Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (34. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
908
Cevap
99
Favori
95.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Edit: düşündüm de arkadaşın direkt oyun hesabından oynarsa hiç sıkıntı yaşamazsınız dostum.
    Ama giriş xbox seçeneği her yeni hesapta değişir, yani xbox ilk kez girilen hesabı otomatik giriş xbox'ım yapar, sonra onun tekrar senin hesabını giriş yapması lazım . Tabi giriş xbox'ım haklarını tüketmmeye çalışın. Yılda 5 kez değişim hakkı var sanırım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt

Hocam ben oyunu aldım bu arada. Kendi konsoluma ekledim hatta şu an giriş xboxı olarak ayarlı zaten. Açıp oynamadık henüz eğer öyle bir problem varsa iade edip ultimate hesaba alacam. Boş hesaba almamızın sebebi ilerde satarız düşüncesiye yani.

• engnoktr E kullanıcısına yanıt
    Anladım ok, hayırlı olsun. Sıkıntı olmayacağını umuyorum. Sonucu yazarsınız buraya..

Umarım olmaz.

Hocam bu anlattığın şekilde yapınca, online/offline oynama durumu nasıl oluyor? Her iki kişi de internete mi bağlı olmak zorunda ?

• LithuaN kullanıcısına yanıt
    Ana hesaptan oynayan kişi internete bağlı olmak zorunda burası NET. Çünkü ben ultimate hesap ile oynuyorum ve internet olmayınca hiçbirşeyi kullanamıyorum. Diğeri oynayabiliyor dediler, arkadaşa yazdım deneyeceğiz. , haber ederim buradan sonucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 18 Kasım 2021; 18:55:12 >
  • Arkadaşlar şimdi benim hesabımda 2 yıllık gamepass ultimate var, abim hesabımı p2 olarak kullacanak kendi konsolunda.

Forza horizon 5 premium eklenti yığınını alırsam abim de kendi hesabından premium eklenti yığınına erişebilecek mi?

• P2 hesaptaki oyunu oynamak için önce p2 hesabı açıcaz sonra kendi hesabımızamı geçicez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet,aynen öyle

• Az önce 3 yıllık Ultimate yaptım da P1 ve P2 aynı anda PC üzerinden kendi hesaplarıyla oyun oynayabilir mi? Bunu daha önce hiç denemedim bende P2 hesap varken konsolda oynamıyorken pc'den oynuyordum ama durum şimdi farklı.XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK 

• Merhabalar. Halihazırda kendi kullandığım hesabımda game pass ultimate üyeliğim var. Kardeşim de xbox aldı ve onunla ortaklık yapacağız. Okuduklarımdan anladığım kardeşlik için yapmamız gerekenleri yazayım yanlışım varsa lütfen düzeltin.

1. Benim game pass ultimate olan hesabım benim konsolumda giriş xboxım olarak ayarlı. Bu hesapla kardeşimin de xboxında oturum açacağız ve sonra kardeşimin konsolunda bu hesabı giriş xboxı olarak ayarlayacağız. Sonra bu game pass olan hesabı kardeşimin konsolundan kaldırsak da oluyor okuduklarımdan anladığım. Onun konsolunda sadece kendi hesabı kalacak ve girip kendi hesabıyla game pass'i kullanabilecek. Bu durumda benim konsoldan otomatik olarak kalkar mı bu hesabın giriş xboxı olması?
    2. Kardeşimin konsolunda benim game pass olan hesabı giriş xboxı olarak ayarladığım için, benim konsolumda artık game pass olan kendi hesabım artık giriş xboxım değil. Konsolda illa bi hesabın giriş xboxı olması zorunlu mu? Konsolda tanımladığım bi de yan bi hesabım var içinde hiçbir üyelik ve oyun bulunmayan, onu giriş xboxı olarak ayarlamam gerekir mi?
    3. Tüm bunların yanında benim oyunlardaki ilerlemem kayıtlarım yine bende kalacak değil mi? Yine kendi hesabımla oynamaya devam edeceğim için. Kardeşimin oyunları da kendi mailiyle açtığı oturum üzerinden yürüyecek?

• das motiv D kullanıcısına yanıt
    Çok doğru anlatmışsın.
    Sadece Kendi xbox'ına da kardeşinin hesabını giriş xbox'ım yaparsın olur biter.

Sen kendi ultimate hesabınla oynamaya devam edeceğin için oyun geçmişinde sıkıntı yaşamayacaksın.

Eyvallah, kardeşimin hesabı yerine kendi yedek hesabımı yapsam giriş xboxı sorun olur mu? İlla kardeşimin hesabını mı yapmam lazım?

Sorun olacağını sanmıyorum, eğer sorun yaşarsanız dediğim gibi yaparsınız.

Eyvallah çok teşekkür ederim.

Rica ederim.

• Kendi ana hesabıma (giriş xbox'ı olarak seçili olan hesabıma) P1 bir hak satın aldım diyelim.

Kullanıcı adı ve şifreyi girdim sonrasında bu P1 hesabı giriş xbox'ı olarak seçince, kendi ana hesabımda seçili olan giriş xbox'ı tikini kaldırıyor mu? Yoksa bir etkisi yok mu?

Bir konsolda kaç farklı hesap giriş xbox'ı olarak seçili kalabiliyor?

Ve son olarak P1 hesapta üstte dediklerimi yaptım oyunu indirdim diyelim. İndikten sonra P1 hesabı komple silsem de kendi ana hesabımda oyun kalıyor doğru mu anladım?

P1-P2 çok karışık geliyor bana Xbox tarafında :D

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Hocam bana özelden yazsaydın keşke
    Şimdi size anlatıyorum. Ps tarafıyla herşeyle aynı ancak xbox da daha fazlasıda var.

İlk başta birden fazla hesabı ana hesap yapabilirsiniz. Tiki talkmıyor(ps ile aynı) Ancak kaç hesaba kadar izin verdiğini bilmiyorum. Bende şuan 3 ana hesap var.

Oyunun olduğu hesap konsolunuzda hep durmak zorunda (silme sakın) ancak ps tarafındaki gibi ana hesap yapmanıza gerek yok. İstediğiniz hesapta rahatca oynayabiliyorsunuz. (P1-P2 mantığı yok) Oyunun olduğu hesabı açıyorsun ve o hesap açık olduğu sürece istediğin hesapta sorunsuz oynuyorsun. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Valla keşke hocam :)

Hocam diyelim ki birlikte elden ring almaya karar verdik. Ortaklaşa koyduk paraları aldık oyunu yeni bir hesap açıp. Ben P1 hakkını aldım siz de P2.

Sonra ben hesabın mail ve şifresi ile giriş yaptım oyunu indirdim. Sonra bu hesabı silmeden kendi giriş xboxim seçili hesabıma dönüp oyunu açıp başlıyorum oynamaya öyle mi? Umarım doğru anlamışımdır 😁😁

• brnbry kullanıcısına yanıt
    Hocam özelden açıklayıcı şekilde yazdım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KrallŞaplakçı -- 11 Aralık 2021; 2:1:6 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.