Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IznickX kullanıcısına yanıt
    Evet aynen öyle oynayabilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, yeni açtığım bir hesaba Battlefield 2042 Gold Edition alacağım. Oyuna bir hafta erken erişim imkanı var. Ben bu hesaba oyunu alsam ikimiz de bu ayrıcalıktan (erken erişim) faydalanabiliyor muyuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Çift hak diablo 2 resurrected aldım. Normalde oyun multiplayer co op olarak oynanabiliyor. Ama aynı konsolda iki kişi co op oynayamıyoruz oyunu. Ben giriş hesabımdan , oyunun bulunduğu hesaba davet gönderiyorum. Ama her seferinde failed diyor. Bu acaba oyuna özgü bir hata mı yoksa , iki kişi tek konsolda multiplayer co op oynaya mıyor mu?

• şu anda local co-op desteği yok oyunun , ilerde çıkacak bir patch ile gelebilir

• Gyu kullanıcısına yanıt

local co op dan bahsetmiyorum hocam. Oyunu tek konsolda multiplayer olarak da oynayamıyoruz.

• stalker7777 kullanıcısına yanıt

Tek konsolda zaten multiplayer oynayamassınız , ben tek konsolda multiplayer oynanabilen bir oyun hiç görmedim gerçekten ,varsa eğer hangi oyun söylersen sevinirim

• Herkese Merhaba,

Öncelikle konudaki çoğu mesajı okudum fakat aradığım bilginin cevabını net olarak bulamadım.

Bundan dolayı yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Xbox series S konsolumda GPU hesabım mevcut. (Kendime ait hesap. p1 - p2 vs yapılmamış daha önce hiç paylaşmadığım hesabım)

Kardeşim ile bu gpu hesabıyla aynı anda hem konsolumda hem pc de FIFA21 oynamak istiyoruz. Yani birlikte oynamak istiyoruz online olarak aynı oyunu bu mümkün mü veya başka oyunları da aynı şekilde?

Bunun için yapmamız gereken şey tam olarak nedir?

• Mesela warhammer chaosbane iki farklı hesaptan oynanıyor tek konsolda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stalker7777 -- 12 Ekim 2021; 9:32:20 >
  • ft.gri F kullanıcısına yanıt
    Fifa crossplay desteklemiyor sanırım, yani farklı platform cihazlardan birbirinize karşı oynayamazsımız. Xbox'a karşı xbox olmalı sanırım.

• Arkadaşlar merhaba bende gpu arkadaşın hesapta fifa 22 var o bana ben ona hesaplarımızı verdik.Fifa gamepass oyunları vs sorun yok arkadaş gamepass oyunlarını indirebiliyor fakat online oynayamıyor.Örneğin fifaya girdiğimiz zaman kendisine live gold alması getektiğini söylüyor fakat benim gpu'ma erişimi var oyun indirebiliyor aboneliği görebiliyor.işin içinden çıkamadık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aarda06 -- 13 Ekim 2021; 0:15:36 >
  • aarda06 kullanıcısına yanıt
    Giriş xbox'ım ayarlarında bir sıkıntınız var gibi duruyor. Birinden biri yanlış sanırım.
    Ya da arkadaşın fifa'nın yüklü olduğu hesabı mı aktif kullanıyor, yoksa yan profil açıp mı giriyor?

• Halloldu hocam şu anda normal.Arkadaşın konsolu yeni geldi dün ilk kurulumdan sonra hesapları girince 2 3 saat kadar bu sorun oldu kendi kendine düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox ayarlarını nasıl yapabilirim

• fatma123754 kullanıcısına yanıt
    Yorumları okuyun

• emineakdmn kullanıcısına yanıt

• fatma123754 kullanıcısına yanıt

• Arkadaşlar bir oyun aldım ve oyunun P1’i bende. Bu oyunun P1 hesabı, giriş Xbox’ı olarak ayarlı.
    Dün oyunu ana/kişisel hesabımda açmaya çalıştığımda lisans hatası verdi. Normalde vermiyordu. Geçici bir bağlantı sorunu olabilir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • pc de kayınço ile kardeşlik yaptık. ben ana hesabım ve gamepass hesabımla oyun oynuyorum. kayınçonun mağaza hesabına benim maili açtım gamepass göründü ve indirip oynayabiliyor ama ea oyunlarında sıkıntı yaşıyoruz. xboxdan ea ya yönlendirmede ea access i kur diyor hata verip manual indirmeye gönderiyor. indiriyorum ama xbox ın uygulaması bir türlü ea yı görmüyor. eada gamepassı görmüyor napabiliriz.

• arkadaşlar merhaba, yaklaşık 2 haftadır Series S kullanıyorum, çok memnun kaldım cihazdan. 1 yıllık gamepass yaptım. Arkadaşımda dayanamadı series x aldı :).

Kardeşlik için benim hesabımı kendi konsolundan giriş xbox'um yaparak çıkış yaptı ve kendi hesabıyla konsolunda girişini gerçekleştirdi.

Şimdi şöyle bir sorunumuz var, gamepass app ile uzaktan bağlanıp oyun indiremiyor cihazına. (telefondaki uygulamasında da kendi hesabıyla giriş yaptı)

Onun cihazı benim hesabımda görünüyor ama onun cihazını da benim uygulama görmüyor. Sizce nasıl ilerlemeliyiz?

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.