Şimdi Ara

XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
892
Cevap
97
Favori
96.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Güzelmiş öyleyse.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba , GPU üyeliğini PC-PC olarak paylaşabiliyor muyuz ? Benim xbox'ım yok , arkadaşımda yok ikimizde PC'den kardeşlik ile GPU'yu kullanabiliyor muyuz ?

• Bildiğim kadarıyla olmuyor. Çünkü gpu aldığın hesap pcde açık ise diğer pcde de açık olamıyor.
    Pcde giriş xbox ım gibi bi özellik yok.
    Ayrı ayrı satın almalısınız sanırım.

• yabaman kullanıcısına yanıt
    Hayır.konsol+konsol yada konsol+pc olur yalnızca

• Merhaba,

Fifa ultimate surumunu aldigimda 4600 fp veriyo, buna iki kullanici da sahip mi oluyor yoksa sadece 1 kisi mi?

• xboxta bir ana kullanıcı , 2 kişi aile olmak üzere 3 kişi kardeşlik oluyor mu ? Toplam kaç kişi kardeşlik yapabiliyor ?

• exlem E kullanıcısına yanıt
    Sadece 2 kişi kardeşlik yapabilir.

• İlk kez aynı anda online oynanacak bir oyun için ortaklık yapıyorum. Hesap1 ile online olarak Xbox1’den , Hesap2 ile Ana Xbox olarak seçilen Xbox2’den aynı anda oynamak mümkün müdür?

• arkadaslar merhaba

arkadasim ile kardeslik uzerinden onun sahibi oldugu oyunlari (ornek cod) beraber multiplayer oynamak istiyoruz

nasil ilerlememiz gerekiyor

oyunlari satin aldigi hesap uzerinden kendisi oynayacak. ben ise oyuna sahip olmadigim kendi hesabim uzerinden oynayacagim.

tam olarak nasil ilerlemeliyiz? p1 kim olmali?

simdiden tesekkur ederim

• KSK_istayfa kullanıcısına yanıt
    Mümkün ama gold live yada ultimate de lazım yanına online icin

• oryuken O kullanıcısına yanıt
    2 kişide sahip olmadığı hesap üzerinden oynayabilir.o konuda sıkıntı yok ama yanına gold live yada ultimate de gerekiyor.p1 ilgili hesabı home xbox olarak işaretleyecek p2 ise ilgili hesaptan oturum açıp kendi hesabı üzerinden oynayacak.yani p2 ile p1 in buradaki farkı p2 nin ekstradan konsolu açtığında ilgili hesaptan oturum açması gerek

• pharm4vita kullanıcısına yanıt

cevap icin tesekkurler

ben p2 olan kisi p1 de oturum acinca hali hazirda p1 de oturum acmis kisinin oturumunu sonlanacak mi?

playstationda boyle oldugunu hatirliyorum

• oryuken O kullanıcısına yanıt
    Hayir.Kardesligin amaci zaten iki kisinin ayni anda oturum acabilmesi.PS de p2 kişisi ilgili hesaptan direkt oynamak zorunda.xbox te böyle bir zorunluluk yok.her iki kişide kendi hesabından oynayabilir

• Kafama takılan bir soru var:

Forumda ve başka forumlarda çok cüzi fiyatlarla P1-P2 oyun kiralayanlar var. P2 alınca offline modu olmuyormuş. Onu öğrendim. Ancak oyun p1 olarak kiralanırsa offline oynanabilir. Örneğin 8-10 liraya koca oyun neredeyse bedavaya gelmiş olur? Bu alan için avantaj olurken, satıcının hanesine zarar yazmaz mı acaba?

• Figo kullanıcısına yanıt
    Öyle değil.. Siz Oyunun bütün özelliğini kullanabilirsiniz,, sadece cihazınızın internete bağlı olması gerekiyor. Şöyle ki, bulunduğum ilçede sürekli internet kesiliyor, mesela TTNET kesilince Assassin's Creed oynamak için ya da ev arkadaşımla fifa veya splitscreen COD MW oynamak için telefonun wifi'sini açıyorum, cihaz oradan bağlanıyor. Biz oyunu offline oynuyoruz, kontrol ettim cihaz bu şekilde 2 saatte sadece 50mb internet yiyor...

(Ayrıca belirtmek isterim internette satılan oyun hesaplarının %100 tamamı ama tamamı sahtekarlık, sakın düşme,
    bir oyunu eğer kardeşlik yaptıysanız aynı anda sadece 2 farklı kişi oynayabilir, 3.kişi oynayamaz. Size oyun hesabı satan kişi, size bu oyunu çok kısa bir süre oynatır ve sonra hesabı başkasına da satar, sonra siz zaten oynayamaz olursunuz, sonra ondan alır başkasına satar. Dediğim gibi bir oyunu 3.kişi oynayamayacağı için adamın size 500TL'lik oyunu 50TL'ye verme ihtimali SIFIR 0.
    Kiralama işi de aynı, 10tl'ye kaç dakikalık kiralayacaksın oyunu?
    Farzet ki 1 saat diyelim
    Adam 2 kişiye 1 saatlik kiraladı, ve 20tl kazandı
    Sonra sizden alıp Günde sizin gibi 5 kişiye 1er saat kiralayacak ki, toplamda 100tl kazansın...
    Zaten oyunu aldım indirdim kurdum girdim demek 2saat..
    Ha eğer 10TL'ye 1 gün kiralıyorsa eğer, bu kez 5gün uğraşacak da 100tl kazanacak... Ayda 600tl için sence uğraşırlar mı senin için?
    O yüzden Dikkatli ol derim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 21 Eylül 2022; 20:12:9 >

• cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt

P1'de tüm özellik kullanılıyor diyorsunuz. Eğer yanlış anlamadıysam. Yo benim aklım kiralanan oyunlara takıldı. Nitekim kira 3-5 gün sonra bitince ne oluyor diye merak etmiştim.

• Figo kullanıcısına yanıt
    Evet p1 internetsiz de kullanır oyunları,, ama dediğim gibi aradaki fark telefondan da olsa sadece küçük bir bağlantı. Cihaz sadece oyuna sahip misin değil misin diye kimlik kontrolü yapmak için bağlı kalıyor.. Onun dışında herşeyi aynı..

Kiralık oyun için de; kira bitince oyuna bişe olmaz, adam hesabının şifresini değiştirir, olur biter.
    Ama dediğim gibi işte, günlük 10tl'ye yapılacak iş değil, 1 saatlik bile değil...

(Ayrıca bu dediğin kiralık oyun linklerini atar mısın bana, sorayım bakalım nasıl oluyormuş o iş, ne cevap verecekler ,çok merak ettim.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 21 Eylül 2022; 20:21:54 >
  • cimbomluekiz C kullanıcısına yanıt

P1'i ana ev makinesi yapınca offline mod mümkün diye biliyorum. Kendim de geçen gün denedim ve hiç internet bağlantısız oyunları çalıştırdım hocam.

Bahsettiğim kiralama linkini de gönderdim özelden üstat.

• Merhabalar. Uzun zaman geçtiği için sormak istedim. İlk sayfadaki bu yöntem hala geçerli mi arkadaşlar. Birde bu Xbox aile paylaşımı henüz bize gelmedi sanırım doğru mu?

• Evet hâlâ geçerli dostum.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.