Yani aslında sormak istediğim, p1 cihazını gamepass mobil uygulamada göremediği için cihazına uzaktan oyun yükleyemiyor. |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (33. sayfa)
-
-
Birden fazla hesabı giril xboxum yap diyerek p1 yapabiliyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayır, sadece tek bir giriş xbox'ım hesabınız olabilir
Hocam peki şöyle birşey olur mu
Ben arkadaşımla kardeşlik yaptım oyunlar ve ultimate üyeliğini benden alıyor birbirimizin hesabını giriş hesabı yapmıştık.. fakat onun hesaptan oyun almıyoruz ben onun hesabını kendimden kaldırıp başka bir hesabı p1 olarak giriş hesabı yapsam mevcut düzenimiz bozulur mu ? Halen oyunları ve ultimateyi onunla paylaşabilir miyim ?
Arkadaşın herhangi bir Sorun yaşamaz. Sen de hangi hesabı giriş xbox'ım yaptıysan eğer hem o hesabın, hem de kendi hesabının haklarından yararlanırsın..
Cevabınız için teşekkürler valla kafa karışıklığım gitmiş oldu öyleyse ben başka bir hesabı p1 olarak atama yapayım kendime
İyi forumlar
bende 1 yıllık gamepass ultimate var arkadaşım da yeni xbox sipariş etti acaba benim gamepass üyeliğimle ikimiz aynı anda forza veya başka oyuna girebilirmiyiz?
-
Evet dostum
Teşekkürler cevabın için 🙂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar herkese kolay gelsin, series s aldım, ultimate alacağım, arkadaşımda da one x var, onunla kardeşlik nasıl yapabilirim aşama aşama anlatabilir misiniz çok kafam karıştı
Ozelden yazın yardımcı olayim
https://forum.donanimhaber.com/xbox-kardeslik-mevzusunu-anlamak--116336543-26#148728447
Bu mesaja git dostum, orada en açık şekilde yazılı.
2 yıllık game pass ultimate hesap yaptım şimdi, bir kaç sorum var.
-pcde EA oyunları var mı?
-EA oyunları için ayrı bir işlem yapmak lazım mı?
-2 kişi pc den game pass ve EA nasıl kardeşlik yapılabilir?
-
Konsol konsol kardeslik yapmakla konsol pc kardeslik yapmanin farki var mi?
Pc p1 olmak zorunda mi? Pc p1 ise ayni konsoldaki gibi p1 hesabi ( x hesap) oturum acmayip baska bir hesabi mi( y hesap) ilerleme oyun hesabi olarak kullaniyor?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pc ile konsol kardeşlik yapacaksa pc P2 olmak zorunda p1 ise konsol olmak zorunda.P1 ilgili hesabı konsola home xbox olarak tanımlayacak sonrasında kendi herhangi bir hesaptan oynayabilecek.tekrardan gpu tanımlı hesaba girmeyecek.P2 yani pc ise direkt ilgili hesaptan giriş yapıp oynayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pharm4vita -- 10 Kasım 2021; 23:12:41 > -
Merhaba bir sorum olacaktı. Ana hesabımda ultimate üyelik bulunmakta ve arkadaşım benim ana hesabımı giriş xboxı olarak ayarladı ve kardeşlik yaparak kullanıyoruz. Ben oyunları ultimate olan hesaptan oynuyorum o ise başka bir hesaptan oynuyor. Herhangi bir problem yok. Şimdi biz üyelik olmayan boş bir hesaba co-op oynanabilecek bir oyun almayı planlıyoruz kardeşlik yaparak. Sorum şu:oyunu aldığımız boş hesaptan oturum açıp co-op oynamak istediğimizde live gold üyelik gerekir gibi bir uyarı ile karşılaşırmıyız? Yoksa zaten ultimate hesabı kardeşlik yaparak kullandığımız için ekstra bir live gold almamıza gerek yok mu ?
-
Oyunu bu iki hesaptan birine almalısınız, üçüncü bir hesap işin içine girerse sıkıntı olur.
Tavsiyem, oyunu ultimate olmayan, arkadaşının hesabına alın. Sen de o hesabı giriş xbox'ım yaparsın, sorun kalmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 11 Kasım 2021; 14:14:46 >
hocam dün sordum ben bir kişi sıkıntı olmaz dedi. Şöyle yapmayı planlıyorum eğer doğruysa: Co-op oyun hesabı bende giriş xboxı olacak.o hesaptan oturum açmayacam kendi ultimate hesabıma geçeceğim. Arkadaşıma ise co-op oyunun hesap bilgilerini vereceğim. O da bu hesabı oturum açıp ya bu oturumdan ya da kendi oturumdan oynamaya çalışacak. Ama burda live gold uyarısı verir mi onu tam bilmiyorum işte
-
Bu söylediğin Denklemi kurunca sıkıntı olmaması gerekiyor bence de. Ama ya sıkıntı olursa diye de net birşey söyleyemedim. Eşşeği sağlam kazığa bağlamak lazım sonuçta oyunlar çok para. Hangi oyun bu arada?
Edit: düşündüm de arkadaşın direkt oyun hesabından oynarsa hiç sıkıntı yaşamazsınız dostum.
Ama giriş xbox seçeneği her yeni hesapta değişir, yani xbox ilk kez girilen hesabı otomatik giriş xbox'ım yapar, sonra onun tekrar senin hesabını giriş yapması lazım . Tabi giriş xbox'ım haklarını tüketmmeye çalışın. Yılda 5 kez değişim hakkı var sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 11 Kasım 2021; 14:26:48 >
Benim şüphe duyduğum yeni alacağımız boş hesabın live gold üyeliğinin olmaması o kafamı kurcalıyor. Oyun Division 2 hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X