< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (28. sayfa)
-
-
Oyunun alındığı hesaba gider..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhabalar, çok şey okudum çok şey izledim AMA hala bu işi doğru düzgün, tam manasıyla anlayabilmiş değilim. Elimde bir adet xbox one s ve bir adet de xbox series s konsol var. Bu konsolları aynı veya farklı hesap fark etmeksizin kardeşimle tek game pass ile kullanmak istiyorum.
Aynı anda aynı veya farklı oyun oynayabilmemiz mümkün mü?
Bunun için iki farklı xbox hesabı mı açmam gerekiyor, tek hesapla da oluyor mu?
Anladığım kadarıyla aynı anda iki cihazda da game pass kullanabilmek için iki hesap olması gerekiyor ancak bu p1-p2 işinde p2 illa p1'e mi bağlı olacak, illa onun oynadığını mı oynayacak, tam anlkayamadım.
İki hesapla p1-p2 yaparsak, p2'deki hesapta game pass'ten istediğimiz oyunu indirip oynamamız mümkün mü?
Teşekkürler.
-
İki hesap olacak.
Hesabın birisinde Gamepass olacak
Sonra birini P1 yapacaksın birini P2.
Bunu nasıl yapacağını da https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543-26#148728447
burada detaylıca anlattım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 18 Temmuz 2021; 14:32:14 >
Eyvallah hocam daha iyi bir anlatım olmuş, altın kural iki cihazda da iki oturumun da bir şekilde açılmış olması anladığım kadarıyla. Peki bende şimdi tek bir tane hesap var, one s'te de one x'te de aynı hesap açık. İkinci bir hesap açıyoruz ve one s'e onunla giriş yapıyoruz. Bu aşamada halihazırda açık olan hesabı kapatıp mi girmeliyiz yoksa o açıkken girmiş olmak yeterli mi?
-
Aslında Hayır dostum mevzu oturum açmak değil, giriş xbox'ım yapmak
(Giriş xbox'ı yapmak ile hesap ekleyip oturum açmak çok farklı şeylerdir unutmayın) (Giriş Xbox'ım Ayarlar'dan yapılır)
Şimdi Gamepass'in şuan hazırda senin kullandığın ANA@ hesaba satın alındığını düşünüyorum,
Ve senin OneX'i kullanacağını anlıyorum...
OneS'i de kardeşin kullanacak
Bu doğru mu?
Eğer doğru ise:
Siz kardeşinin OneS'i için yeni BOŞ@ bi hesap açın..
Sonra sana ait olan gamepass'li ANA@ hesabı alıp kardeşinin OneS cihazına GIRİŞ xbox'ım yapın..
(Giriş xbox'ı yapmak ile hesap ekleyip oturum açmak çok farklı şeylerdir unutmayın) (Giriş Xbox'ım Ayarlar'dan yapılır)
daha sonra kardeşinin BOŞ@ hesabını da senin oneX cihazına GİriŞ xbox'ım yap.
Sonra iki cihazda da hesap ekle kaldır kısmından tüm hesapları silip kaldırın... Ve bir daha kullanmamak üzere birbirinizin hesabını unutun
(giriş xbox'ları cihazların kökünde hâlâ duruyor olacak, orayla hiç işiniz yok)
Şimdi herşey doğru yapıldı ise;
Sen one'x cihazına Kendi Ana@ hesabını açacaksın
Kardeşin One'S cihazında kendi Boş@ hesabını açacak ve ikiniz de istediğiniz gibi gamepass imkanlarını sınırsız kullanacaksınız..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 18 Temmuz 2021; 15:26:10 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: cimbomluekiz
Aslında Hayır dostum mevzu oturum açmak değil, giriş xbox'ım yapmak
Şimdi Gamepass'in şuan hazırda senin kullandığın ANA@ hesaba satın alındığını düşünüyorum,
Ve senin OneX'i kullanacağını anlıyorum...
OneS'i de kardeşin kullanacak
Bu doğru mu?
Eğer doğru ise:
Siz kardeşinin OneS'i için yeni BOŞ@ bi hesap açın..
Sonra sana ait olan gamepass'li ANA@ hesabı alıp kardeşinin OneS cihazına GIRİŞ xbox'ım yapın..
daha sonra kardeşinin BOŞ@ hesabını da senin oneX cihazına GİriŞ xbox'ım yap.
Sonra iki cihazda da hesap ekle kaldır kısmından tüm hesapları silip kaldırın... Ve bir daha kullanmamak üzere birbirinizin hesabını unutun
(giriş xbox'ları cihazların kökünde hâlâ duruyor olacak, orayla hiç işiniz yok)
Şimdi herşey doğru yapıldı ise;
Sen one'x cihazına Kendi Ana@ hesabını açacaksın
Kardeşin One'S cihazında kendi Boş@ hesabını açacak ve ikiniz de istediğiniz gibi gamepass imkanlarını sınırsız kullanacaksınız..Hocam şimdi iki yıldır one s var evde, içerisinde kendi hesabım var, buna ANA@ diyelim. Yeni series s aldım, onda da one s'te kullandığım aynı hesap açık, yani şu anda iki cihazda da sadece ANA@ hesabı açık. Ben series s'i kullanacağım one s'i de kardeşime vereceğim. Bu yüzden şu anda kardeşime hesap açtım ona da BOŞ@ diyelim.
Şu anda iki cihazda da ANA@ açık, one s'te ANA@'in yanına BOŞ@ hesabını da açıyorum. Ardından one s'te ANA@ hesabını ayarlardan girerek Giriş Xbox'ım yapıyorum. Aynı şekilde Series s'te de BOŞ@ hesabını ANA@'in yanında açıyorum. Series S'te de BOŞ@ hesabını Giriş Xbox'ım yapıyorum. Sonra hesapları kaldırıp Series S'te ANA@ hesabına giriş yapıyorum One S'te de BOŞ@ hesabına giriş yapıyorum. Anladığım kadarıyla En önemli olay, çapraz şekilde ciahzları Giriş Xbox'ım yapmak. Doğru anlamış mıyım?
Dipnot: Bu iş niye bu kadar karışık, bir türlü çözemiyorum.
-
Doğru anlamışsınız, aynen bu şekilde olacak.
(Ben One'X olarak yazmıştım ama sen oraları SeriesS olarak anla işte.)
👍🏾
Merhaba P1 hesap sahibi olarak pcde game pass kullanabilir miydi? PC de ben oturum açınca p2 hesap sahibi Xboxta oturum açabilir mi sıkıntısız aynı anda hem Xbox hem PC de oynanabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar. Gamepass da P1 veya P2 olmanın herhangi bir avantajı, dezavantajı var mıdır?
GamePass'in satın alındığı mail hesabını kullanan kişi asla internet olmadan oyun oynayamaz...
(Diğer boş maili kullanan kişi oynayabilir.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 5 Ağustos 2021; 13:38:26 >
Sağol hocam.
O zaman ben yeğenime gamepass üyeliğimi vereyim giriş xbox u yapsın bende onunkini giriş xbox um yapayım sonra herkes kendi hesabıyla giriş yapsın.Böylece ben daha avantajlı oluyorum yanlış mı anlamışım. Parayı ben verdim bir de ikincil hesap olmayalım.
quote:
Bak şimdi
ben
içinde GamepassUltimate satın alınmış olan Ana@live isimli ANA hesabın sahibiyim ,
arkadaşım da
hiçbir ücretli üyeliği olmayan bomboş bir Boş@live adresinin sahibi.
1-(bu işlemi ben kendi xbox'ımda yapacağım)
Ben Xbox'ıma onun BOŞ@live hesabını giriş xbox'ı yaptım ve o hesabı bir daha kullanmamak üzere silip kaldırdım sadece giriş xbox seçeneğinde duruyor öyle...
2-(bu işlemi arkadaşım kendi xbox'ında yapacak)
Arkadaşım da benim ANA@live hesabımı aynı şekilde giriş xbox'ı yaptı ve sonra hesaplardan silip kaldırdı, sadece giriş xbox olarak duruyor arka planda.
Buraya kadar doğru şekilde yaptık mı..
Bir daha giriş xbox'ı seçeneklerine ikimiz de dokunmuyoruz..
3-(ben kendi xbox'ımda yapacağım)
Şimdi ben yine bana ait olan ANA@live hesabımı açtım ve xbox'ımda kullanmaya başladım oyunları vs bu Gamepass hesaptan her türlü indirip oynayabilirim...
4-(arkadaşım kendi xbox'ında yapacak)
Arkadaşım da kendi BOŞ@live hesabını xboxında açıp Gamepass oyunlarını vs oradan indirip istediği gibi oynayacak.
Bunu doğru şekilde yaptıktan sonra, istediğiniz oyunları istediğiniz gibi birbirinizden bağımsız indirip, Birbirinize karşı da istediğiniz oyunu açıp Fifa/pupg/Warzone vs sıkıntı olmadan oynayabileceksiniz...
(Yani daha da açık nasıl anlatılır bilmiyorum)Teşekkürler çok güzel anlatmışsınız.
Peki hocam,
ana hesap sadece gamepass ultimate alacak,
arkadaşımızda sizin boş dediginiz hesabına fifa Bf gibi oyunlar satın alsa.
Ben gamepass aliyorum kendi hesabıma, arkadaşımızda sadece oyunları satın alıyor kendi hesabına.Bu şekilde sorunsuz, aynı anda aynı oyunları oynayabilirmiyiz.O benden gamepassteki oyunları bende onun satın aldığı oyunları birlikte aynı anda oynayabilirmiyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Evet hiç sıkıntı yaşamadan oynarsınız..
Yani dediğim gibi işte, siz gamepass satın alınan maili kullanacaksanız eğer, internet olmayınca hiçbirşey yapamazsınız...
quote:
Evet hiç sıkıntı yaşamadan oynarsınız..Teşekkürler hocam.
Gold live alıp (12ay-36ay) üstüne 1 ay gamepass ultimate ile 36 ay GP ultimate sahibi olmak bir bug mı illegal bir yöntem mi bunuda anlayamadık açıkcası.Gamepass süresi bittiğinde ekstra bir ödeme ile karşılaşırmıyız.Birde gamepass alan hesabın yapmadığı ödemeyi kardeş hesaptan otomatik ödemesi açıksa şayet tahsil eder mi Microsoft:)
Bir arkadaşta bir mesajında Battlefield gibi oyunlarda tek gamepass 2 kisiyi oynatmıyor yazmışta gerçektende var mı öyle hocam.
Yardımlar için şimdiden teşekkürler.
1.Bu bug değil, bir kampanya.
2.Hayır ödemeyi başkasından almaz
3. battlefield hiç oynamadım ama Fifa21, BlackOps serileri, GTA5, RDR2 bunların hepsini online birbirimize karşı ortağım ile oynadık hiç sorun yaşamadık.
Kardeş sorularının hepsinin cevabı son 5-10 mesajın içinde var, biraz okusaydın keşke..
1ve4. Sorunun cevabı:
Sadece 3 mesaj öncesini oku
2ve3.sorunun cevabıhttps://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/149740861#149740861
Merhaba arkadaşlar kafamda bir soru var. Ben yeni bir hotmail hesabı açarak bir oyun aldım. Şimdi bu hesabı xboxa aynı mail şifre ile kayıt ediyorum. Hesabın P2 hakkını satarken mail-şifre olayı nasıl olacak. Sadece Xboxa girilecek şifreyi nasıl değiştirebilirim. yani mail şifresi farklı mail şifresi farklı olacak şekilde bir ayarlama yapılıyor mu. Bu konuyu hiç anlayamadım. Ps tarafında mail adresi açıp Psn hesabını sonra açıyorduk bu şekilde kolay oluyordu. Ben nerede hata yapıyorum?
-
Arkadaşımla ortak gamepass ultimate kullanmak istiyoruz. Bende konsol onda pc var. Ben hesabı konsolumda giriş hesabı yaptım. Pc ci arkadaş hesaptan giriyor oyunlara. Fakat arasıra hesaptan attığını söyledi. Bunun sebebi ne olabilir acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X