Şimdi Ara

Xbox'ım kendini yeniden baslatıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba kendimi 30 gun banlattıgımdan dolayı Yigit arkadasımdan konuyu acmasını rica ettim 4 saate banım acılcak ama acil cevap gerekiyor.
    Xbox'ım kendi kendini yeniden baslatıyor, mesela Xbox acık ama HDmi'dan TV'ye gectigimde ve tekrar HDMİ'ya gectigimde Xbox kendini yeniden baslatıyor. Yani Xbox acıkken TV'yi baska bir moda alamıyorum. Eger alırsam tekrar HDMİ'ı actıgımda res atıyor kendine.
    Acaba ayarlarda mı birsey var. Cevaplarınız icin simdiden tesekkurler.

• hdd takılıysa çıkar.birde o zaman dene.benim arkadaşımdada buna benzer bir sorun oldu.hdd yi çıkardı ve artık cihaz reset atmıyor.denemende fayda var.
  • bendede bu sorun var,ve çok kötü oluyor ...örneğin oyun oynuyorum ara verim diye pause ediyorum ve biraz tv ye bakim diyorum tekrar xbox a geçtiğimde hopp re start atıyor,hardiski çıkaralımda hardisk çıkar falan uzun iş,birde malum oyunlar ona save oluyor bence oda çözüm değil başka bir yolu vardı,sanırı herkezde olan bir şey değil bu...
  • aynı sorun bende de var.. :/
  • bende olmuyor.
  • Bu sorunun kaynağı sanırım hdmi + component bağlantının aynı anda takılı olmasından kaynaklanıyor. Ben optik ses almak için mecburen iki bağlantıyı da aynı anda kullanıyorum. Sorunun kaynağı sanırım bu.
  • Yigit'e tesekkur ederim konuyu actıgı icin.

Hocam dediginizi denedim ben de VGA'dan ses alıyordum. Cıkarttım kabloyu ve TV'yi Scart'a alıp tekrar HDMİ'a aldım ve kendini yeniden baslatmadı.
    Sonra Xbox acıkken gene taktım VGA kablosunu ses almak icin ama kabloyu taktıgım anda kendini yeniden baslattı. Nasıl bi' sacmalıktır bu boyle.
  • rafet şu audio ayarı var xbox da onu değiştir bakalım aynı sorunla karşılaşıcakmısın ben tvye vga kabloyla bağlıyorum seste vga kablodan çıkan streo uclarını tvye bağlıyorum kanal değiştirmeme ramen sorun olmuyor xboxı nsl bıraktıysam öyle duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic94

rafet şu audio ayarı var xbox da onu değiştir bakalım aynı sorunla karşılaşıcakmısın ben tvye vga kabloyla bağlıyorum seste vga kablodan çıkan streo uclarını tvye bağlıyorum kanal değiştirmeme ramen sorun olmuyor xboxı nsl bıraktıysam öyle duruyor

Denedim Yigit, halen sorun devam ediyor.
  • quote:

Arkadaslar merhaba kendimi 30 gun banlattıgımdan dolayı Yigit arkadasımdan konuyu acmasını rica ettim 4 saate banım acılcak ama acil cevap gerekiyor.
    Xbox'ım kendi kendini yeniden baslatıyor, mesela Xbox acık ama HDmi'dan TV'ye gectigimde ve tekrar HDMİ'ya gectigimde Xbox kendini yeniden baslatıyor. Yani Xbox acıkken TV'yi baska bir moda alamıyorum. Eger alırsam tekrar HDMİ'ı actıgımda res atıyor kendine.

kardeşim hdmı den tv ye geçince tabi resetler bu sorun değilki ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ryu_hayabusa

quote:

Arkadaslar merhaba kendimi 30 gun banlattıgımdan dolayı Yigit arkadasımdan konuyu acmasını rica ettim 4 saate banım acılcak ama acil cevap gerekiyor.

kardeşim hdmı den tv ye geçince tabi resetler bu sorun değilki ?

Hangi mantıga dayanarak soylediniz bunu acıklar mısınız?
    Ustteki mesajımı okuyun lutfen, ses sisteminin kablosu takılı oldugunda yeninden baslatıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reyftn -- 11 Mayıs 2010; 23:00:33 >

• Uzuuuun uzuuuun araştırmalar sonucu vgadan ses alma zımbırtısının içini açıp loop kablosunu kesince sorun düzelidiğini öğrendim. bende de aynı problem vardı eskiden. şuan microsoftun optik ses alma zımbırtısına 50 tl vermek yerine ben kendim aynı aleti optik çışı olan vga kabloadan yaptım.

Fakat bu sefer yeniden başlama sorunu baş göstermeye başladı. içini açıp loop kablosunu makasla kesip kapatınca xbox kendini başlatmayı bıraktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Mayıs 2010; 22:54:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Uzuuuun uzuuuun araştırmalar sonucu vgadan ses alma zımbırtısının içini açıp loop kablosunu kesince sorun düzelidiğini öğrendim. bende de aynı problem vardı eskiden. şuan microsoftun optik ses alma zımbırtısına 50 tl vermek yerine ben kendim aynı aleti optik çışı olan vga kabloadan yaptım.

Fakat bu sefer yeniden başlama sorunu baş göstermeye başladı. içini açıp loop kablosunu makasla kesip kapatınca xbox kendini başlatmayı bıraktı.

Ben de optik kabloya 50 tl vermemek icin sizin gibi VGA ile hallettim isimi.
    Oneriniz icin cook tesekkur ederim yarın deneyecegim.

• Loop Kablosu Bu Vga'nın İçini Açınca Çıkan Şu Bi Uçtan Çıkıp Tekrar Yandakine Giren Siyah Kablo. Bunu Makasla Kestim Düzeldi...

Yanlız Metalleri Çok Birbirinden Ayırarak Açtığım İçin VGA Aletinde de Klips Olmadığı İçin Metalleri Geri Birleştirmek Çok Zor Oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leingrad -- 11 Mayıs 2010; 23:04:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

Loop Kablosu Bu Vga'nın İçini Açınca Çıkan Şu Bi Uçtan Çıkıp Tekrar Yandakine Giren Siyah Kablo. Bunu Makasla Kestim Düzeldi...

Yanlız Metalleri Çok Birbirinden Ayırarak Açtığım İçin VGA Aletinde de Klips Olmadığı İçin Metalleri Geri Birleştirmek Çok Zor Oldu.

Dayanamadım ve denedim.
    Orada bir siyah kablo sırıtıyordu kestim onu, yine de yeniden baslatıyor. Yanlıs kabloyu kestim sanırsam.
    Metalleri ayırmamıstım, yarın metalleri ayırıp bakıcam.

• bende ses için kendim kablo kesip kullanıyordum demek ondan olmuş...şu loop kablo denilen nedir resim koyma olanağınız varmı akşam bende kesim
  • aynı sorun bende de oldu .. componentten yeni yapmıştım .. içindeki optik girişe giden ince kabloların dışıdani diğer kabloların hepsini birbirine değmesin diye biri kısa biri diğerinden biraz uzun kesmiştim .. neymiş bu LooP kablo acep ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrttgl -- 12 Mayıs 2010; 14:23:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: keep clubbin

Bu sorunun kaynağı sanırım hdmi + component bağlantının aynı anda takılı olmasından kaynaklanıyor. Ben optik ses almak için mecburen iki bağlantıyı da aynı anda kullanıyorum. Sorunun kaynağı sanırım bu.

bence de bundan dolayı cunku aynı sartlarda aynı sorun bende de var o yuzden once hdmı ye gec sonra ac cıhazı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Malmsteen1

bende ses için kendim kablo kesip kullanıyordum demek ondan olmuş...şu loop kablo denilen nedir resim koyma olanağınız varmı akşam bende kesim

2 mesaj ustte resim mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cedriccan

quote:

Orijinalden alıntı: Malmsteen1

bende ses için kendim kablo kesip kullanıyordum demek ondan olmuş...şu loop kablo denilen nedir resim koyma olanağınız varmı akşam bende kesim

2 mesaj ustte resim mevcut.

sanırım arkadaşta benim gibi işyerinden giriyor.. haliyle işyerinde internet kısmen engelli olduğu için bazı resimleri göremiyoruz..
    akşam evde bakar keseriz artık . teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.