< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (30. sayfa)
-
-
Herkese selam xbox alalı 1 ay oldu hiç arkadaşım yok
Id:iamerdem
Oyunlar : Apex/r6/warzone/forza/fallout76
Ortak oyunda gırerz farketmez ekletın yeter :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar game pass hesabı ben konsolda kuzene pc de oynayabilir mi bilgilerini versem. Eğer oluyorsa aynı oyunu multi-player olarak ta oynayabiliyrmuyuz. Bilgi verebilirmisiniz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gamepass ultimate use olur. Hesabi konsola home xbox olarak ayarlayın ve hesabi konsoldan kaldırın. Bilgileri pc kullanacak kişiye verin sonrasinda ayni anda oynayabilirsiniz
Ultimate onda sorun yok. Hesabı konsoldan kaldirdiktan sonra hesap olmadan oynana biliyorum. İlk defa xbox aldım da bilmiyorum hiç. Ps de hiç böyle şey yoktu çok farklı xboxta sanirsam
Arkadaşlar bende arkadaşın sorusuna benzer bir soru soracağım ben bir tane series X bir tane de series S aldım. Bunların arasında kardeşlik yapabilir miyim ve aynı oyunu birlikte online oynayabilir miyim?
Evet. Yapabilirsiniz. İlk sayfada gerekli bilgiler var ama kısaca özetlemek gerekirse biriniz p1 diğeri p2 olacak. P1 i home xbox olarak tanıtın. P2 ise direkt hesaba giris yapıp kendine ait hesap uzerinden konsola giris yapacak
Çok teşekkür ederim
Merhaba. XBox’ta yeni birisi olarak sorum:
Oyun hesabı alırken e-posta devri yapmak şart mıdır? Yapılmazsa dezavantaj oluşturur mu?
Sürekli kullanılan e-postaya bağlı oyun hesabı satılırken hangi yol izlenmelidir?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HakanOn -- 31 Ağustos 2021; 10:29:51 >
Arkadaşlar merhaba hâlâ 12 aylik xbox live gold u ultimate e çevirme muhabbeti devam ediyor mu bilgilendirebilir misiniz ona göre satın alacağim da
Evet ben 36 aylık live gold alıp 1 ay ultimate alarak 36 ay ultimate sahibi oldum yeni aldım
-
Hocam xbox üzerinden ultimate e yükseltmek istediğimde görünüşe göre bir sorun oluştu hatası çıkıyor ne yapabilirim?
Web üzerinden yenileme yapsam aynı şey olur mu
arkadaşlar fifa 22 ultimate editionı kardeşikle 2 kişi alsak ön sipariş bonusları hangi hesaba gider p1 mi p2 mi bilgisi olan varmı?
-
Ben web üzerinden aldım önce 6 ay olarak 6 kere live gold aldım sonra 1 ay ultimate aldım ve hepsi dönüştü.
-
Biz Cold war almıştık daha önce, ben oyunun satın alındığı hesabı kullanıyorum direkt. Bütün haklardan yararlandım. Ortağım da yararlandı, herhangi bir fark yok oyunda.
Ama eğer bir fark olacaksa, hangi hesaba alındıysa tüm haklara o hesap maili sahip olur diye düşünüyorum. Sonuçtan bizi de bilgilendirirseniz iyi olur.
Sadece pc kullanıcısıyım, xbox gamepass pc için kardeşlik yapabilir miyim?
Evet yapabilirsin.
Bunun için gamepass'in satın alındığı asıl maili satacak birisini bulman lazım. Çünkü senin bilgisayarda o mail ile oturum açmalısın.
Ama bunun yerine
sen; asıl hesabına gamepass satın alıp, kardeşliği satman daha mantıklı olur. O zaman hem bilgisayarın da, hem de daha sonra olursa xbox'ında kullanabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 3 Eylül 2021; 21:59:34 >
iyi günler ,
Ben şuan başka bir hesapla ortak gamepass ve live gold kullanıyorum. Başka bir arkadaşla da ortak FIFA 22 almak istiyoruz da bu mümkün mü acaba ? İki ayrı hesap ile ortaklık kurabiliyor muyuz ?
-
mümkündür,Yeni bir hesap açarak bunu yapabilirsiniz.P1 hesabı home xbox olarak işaretleyerek hesabı konsoldan kaldıracak,P2 ise hesaba doğrudan erişim sağlayarak hesabı konsolda açarak kendi hesabı üzerinden oynayabilecek.Ama ön sipariş bonusları bir kullanıcıya gitmiyordu sanırım.Sormanız lazım eger bonus fln varsa.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X