resmi olarak yeni geldi ve PS3 forumunda haberini gördüm meretin
     xbox'ı ilk kucağınıza aldığınzda ne hissettiniz

ve o an işte o andı onu almak istediğim zaman önceden ps3'ten başka konsol olmadığını sanıyordum wii vardı ama wii'yi konsoldan saymıyordum zaten
    vay anasını dedim uzun araştırmalar yaptım ve çok iyi bir yer vardı xbox satan adı aklıma gelmiyor kadıköydeydi sanırım herkes orayı öneriyordu ve bu sırada birsürü xbox özel şeyler geliyordu benim almam için dahada coşturmuşlardı beni

bu oyunun xbox exc olması
    sonra o efsanevi halo tanıtımı

MW2'nin xbox 360'ta ki hali live ve coşmuştum tam anlamıyla o zaman forza 3 mw2 borderlans falan halo 3 odst gta eflc tam alma zamanıydı Gittim ps3 'cüye ps3'ümü götürdüm 360 alacam abi dedim oda dedi boşver falan bana unc2 verdi oynamam için o oyundan sonra 360'a salla dedim ( meğerki ps3'teki tek adam akıllı oyunu vermiş) sonra işte haziran 10' günü büyük gündür artık sıkılmıştım ve aldım 400 TL'ye xbox'u ama ne yazikki kadıköydeki yer kapalıydı kahramandan aldım oranın karşısında 10 oyunu aynı fiyata veren yer vardı ama dh sağolsun kahramandan aldık gamepadi aldım elime orda dükkanda marvel ultimate 2 oynadım( o takılıydı ) ^^ sonra eve geldim gemi sefasından sonra(karşıya geçtim) ve otobüste uyudum sanırım 360 hayalleriyle özellikle aklıma şu halo 3 odst traileri geliyordu diyorum yaktım seni halo
    aklımda hep halo vardı geldik eve 5 oyun aldım
    MW2
    GEOW2
    Halo3 odst
    Super SF 4
    RDR
    hemen kurdum gelince evet aleti çalıştıreamadım kablolar tam oturmamış ışık turuncu diyorum yanıyo ışığı açılmıyo dedi iyi tak sonra neyse zor bir şekilde açtım ( orda denediler ama ben diyorum niye açılmıyor prizine baktım sanırım dedim o dönüştürücüden almam lazım dünya başıma yıkılıyordu) evet hemen oynadım halo3 odst'yi çok manyak oyundu hakkını vereyim (diğer oyunları görene kadar ) sonra öbür gün live bağlandım hemen arkadaşlar edindim geow2 online coop bitirdik forever live

• İlk geldiği günü çok net hatırlıyorumda tam popüler olduğu dönemde Call of Duty 4'ün multiplayer sekmesine bastığım an şimdilerde söve söve asosyalleştiridiğim hayatımın temelini attığımı bilmiyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinúviel

İlk geldiği günü çok net hatırlıyorumda tam popüler olduğu dönemde Call of Duty 4'ün multiplayer sekmesine bastığım an şimdilerde söve söve asosyalleştiridiğim hayatımın temelini attığımı bilmiyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldinho820 -- 6 Ağustos 2011; 16:28:35 >
  • Yil 2008, ps2 artik beni kesmemeye baslamisti. PS3 pahaliydi, daha ucuz bir secenek ariyordum. Wii pek bana hitap etmiyordu, ben de dh'den xbox 360 fiyatlarina baktim. Ilk xboxi kullanmistim birkac hafta, ps2 ile bir haftaligina takas etmistim. Guzel konsoldu. 360'i da iyidir herhalde diye dusundum. Gittim pedere dedim boyle boyle, xbox alacagim ben. Yurtdisindan fiyatlara bak dedi, hic aklima gelmemisti acikcasi. O aralar isi sebebiyle gumruge baya gidip geliyordu babam, geciririz dedi. Tamam dedim, ebayden 550 TL'ye elite siparisi verdim. Hic unutmuyorum saticinin ismini. Bazman27, serefsiz bazman27. Adam 20 tane satmisti ayni anda yanlis hatirlamiyorsam, butun kullanicilari 2 ay kadar oyaladi. Yok noel geliyor postalar tikali bilmemne. Aha bakin profili bu :http://myworld.ebay.com/bazman27

Neyse efendim sonracigima ben paypal'a guzel bir sikayet mektubu yazdim, bir kopyasini da garanti bankasina gonderdim. Valla aslinda iyi olmus, odeme dolar uzerinden yapildigi icin dolar olarak geri geldi, o aralar da dolar artmisti, 30 TL civari fazladan geri geldi yani. Bu kismi sorunsuz atlattik.

Tabi urun gelmeyince ben yine dh'de dolasmaya basladim, paranin bi 200 250'si gitmisti saga sola o sure zarfinda. Sifira para yetmiyordu, ikinci el aramaya basladim ben de. Bir arkadasla anlastik, 2 kol 20 gb hard diskli bir paket gonderdi bana. En son baktiginda banli degilmis, eyvallah dedim. Onunla exc oyunlari bi guzel bitirdim, live'dan pek haberim yoktu. Baglanmayi denedim live'a, BANNED! Ben takintili adamimdir, bunu kendime yediremedim. Kasayi sattim, ustune bi 100 TL falan koydum, en son falcon board bansiz bir tane aldim. Hala calisir, sapasaglam kendisi. Allah nazardan saklasin. O da malum ban dalgasiyla banlandi. Valla online oyun hayatimin en guzel aylariydi herhalde. OSS senem oldugu icin de bir guzel vedalastim, alirdim aslinda bir tane daha da ders senesiydi.

O kargoyu aldigim gunu hatirliyorum da, sanki boyle assiri ustun 10000 yil oteden gelmis bir alet gibi bir seydi benim icin. Grafikler falan, aglayacaktik kardesimle.

Buraya kadar anlattigim ilk xbox maceramdi. Live'a doyamadim, cok ozledim, 1 hafta once de dayanamayip slim aldim. Artik orijinal kullaniyorum, icim rahat. Herkese de orijinal kullanmayi tavsiye ediyorum, live oyle birakilacak bir sey degil valla.

Sevgiler, saygilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Forumdan @D C X L'den sıfır Elite aldığımda bayağa sevinmiştim ilk konsolum çünkü.Kargo yolu gözledim geldiğinde açtım kurcaladım falan güzeldiİlk geldiğinde monitör için kablo yoktu bende odamdaki tv'ye bağlayıp 4 araç bikaç pist olan pgr4(yada 3 öyle birşey) demosunu oynayıp durdum habireAlın ilk geldiği gün oynadığım sistem;

Bunda bile gayet zevkle oynamıştım 2 gün

televizyonun arçelik marka galiba aynısı bizdede vardı yaklaşık 6500 tl biriktirip en iyi sistemi almak için uğraştım biriktirdikten sonraki ilk işim xbox 360 slim almak ve ondan sonra samsung 106 ekran led tv almaktı ve sistemi alana kadar xboxu acmayacagıma dair söz verdim ve dünde pioneer 7+1 home theater system'i alıp kurunca birde odaya mavi lub ışık taktırınca oda teknoloji odası gibi oldu gecenin 4 ünde f.e.a.r 3 oynuyorum yani anlayacağın televizyon çöpe gitti =D (ARÇELİK FTW - Resimdeki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheSuperBanger -- 6 Ağustos 2011; 18:40:53 >

• Doğal olarak xbox falan bilmiyordum ilk başlarda bir ingilizce hocamız vardı .. O zamanlar xbox bilmediğim için ps3 almayı düşünüyordum .

Hocamızda xbox cıymış Bana xbox'ı anlattı bir gün gittik onlara oynadık falan ps3 ten daha cazip geldi her açıdan

Ertesi günde aldım heyecanla taktım ama live a girerken mtu hatası aldıgımda baya sinirlenmiştim

Neyse şimdi allahtan yok o sorun
  • hepimiz hikayeleri güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tablocu -- 7 Ağustos 2011; 3:24:36 >
  • Orijinalden alıntı: paypay88

Yıl 2009 Türkiye'ye resmi olarak yeni geldi ve PS3 forumunda haberini gördüm meretin

ilana dikkat wi-fi yazıyor

• nisan 2008 de gta 4 oynamak için oldukça uygun fiyata (200 tl :d) banlı harddisksiz ve tamirsiz bir pro almıştım , hemen eve gelip gta 4 e başlamıştım ne güzel bir gündü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VuLTuRe* -- 7 Ağustos 2011; 4:03:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VuLTuRe*

nisan 2008 de gta 4 oynamak için oldukça uygun fiyata (200 tl :d) banlı harddisksiz ve tamirsiz bir pro almıştım , hemen eve gelip gta 4 e başlamıştım ne güzel bir gündü

Sonra 3k yediniz sanırım
  • aleti kurdum bir baktım memory card yok. sonra slotlara parmak attım belki içine gömülmüştür ufak birşeydir falan diye.. hop slotun biri elimde kaldı.. dedim güzel durmuyo öteki slotu da çıkarayım.. önden kaldırdım aleti öteki slotuda çıkardım.. sonra açtım bi baktım görüntü gelmiyor.. önden kaldırırken hdmi kabloyu yamultmuşum. gittim hdmi kablo aldım 25 liraya 2 gün sonra kargoyla memory card geldi 6 lira da ona bayıldım.

önceden alma masraflı alet derlerdi de inanmazdım
  • Allah hepinize akıl fikir versin
  • Baba demesini bekledim..
  • Bende kucağıma almadımda benimde şöyle gelişti.2010'un son ayı Kahraman Elektronikten aldım.Almadan önce PS3'ÜN YANINA XBOX360 gelior diye seviniyordum.O aralarda xbox360'a merak saldım , kesin almam gerektiğini ve alacağımı biliyordum.Neyse Hiç unutmuyorum , paramı koydum cebime gittim hesaba yatırdım , o günde hava öyle soğuk , öyle yağmur yağıyor ki inanamazsınız.Ben giyindim , o soğukta koşa koşa bankaya gidip hesabıma para yatırdım , sonra fateeh33 ' le konuştum , konsolu kargoya verdiiler.Yılbaşı gecesinden ya 1 gün önceydi yada o gündü.Kargo gelmek bilmedi saat 11'e kadar mesai yapan y.içi kargoya gittim.Yakın olmasına rağmen soğuktu hava yine babam arabayla götürdü.Neyse , kargoyu aldım eve geldiğimde o pürüzsüz yüzeye dokunduğumda çok mutlu oldum.Kutusunu-poşetlerini bile sakladım konsolun.Fakat mutlu sonla bitmedi hikaye.Çünkü XBOX360'ı daha sonra hiç sevemedim...7 Aydır öylece duruyor.

• nothing
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.