Şimdi Ara

XBOX + IPTV

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Microsoft XBOX ile IPTV yi entegre etti. Enteresan bir haber :)

Microsoft to Bring IPTV to the Xbox 360
    As part of its CES announcements, Microsoft has announced plans to bring Internet Protocol Television (IPTV) to its Xbox 360 gaming system. As envisioned, the technology with enable Xbox 360 owners to tune into television content streamed to their consoles via the Internet and home broadband connections, and integrate with other IP-based services on the Xbox 360 like instant messaging, voice and text chat, and even gaming. "Both Xbox 360 and Microsoft TV IPTV Edition by themselves deliver unique and exciting entertainment experiences today, but IPTV on Xbox 360 is truly a solution that is greater than the sum of its parts and will enable even more exciting experiences to delight consumers, service providers, content providers and game developers alike," said Robbie Bach, president of Microsoft's Entertainment and Devices Division. […]
    http://news.digitaltrends.com/article12044.html

• Yalnız Televizyonu internet üzerinden HD olarak izlemek için en az 5Mbit internet gerekiyormuş.
    2Mbit interneti 270YTLye veren canım Telekomum!!!
    Türkiye ancak rüyasında görür HD kalitesinde internet üzerinden TV izlemeyi.

En kral uydu alıcısını alıp tüm dünyayı gösterebilen şöyle 2-3 çanak taktın mı daha ucuza gelir.
    KOTA'dan bahsetmiyorum bile. 3GB kota neymiş yahu?
    Ben ayda 100GB indiriyorum. Tabi 28 şubat son
  • Beyler IPTV ne Yaaaa???
  • quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Beyler IPTV ne Yaaaa???

İnternet üzerinden Televizyon izlemek. Yani Ek donanım filan yok.
    Xbox360 + İnternet = Televizyon.

Fakat Bizim bildiğimiz bulanık ve iğrenç sesli TVLerden değil bu.
    HD kalitesinde ve Mükemmel seste.
    tabi bunun için yüksek bir internet bağlantısı gerekiyor.
  • Onun İçinde En Az 5 mbit mi Lazım....

Bizim Başımızda Türk Telekom Varken 2mbit zor geçeriz
  • Şimdi de izleriz ama baya bi takıla takıla izleriz.
    kalite düşürme filan koyarlarsa daha iyi olabilir.
  • İnsanlara saç baş yoldurur böyle haberler... 256 kbps ile ne güzel kullanılır bu sistem
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlpTéKiN

İnsanlara saç baş yoldurur böyle haberler... 256 kbps ile ne güzel kullanılır bu sistem

biraz önce yeni update çıktı yükledim bunun için olsa gerek heralde.
  • hocam sana pm attım (hemde 2 tane)bi bakar mısın bi kaç sorucaktım

bu arada bu sistem bizim ülkemizdeki net için fazla gelişmiş bi sistem bizi aşar bu
    quote:

Orjinalden alıntı: kucuk

Onun İçinde En Az 5 mbit mi Lazım....

Bizim Başımızda Türk Telekom Varken 2mbit zor geçeriz
  • arkadaşlar ip tv hakkında en geniş bilgiye nerden ulaşabiliriz. google de arattım ama elime pek bişi geçmedi
  • Sonbahar update'i ile IPTV özelliğini bütün Xbox360 lar kazanacakmı? Yayının tamamı Hd mi olucak? Normal tv yayını olsa 1mbit ile sorunsuz izleyebilriz sanırım?
  • türkiyede henüz iptv altyapısı bulunmuyor. ama microsoft ve türk telekom şu anda türkiyedeki mevcut internet altyapısını iptv kaldıracak şekilde abone başına 10mbit gibi bir hıza çıkarmak için çalışmalara başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreampowder

türkiyede henüz iptv altyapısı bulunmuyor. ama microsoft ve türk telekom şu anda türkiyedeki mevcut internet altyapısını iptv kaldıracak şekilde abone başına 10mbit gibi bir hıza çıkarmak için çalışmalara başladı.

şaka yapıyorsun galiba
    birde yeni update yayınlandı mı? bilgisi olan varsa lütfen haber versin o na göre yeni xbox360 almayı düşünüyorum.
  • http://www.turktelekom.com.tr/webtech/default.asp?sayfa_id=583 sitesinden alıntıdır:

quote:

Projenin IPTV bacağında Microsoft ile birlikte Türk Telekom’a çözüm sunduklarını ifade eden Alcatel-Lucent Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Azası Haluk İlkdoğan, “Türk Telekom’un IPTV alanında başarılı olmasını sağlayacak geleneksel sayısal TV platformlarına göre fark yaratmasına yardımcı olacak kullanıcı odaklı ve katma değerli en güçlü portföyü sunmaya odaklandık. Türk Telekom ile bu konuda ortaklık kurmak bize onur vermektedir” şeklinde konuştu.

hayır şaka yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dreampowder -- 3 Aralık 2007; 10:18:36 >

• Arkadaşlar ülkemizde IPTV tahmininizden çok daha çabuk yaygınlaşacak!

Turk Telekom artık özelleştirildiği için devlet rekabet kurallarını daha düzgün çalıştırabilecek ve farklı ISP'ler ve telekom firmaları da bu konuda daha rahat hizmet verebilecek. (TT'nin satılmasının tek olumlu yanı bence)

Şu an IPTV üzerine tek çalışan Turk Telekom değil bilesiniz

Max. 2 yıl içinde bu hızlar bizim için de standart olacak - MAX 2 YIL...
  • E iyi olur o zaman. 1 MB/PS ile indiririz oyunları, fena mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OTACON -- 5 Aralık 2007; 16:19:25 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.