Şimdi Ara

xbox'ı ilk kucağınıza aldığınzda ne hissettiniz

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
2.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2006 yılıydı, almanya mediamarkt'tan arcade almıştım.Türkiye'ye dönünce ilk kapağını açtığımda, önümde beyaz naylon korumasıyla duruyordu tuttum kaldırdım naylonu çıkardım ve halının üstüne koyup baktığımda, bumu yani xbox360 güzelmiş dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrParnassus -- 5 Ağustos 2011; 16:50:54 >

• ben ozamanlar 7.sınıfa gidiyodum PS2 vardı galiba 300tl ye almıştım çipli falan ah ulan ah nasıl geçmiş yıllar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Versace kv

ben ozamanlar 7.sınıfa gidiyodum PS2 vardı galiba 300tl ye almıştım çipli falan ah ulan ah nasıl geçmiş yıllar
    O gün sabah okula gitmemiştim. Kargoyla gelecekti. Saat 11 gibi geldi. Ben de hemen açıp benim tüplüye bağlamıştım Önceden tüplü tvde kötü gözüktüğünü öğrenmeseydim geri gönderirdim heralde. Neyse... Hemen MW2'yi açtım. Tabi zorlandım ilk başta. Öğleden sonra da okula gitmedim. Hayatımın dönüm noktasıydı bu Xbox'ı aldığım tarih. İlk defa bu kadar pahalı bir şey almıştım. Çünkü gelir durumumuz iyi değildi

• almanya'dan gelmıstı slım. Arkadas getırdı valızden cıkardı ben bı sarıldım :D ılk kutudan cıkardıgımda baya buyulenmıstım pırıl pırıl cok hoştu, simdi hareket ettırmememe ragmen nereden geldıgı bellı olmayan cızıklerımız var :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: dnzprmksz

almanya'dan gelmıstı slım. Arkadas getırdı valızden cıkardı ben bı sarıldım :D ılk kutudan cıkardıgımda baya buyulenmıstım pırıl pırıl cok hoştu, simdi hareket ettırmememe ragmen nereden geldıgı bellı olmayan cızıklerımız var :D
    HİSSETTİM!
  • Bende yarn alacm ne hissettğmı yazarm smdıdn heyecnlıym be :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Humble

HİSSETTİM!

Alıntıları Göster
    Yeni doğmuş cocukmu bu da kucağıma alınca bişey hissedeceğim... Alırsın takarsın fişe, oynarsın....
  • quote:

Orijinalden alıntı: halikarnas1970

Yeni doğmuş cocukmu bu da kucağıma alınca bişey hissedeceğim... Alırsın takarsın fişe, oynarsın....

Bunu yazmak için girmiştim.
  • quote:

bana daha dün geldi bende heycanlıydım ama sonuçta bi konsol bağladım 32 ekrana rezalet bi görüntüde gears of war 2 multideyim bayrama kadar yani yeni bi lcd monitör alana kadar single ada başlamayacağım

• sevinçten tesellation yaptım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cole Phelps

quote:

Çok kolay ulaştınız sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DrParnassus

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    bencede sonuçta bakkaldan meyve almıyosunuz parayı biriktirip aldığımda karşıma koymuş açmadan önce benim mi lan bu demiştim kendin biriktirip almak gibisi yok kıymet en güzel böyle biliniyo kemanımıda öyle yapmıştım ne adam adamlar var bianda sahip olmuşlar kemanın her tarafı çizik dökük

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcanhn

bencede sonuçta bakkaldan meyve almıyosunuz parayı biriktirip aldığımda karşıma koymuş açmadan önce benim mi lan bu demiştim kendin biriktirip almak gibisi yok kıymet en güzel böyle biliniyo kemanımıda öyle yapmıştım ne adam adamlar var bianda sahip olmuşlar kemanın her tarafı çizik dökük

Alıntıları Göster
    Forumdan @D C X L'den sıfır Elite aldığımda bayağa sevinmiştim ilk konsolum çünkü.Kargo yolu gözledim geldiğinde açtım kurcaladım falan güzeldiİlk geldiğinde monitör için kablo yoktu bende odamdaki tv'ye bağlayıp 4 araç bikaç pist olan pgr4(yada 3 öyle birşey) demosunu oynayıp durdum habireAlın ilk geldiği gün oynadığım sistem;

xbox'ı ilk kucağınıza aldığınzda ne hissettiniz

Bunda bile gayet zevkle oynamıştım 2 gün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 5 Ağustos 2011; 18:28:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mertcanhn

Alıntıları Göster
    Bu konu efsane olur benden soylemesi..

Ben sozlesmeli almistim. Halende parasini oderim. 2010'un sicak bir yaz gunu motorsikletle arasinda kaldigim secimde xbox'u almistim..
    Ilk elime geldigimde cok guzel bir duyguydu lakin bu duygunun icine eden bir durum vardiysada ne 5+1 sistemimi nede hdmi teknolojisini kullanamamis olmamdi. Ustune ustun Xbox LIVE'mis HDMI kabloymus ozel separatmis vs cok is aciyor bu alet.. Sirf bu yuzden aralik ayinda 3D LCD TV aldim. Ardindan 5+1 sistemimide kurunca, ustune ustun kinectide genis tv'de oynamak icin gerekli alani olusturunca dusunun artik gerisini.. Hergun en iyi arkadasim durumunda simdilik..
    Hic olmazsa hergun birkac mac yapar veyahut birazcik misyonlarimda ilerleme kaydedip birakirim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 5 Ağustos 2011; 18:30:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DrParnassus

quote:

quote:

Yok o manada kastetmedim sadece tabir komiğime gitti

Elbette heyecan vardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Versace kv

ben ozamanlar 7.sınıfa gidiyodum PS2 vardı galiba 300tl ye almıştım çipli falan ah ulan ah nasıl geçmiş yıllar
    Alet daha bugün elime geçti desem.
    Deliler gibi sevindim desem yeridir. Çünkü ne zamandır almak istiyordum ve bugün hedefime ulaştım. 5 Ağustos 2011'i not ettim "bugün tarihi bir gün" diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nForcer

Alet daha bugün elime geçti desem.
    Deliler gibi sevindim desem yeridir. Çünkü ne zamandır almak istiyordum ve bugün hedefime ulaştım. 5 Ağustos 2011'i not ettim "bugün tarihi bir gün" diye.

Alıntıları Göster
    Satıcı enginle anlaştım (hangi engin diye sormayın) aldım getirdim eve yavaş yavaş kutusunu açmaya başladım o da halinden memnundu poşetini ise nazikce çıkardım artık başbaşaydık ben ve o,nasıl başlayacağımı bilemedim biraz romantik olmak istiyordum biraz da azgın,evet o da beni istiyordu,poşetini çıkarmam için can atıyordu,herşey hazırdı,esmer çikolata teniyle beni bekliyordu ve en sonunda oyhşşşşş

Elite 120 gb hd grafiklerle oyun zevkini yaşadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hiosejirou -- 5 Ağustos 2011; 18:52:56 >

• Hell yeah tam olarak böyleydi etimesguttan kızılaya kadar gitmiştım almak için 45 dk gidiş 45 dk gelis bana günler gibi gelmişti eve bi geldim taktım tv ye heyecandan av moduna almayı unutmuşum hala mesajı vardır forumda kitlemişler yanı anlayacağın çok dehşet bi duygu aylarca kafanda hayalini kurduğun sey önünde ilk pes 10 oymamıstım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsem96

Hell yeah tam olarak böyleydi etimesguttan kızılaya kadar gitmiştım almak için 45 dk gidiş 45 dk gelis bana günler gibi gelmişti eve bi geldim taktım tv ye heyecandan av moduna almayı unutmuşum hala mesajı vardır forumda kitlemişler yanı anlayacağın çok dehşet bi duygu aylarca kafanda hayalini kurduğun sey önünde ilk pes 10 oymamıstım
    babam çok pazarlık yaptı çok uğraştı ucuza kapmak için 380'e bıraktı jasper makineyi hdd yi almadım onun yerine 2. kolu aldım cihazı elden aldım adamdan babamlar çok zevliydi kucağıma kutuyu aldım ama öyle şirin duruyorki oyun oynamak istemiyor ona sarılıp yatmak istiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: gsem96

Hell yeah tam olarak böyleydi etimesguttan kızılaya kadar gitmiştım almak için 45 dk gidiş 45 dk gelis bana günler gibi gelmişti eve bi geldim taktım tv ye heyecandan av moduna almayı unutmuşum hala mesajı vardır forumda kitlemişler yanı anlayacağın çok dehşet bi duygu aylarca kafanda hayalini kurduğun sey önünde ilk pes 10 oymamıstım
    İlk Xbox'ımı geçen sene almıştım Nisan gibi geldi. Alıncaya kadar 40 takla atmıştım Konsolu gördüğümde kutuyu açmaya kıyamadım sonra açtık oynamaya başladık xbox serüvenimiz başladı

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.