ikinci el xbox aldim dvd sinin FW li olup olmadigini nasil anlarim bos yere cift katmanli dvd almak istemiyorum. anlamanin varmi bi yolu? simdiden tesekkurler
alan kişi söylememişmi garip
denemen lazım bir tane oyun al kadıköyde 10 tl ye satıyolar dene yapıcak birşey yok hadi o söylemedi sen niye sormadın :D
Denemeden anlayamıyorsunuz. En son çıkan oyunlardan birini takıp deneyebilrsiniz
ben fransada yasiyorum burda kopya oyun bulmak oldukca zor. fw olmadan demo oyun dvd lerini oynatirmi bide onu deniyim olmadi mecbur alacam dl dvd :( tesekkurler arkadaslar hizli cevaplar icin
quote:
Orijinalden alıntı: gidacibey
ben fransada yasiyorum burda kopya oyun bulmak oldukca zor. fw olmadan demo oyun dvd lerini oynatirmi bide onu deniyim olmadi mecbur alacam dl dvd :( tesekkurler arkadaslar hizli cevaplar icin
Hocam Indirceksin Oyunlari aramana gerek yok
bence tekli cift katman verbatim al bitane sonra bi oyun indir zaten rehberi var nasıl yapıldıgna dair sonrada dene son cıkan oyunlardan olmasına dikkat et patch durumları falan var
Konsol açılmıssa büyük ihtimal fw'lidir.(3-4 Fwli konsol ve fw'siz konsollar kullandım genellikle açılmış cihazlar tam oturmuyormuş gibi görünüyor.
Cihazın İçini Aç.. Eğer Lite-On DvdRom'lu ve Rom'un Altındaki Bant Yırtık İse %100 FW'lidir....
cihazin ici acilmisti samsung dvd surucusu var. umarim fw lidir.
Atı Alan Üsküdar'ı Geçmiş.... Samsung İse Cihaz Birkaç Model Eskidir ve Şimdiye Kadar (Büyük İhtimal) 50 Kere FW Yemiştir...
ilk firsatta dl dvd alip denicem ins. dedigin gibidir :D yeni oyunlari oynayabilmek icin 50€ vermek hic icimden gelmiyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme