Arkadaşlar ben yakında xbox 360 alcam onun için bana uygun fşyatta bi oyun önerir misiniz
biraz acele olabilir mi ve savaş oyunu aksiyon oyunu önerir misiniz
oyun fiyatları hemen hemen birbiriyle aynıdır 6kasımda halo 4 çıkıcak öneririm bence en iyi ex oyun yaklasık 1 hafta sonrada cod bo2 çıkıcak oda güzeldir onun dışında gears of war serisi ve battlefield 3'ü öneririm hepsi güzel oyunlar yarış seviyosan forza horizon ve forza 4 var ayrıca yeni need for speed çıkıcak
En uygun fiyatlı oyun şu şekilde bulunabilir>>> aldığın oyunu oynama süren/oyun için ödediğin fiyat şeklinde bu sebepten multiplayerı zevkli oyunlar daha uzun süre oynandığı için bu tarz oyunları tavsiye ederim ilk tavsiyem Halo 4 olur
quote:
Orijinalden alıntı: Arda.Tekin
Arkadaşlar ben yakında xbox 360 alcam onun için bana uygun fşyatta bi oyun önerir misiniz
uygun fıyat kısıden kısıye degısır bütçen nekadar bunu soylersen yardımcı olabılırız..örnegın assassıns creed 1 gayet uygun fıyatlı 1200 puana satılıyor dıjıtal olarak..
Puan nasıl alcaz peki
ATM'den alıyorsun puanları. Gerekli parayı yatır ATM'ye daha sonra Xbox Live kartı verecek. Sonrasını anlarsın zaten arkadaşım.