Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
920
Cevap
98
Favori
96.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar iyi günler ben arkadaşım ile gamepassi beraber tek hesaptan kullanmak istiyoruz ama ikimizde de konsol var ama ben oyuna girdiğimde o giremiyor oyundan atıyor kardeşlik yapmanın adımları nasıl acaba yardimci olur musunuz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba iyi forumlar.

Sizden bir bilgi rica edebilir miyim çok fazla vaktinizi almadan.

Yeni hesap açtım ve konsolda ana hesap olarak sectim. Buna fc 25 ulti oyunu aldıktan sonra, P2 yi satıp ön sipariş bonuslari kendim kullanmayı garanti altına alabilir miyim ? P2 ye kayma olur mu.

Bu ayarı nasıl yapıyorsunuz bilgisi olan varsa sevinirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • WhiteWolfTr W kullanıcısına yanıt
    Tam emin olmamakla beraber ult edition bonuslari p2 ye gidiyor sadece en azindan ben oyle biliyorum

• pharm4vita kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim maalesef öyleymiş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kardeş üyelik arıyorum. Ben PC de oynayacağım.

• Forumdaşlar, arkadaşımın Gamepassınden yararlanıyorum. Ayrıca onun satın aldığı oyunları da indirip oynuyorum. Ama benim satın aldığım oyunu sahip olunan oyunlar da göremiyor neden olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Petyr baelishh P kullanıcısına yanıt

Siz hesabınızı ona verip o da sizin vermiş oldugunuz bu hesabı p1 yani home xbox yapması gerekli.

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim.

• Merhabalar, baya bir sayfa okudum ama anlamadığım bir nokta var. Arkadaşımda konsol xbox'ında gamepass'i mevcut. Ben ise PC tarafındayım. Gamepass'in yenilenmesine de 2-3 hafta var. Tüm ilerlemeleri de bu hesabında. Bu yüzden onun ana hesabını offline yapıp başka hesaba geçmesini istemiyorum. Konsola yeni hesap eklersek eğer, anladığım kadarıyla ikinci hesaba da gamepass geçmiş olacak. Peki ben bu hesaba giriş yapıp gamepassten yararlanabilir miyim? Aynı anda oynayabilir miyiz? Yoksa gamepass olan ana hesabı benim PC'de kullanmam zorunlu mu?

• Çerkes kullanıcısına yanıt
    Bu senaryoda belirleyici durum sizin oynadığınız PC hesabıdır. Çünkü herhangi bir Game Pass hesabını arkadaşınız giriş Xbox'ı yaptığı zaman o hesaba daha ihtiyaç duymadan kendi hesabını açıp oynar.

1. Game Pass Ultimate aboneliği alacaksınız.
    2. Aboneliği PC kullanıcısının hesabı üzerinden alın.
    3. Konsol kullanıcısı, GPU alınmış o hesabı konsoluna Giriş Xbox'ı (Ev Xbox'ı, Home Xbox'ı diye de geçer) yapacak (sonra o hesabı profillerden kaldırabilir ama tanıdık güvenilir arkadaş iseniz profil konsolda durabilirde)
    4. Konsol kullanıcısı kendi hesabını açıp oyunları oynar. Çok çok nadir bir kaç oyun bu senaryoda sorun çıkarıyor.
    5. Karşılıklı bu şekilde oyun oynanabilir, sorun olmaz.

Kafanızda şöyle canlandırın. Ben evin babasıyım. GPU aldım konsola girdim ama PC'de oynuyorum. Konsolda ise çocuklarım aynı haklara sahip olarak oynayabiliyor gibi...

Giriş Xbox'ı ve oyun paylaşımı nasıl çalışır? | Xbox Support
    support.xbox.com
    Giriş Xbox'ı ve oyun paylaşımı nasıl çalışır? | Xbox Support
    https://support.xbox.com/tr-TR/help/hardware-network/console/my-home-xbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 13 Ocak 2025; 0:31:34 >

• tayaydin kullanıcısına yanıt

Yani çocuklarımın hesabına GPU almışım, ben de kendi hesabımdan oynayayım şeklinde olmuyor anladığım kadarıyla.

• Çerkes kullanıcısına yanıt
    Evet, aynen öyle... Çünkü konsolda başka hesaplar GPU hesabından istifade edebilirken PC'de ise mecbur GPU hesabı ile oyuna girmek zorundasınız.

Genel tanımlama ise şöyle idi sanırım: Kardeşlikte PC P1 hesabı kullanır, konsol P2 hesabı. Ben hiç ihtiyaç duymadığım için kullanmadım, genel bilgi olarak böyle biliyorum.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Pc p2 olacak hocam

• Birkaç sayfa okudum ama anlamadım genelde herkse ps-konsol kardeşliği yapıyor. Konsol -konsol kardeşliğinde durum farklı öı

• sefayasin kullanıcısına yanıt

konsol-konsol kardeşliği de oluyor.p1 home xbox olarak hesabı işaretleyecek yani ilk olarak konsola giriş yapacak p2 den önce.p2 de konsola girişten sonra ilgili hesabtan oturum açacak ayrıca kendi ana hesabından da oturum açarak oynayabilir.

• sefayasin kullanıcısına yanıt
    Yooo...

- Game Pass sahibi kendi hesabından oynayacak. Konsoluna hesabı giriş Xboxyapmayacak.

- Kardeş olan Game Pass sahibinin hesabını giriş Xboxyapacak ama kendi hesabından oynayacak.

Bu kadar...

• Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var; bir arkadaşıma series s konsolumu satacağım. Mart sonuna kadar Gamepass Ultimate üyeliğim var, ayrıca aldığım oyunları vs de vermek istiyorum.

Xbox hesabım microsoft hesabım ve mevcut kullandığım eposta adresim ile ilişkili, arkadaşıma hesabımdaki oyunları nasıl verebilirim? Eposta adresini değiştirmem yeterli midir? Fakat bunu yaptığımda mevcuttaki microsoft hesabımda yer alan diğer cihazlarım vs de silinir mi? işin içinden çıkamadım. Arkadaşıma yeni bir hesap açsak ona p2 hesabı versem nasıl olur? (nasıl yapılacağını da bilmiyorum) ve xbox kullanmayacağım artık, belki PC'de gamepass devam edebilirim.

• koray_93 K kullanıcısına yanıt

E posta adresinizi devretmeden xbox hesabını devredemezsiniz ama p1 hakkını devredebilirsiniz. Hesabı xboxta giriş xbox'ı olarak ayarladıktan sonra hesabınızı konsoldan silebilirsiniz.

O şekilde Xbox'ı verdiğiniz kişi hem game pass aboneliğinizi hem de oyunlarınızı microsoft hesabınıza başka bir şekilde erişimi olmadan kullanmaya devam edebilir.

Siz de pcde game passi kullanmaya devam edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matterdome -- 27 Ocak 2025; 15:4:54 >
  • matterdome kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim, söylediğinizi nasıl yapabilirim biraz daha yönlendirebilir misiniz?

• koray_93 K kullanıcısına yanıt

Xbox'ım kurulu değil, o yüzden kontrol edemiyorum ama ilk mesajda giriş xbox'ı yapma yolu anlatılmış. Kendi e-posta adresinizle xboxa giriş yapmışken o adımları takip edin. Sonra hesabınızı konsoldan kaldırın. Hepsi bu kadar. Başka bir hesapla giriş yaptıktan sonra xboxtan kaldırdığınız hesabınızdaki oyunları indirmek oynamak, game passi kullanmak mümkün olacak.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.