Şimdi Ara

Xbox İnternet Bağlantısı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xboxımı internet'e bağlamak istiyorum fakat bir sorun var modemim tek portlu ve oda malum bilgisayarıma bağlı bunun için nasıl bir çözüm yolu vardır yardımcı olursanız sevinirim.

• modemin wireless mı?
  • Benim de aynı sorunum vardı.Ya 8 li switch alıp hem pc ye hem de X360 a net bağlantısı sağlayacaksın.Yada benim yaptığım gibi Live a gireceğin zaman pc bağlantısını modemden çıkarıp,X360 a bağlayacaksınTabi bu durumda pc de internet olmayacak malum...
  • 5 Portlu modem switchlerden edinebilirsin fiyatı 20 TL civarı hemen hemen heryerde bulabilirsin.
  • Modem wireless değil normal , ayrıca modemden söküp xbox'a bağlamak zor benim için hem downloadlar aksar hemde biri benim odamda diğeri salonda yani uzak bayağı:D , bana switch artı 5 metre ethernet kartı ne kadara mal olur tahmininiz varsa sevinirim.
  • Arkadaşım bende Airties RT 103 ve onunla beraber ITSPEED (ITP-SF1005D) model swicth var.

Bu şekilde hem PC hemde Xbox'ı beraber hiç bir sorun ve ayar yapmadan tak kullan şeklinde kullanıyorum sanada bu sistemi öneririm.

Artık maddi durumuna göre aynı sistemin daha kaliteli ürünlerinide deneyebilirsin.

Airties RT 103
    http://urun.gittigidiyor.com/HIC-KULLANILMAMIS-AIRTIES-RT-103-HEDIYELER_W0QQidZZ18415859

ITSPEED (ITP-SF1005D)
    http://www.ngstores.com/k/bilgisayar-ofis/network-urunleri/switchler/switchler-alt/u/itspeed-itp-sf1005d/i/urun-ozellikleri/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FiréLord -- 23 Haziran 2009; 0:54:04 >

• Tamam tavsiyeler için teşekkürler ben siparişi dayıma verdim bile hafta sonu gelirken sizin tavsiyeleriniz doğrultusunda bir switch ve ethernet kablo getirecek. :) Konu kapanabilir teşekkürler yardımlar için.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS5 ve Ttnet bağlantı sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.