Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (31. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pharm4vita

mümkündür,Yeni bir hesap açarak bunu yapabilirsiniz.P1 hesabı home xbox olarak işaretleyerek hesabı konsoldan kaldıracak,P2 ise hesaba doğrudan erişim sağlayarak hesabı konsolda açarak kendi hesabı üzerinden oynayabilecek.Ama ön sipariş bonusları bir kullanıcıya gitmiyordu sanırım.Sormanız lazım eger bonus fln varsa.

Ön sipariş bonusları yanlış bilmiyorsam oyunu storedan kim aldıysa ona gidiyor.

• -Çesut Mevik- kullanıcısına yanıt
    Oyununa göre değişiyor o.
    BFV de sadece p2 ye gidiyordu ama başka oyunda herkese geliyordu mesela.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Gamepass aldigim hesabi ben su an xboximda kullaniyorum. Acaba bu hesabin p2sini vermek icin hesap sifre ve adini verip kendi xboximdan giris xboxi yapip kaldirmali miyim

Bir de ben oyunlari hep bu gamepass aldigim hesap uzerinden oynadim. Saveler vs gidecek mi kaldirip baska hesapla oynamaya baslarsam

Son olarak p2 verdigim kisi kendi xboxinda hesabi giris xboxi yapip sifresini telefon numarasini vs degistirip hesabi ele gecirebilir mi

• Immortal King kullanıcısına yanıt
    Şunu yapmalısınız..
    P2 siz olacaksınız
    Mail ve şifreyi diğer kişiye vereceksiniz o sadece giriş xbox'ı yapacak...
    Sonra siz kendi hesabınızı kullanıcı hesabı olarak aynı şekilde kullanmaya devam edeceksiniz.

(Bu arada siz de o kişinin mailini usulen giriş xbox'ım yapacaksınız sadece)

Güvenlik konusuna gelirsek,,, telefon ile doğrulamayı etkinleştirin,, sizin telefona şifre gelmeden maile asla müdahale edemezler...

• Helal

• nba 2k22 oynamak için xbox alıyorum ve bir arkadaşımla beraber oyunu kardeşlik yaparak almak istiyoruz kardeşlik sistemi playstationdaki gibi mi? yani oyunu aynı anda açıp aynı server'da kendimize ait karakterlerle oynamamız mümkün mü? karakterimiz için oyun içi para aldığımızda sıkıntı yaşar mıyız?

• Pc için 13 aylık gamepass aldım da konsol yok olan varsa yazsın fiyat bilmiyorum yapılıyorsa aydınlatırsanız sevinirim

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Tabi olur, hiç sıkıntı olmadan oynarsınız, oyun bonusları oyuna göre değişiyor, biz ColdWar aldık ikimiz de aynı şeyleri kullandık.
    NBA nasıl dağıtır bilmiyorum. Ama oyun satın alırken Oyun bonuslarının Öncelikle sadece satın alınan hesaba gideceğini varsayarak alın... Bu işin mantığı budur.
    (Ama bu arada Oyun yerine Gamepass Ultimate alın bence. İçinde nba dahil yüzlerce oyun var zaten.. sadece tavsiye:)

• cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt

oyun bonusları değil hocam olay zaten standart sürüm alacağız benim kafama takılan oyunu oynarken oyun içi para satın aldığımızda kardeşlik yaptığımız için sıkıntı olur mu olmaz mı onu bilemedim

gamepass ultimate de alacağım hocam ama xbox'a geçmemin amacı zaten nba'i next gen oynayabilmek o yüzden direkt nba 2k22 almayı planlıyoruz :)

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Haa, ok.. Yok dostum sıkıntı olmaz, çünkü satın alırken sen parayı oyundaki profiline/kullanıcı adına satın alıyorsun, o yüzden sıkıntı olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 13 Eylül 2021; 0:10:23 >

teşekkürler hocam bilgilendirme için

• Arkadaşlar, aranızda kardeşlikle her yıl çıkan bir oyunu alıp oyunun yenisini çıkınca hesabı satmakla uğraşmış olan var mı? Şu an bu durumdayım ve uğraşmaya değer mi bilmiyorum. Çünkü oyunun değeri çok düşüyor.

Örneğin geçen sene NBA 2K21 için hesap açıp oyun almıştım. P2’yi forumdan bir arkadaşa satmıştım. Farklı bir oyun için hesap açmaya üşeniyorum, oyunu bu hesaba almayı planlıyorum ama P2 başkasında olduğu için tabii para verip uğraşmak gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream Machine -- 13 Eylül 2021; 0:18:39 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 hesaptan biri ABD diğeri TR olup birinden gamepass kullanıp diğerinden oyun satın alınabiliyor mu?

• eohni E kullanıcısına yanıt
    Olur.. iki hesaptan birini Giriş Xbox'ım yapıp, diğerini de kullanıcı hesabı olarak aktif olarak sürekli kullanacaksınız.

Teşekkürler, aktif olandan game pass alınıp, giriş xbox'ım olandan oyun alınacak değil mi?

• eohni E kullanıcısına yanıt
    Hiç farketmez... İkisini de yapabilirsiniz... Sizin aktif kullandığınız yani oyunlarda profil oluşturduğunuz, ilerlemeleri kaydettiğiniz maili değil de, diğerini giriş xbox'ım yapın...

• Peki kendi oynadığımız hesabı başkasının kendi Xboxum yapmasının tehlikeli ve magdr edecek bir yönü mevcut mu ?
    Xboxta yeniyim bilgim yok
    FIFA 22 için ortak arıyorum ve sürekli yıllardır kullandığım mailin hesabıı karşı tarafa vereceğim mağdur olma gibi b durum söz konusu mu,şifre değiştirme gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutlaka sorulmuştur ancak göremedim, Gamepass kardeşliğide oyun kardeşliği ile aynımı yapılıyor, p2 sahibi gamepass kullanıcısı, p2 hesap ile xbox'ı açtıktan sonra yan hesabından fifa'ya girip online oynama şansı varmı? bilgilendiren olursa sevinirim.

• P1 giriş hakkında +1 hakkını nasıl alıyoruz bilgisi olan var mı?

• NekrotikAdam kullanıcısına yanıt
    Sanirim kalan sorgulama yapılan kısmında yardım var. Oradaki formu dolduruyorsunuz

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.