< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
XBOX KARDEŞLİK Mevzusunu ANLAMAK (39. sayfa)
-
-
Kafama takılan bir soru var:
Forumda ve başka forumlarda çok cüzi fiyatlarla P1-P2 oyun kiralayanlar var. P2 alınca offline modu olmuyormuş. Onu öğrendim. Ancak oyun p1 olarak kiralanırsa offline oynanabilir. Örneğin 8-10 liraya koca oyun neredeyse bedavaya gelmiş olur? Bu alan için avantaj olurken, satıcının hanesine zarar yazmaz mı acaba?
-
Öyle değil.. Siz Oyunun bütün özelliğini kullanabilirsiniz,, sadece cihazınızın internete bağlı olması gerekiyor. Şöyle ki, bulunduğum ilçede sürekli internet kesiliyor, mesela TTNET kesilince Assassin's Creed oynamak için ya da ev arkadaşımla fifa veya splitscreen COD MW oynamak için telefonun wifi'sini açıyorum, cihaz oradan bağlanıyor. Biz oyunu offline oynuyoruz, kontrol ettim cihaz bu şekilde 2 saatte sadece 50mb internet yiyor...
(Ayrıca belirtmek isterim internette satılan oyun hesaplarının %100 tamamı ama tamamı sahtekarlık, sakın düşme,
bir oyunu eğer kardeşlik yaptıysanız aynı anda sadece 2 farklı kişi oynayabilir, 3.kişi oynayamaz. Size oyun hesabı satan kişi, size bu oyunu çok kısa bir süre oynatır ve sonra hesabı başkasına da satar, sonra siz zaten oynayamaz olursunuz, sonra ondan alır başkasına satar. Dediğim gibi bir oyunu 3.kişi oynayamayacağı için adamın size 500TL'lik oyunu 50TL'ye verme ihtimali SIFIR 0.
Kiralama işi de aynı, 10tl'ye kaç dakikalık kiralayacaksın oyunu?
Farzet ki 1 saat diyelim
Adam 2 kişiye 1 saatlik kiraladı, ve 20tl kazandı
Sonra sizden alıp Günde sizin gibi 5 kişiye 1er saat kiralayacak ki, toplamda 100tl kazansın...
Zaten oyunu aldım indirdim kurdum girdim demek 2saat..
Ha eğer 10TL'ye 1 gün kiralıyorsa eğer, bu kez 5gün uğraşacak da 100tl kazanacak... Ayda 600tl için sence uğraşırlar mı senin için?
O yüzden Dikkatli ol derim)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 21 Eylül 2022; 20:12:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
P1'de tüm özellik kullanılıyor diyorsunuz. Eğer yanlış anlamadıysam. Yo benim aklım kiralanan oyunlara takıldı. Nitekim kira 3-5 gün sonra bitince ne oluyor diye merak etmiştim.
-
Evet p1 internetsiz de kullanır oyunları,, ama dediğim gibi aradaki fark telefondan da olsa sadece küçük bir bağlantı. Cihaz sadece oyuna sahip misin değil misin diye kimlik kontrolü yapmak için bağlı kalıyor.. Onun dışında herşeyi aynı..
Kiralık oyun için de; kira bitince oyuna bişe olmaz, adam hesabının şifresini değiştirir, olur biter.
Ama dediğim gibi işte, günlük 10tl'ye yapılacak iş değil, 1 saatlik bile değil...
(Ayrıca bu dediğin kiralık oyun linklerini atar mısın bana, sorayım bakalım nasıl oluyormuş o iş, ne cevap verecekler ,çok merak ettim.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 21 Eylül 2022; 20:21:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
P1'i ana ev makinesi yapınca offline mod mümkün diye biliyorum. Kendim de geçen gün denedim ve hiç internet bağlantısız oyunları çalıştırdım hocam.
Bahsettiğim kiralama linkini de gönderdim özelden üstat.
-
Merhabalar. Uzun zaman geçtiği için sormak istedim. İlk sayfadaki bu yöntem hala geçerli mi arkadaşlar. Birde bu Xbox aile paylaşımı henüz bize gelmedi sanırım doğru mu?
-
Evet hâlâ geçerli dostum.
Peki hocam bu şekilde sadece 1 kişide gamepass Ultimate hesap olması yeterli oluyor mu?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet yeterli dostum
Arkadaşım ile PC konsol kardeşlik yapıyoruz. Aşağıdaki oyunu satın aldığımızda hem konsol hem pcde oynayabilir miyiz ? Hangimizin satın alması gerekir?
Oyun adı: Call of Duty®: Modern Warfare® II - Cross-Gen Paketi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PC kullanıcısı hesabına aldıktan sonra hesabın P1 hakkı konsola eklenir. Konsol kullanıcısı kendi ana hesabından bu oyuna erişim sağlayabilir.
Bu konu oyunlara özel değil. Herhangi bir oyunda olur.
Satın alınmış içerik varsa test edebilirsiniz.
Merhaba hesabımda gamepass ultimate var ve arkadaşımla ortak kullanıyoruz FIFA 22yi benim hesabımdan almıştık ikimizde girebiliyoruz şimdi 23ü kendi hesabından almış ben kullanabilir miyim?
Evet kullanabilirsiniz, zaten o ultimate için senin hesabını giriş xbox'ı yaptığı için sen de onun hesabını giriş xbox'ım yaptığın için, onun fifa 23'ünü oynayabilirsin..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 6 Ekim 2022; 20:10:36 >
Sağolun o zaman iade etmeye çalışmayalım.
Ama bence , senin hesapta fifa 22 var, yakında 23 de gelir zaten, bence 22 ile bir süre idare edip, onun parasını geri alın derim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbomluekiz -- 6 Ekim 2022; 21:10:3 >
2 kisi bir ultimate hesabini nasil kullaniyor bilgisi olan var mi?
biri xbox one birisi xbox series x.
-
Konuda aslında bunu anlatıyor. One ve Series nesli aynı platformu kullanmakta.
Hesabın biri, cihaza eklenir. Diğer cihazda arkaplanda kullanılır. Herkes kendi ana hesabından oynayabilir.
Kabaca bu şekilde.
Sanırım p1 hesapların 5 hakkı var. Peki forumda p1 hesap satan arkadaşlar neden hesabın kaç hakkının kaldığını belirtmiyor. Satan kişiye benim mi özelden sormam gerekiyor. Çünkü aldığım hesabı bir daha satıp satamayacağımı bilmem lazım. İlk kez xbox alıcam bilen biri varsa cevaplayabilir mi?
Senede 5 kez, ayrıca Microsoft ile irtibata geçip arttırılabiliyor..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X