Şimdi Ara

Xbox-Konsol bölümüyle alakalı sorunlarımız (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
1
Favori
2.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hiç bir ceza kafadan verilmiyor arkadaşlar. Daha ceza alacak üyelerde var. Artık bu gereksiz ve saçma konsol münakaşalarının bitmesi gerekli. Herkes kendi aldığı ya da alacağı cihazla ilgili fikirleri kendi bölümünde yazabilirse sevinirim çünkü bizler sahip olduğumuz ürünü dünyanın en iyisi olarak gördüğümüz için kesinlikle tarafsız yorumlar yapamıyoruz. Buda gereksiz tartışmalara sebebiyet veriyor.

Bölümlerin iyiliğini düşünüyorsanız cezalarınızın bitiminden sonra bu duruma dikkat ederek mesak atarsanız cezasız mutlu bir forum süreci yaşayabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: powerstorm

Hiç bir ceza kafadan verilmiyor arkadaşlar. Daha ceza alacak üyelerde var. Artık bu gereksiz ve saçma konsol münakaşalarının bitmesi gerekli. Herkes kendi aldığı ya da alacağı cihazla ilgili fikirleri kendi bölümünde yazabilirse sevinirim çünkü bizler sahip olduğumuz ürünü dünyanın en iyisi olarak gördüğümüz için kesinlikle tarafsız yorumlar yapamıyoruz. Buda gereksiz tartışmalara sebebiyet veriyor.

Bölümlerin iyiliğini düşünüyorsanız cezalarınızın bitiminden sonra bu duruma dikkat ederek mesak atarsanız cezasız mutlu bir forum süreci yaşayabilirsiniz.

Çözülen bir şey gözükmüyor. Şahıslar bu eylemleri Playstation bölümü ve Bsc sitesi üzerinden yapıyorlar sonra da bir şey yapmamışlar gibi biz cevap verince bizi şikayet ediyorlar. Örnek bir konu aşağıdaki linkte. Ayrıca bir şahsın cezası da geri kaldırıldı, bu tip durumlardan Xbox bölümü olarak rahatsızız. Olayı anlamanızı istiyoruz. Adalet sağlanana kadar da şikayetlerimize devam edeceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 10 Haziran 2020; 13:28:45 >

• kaan0101 K kullanıcısına yanıt
    Ben direk xbox alanlar kerizdir mi demişim iyice okudun mu orayı anladın mı valla paranoyak oldunuz aynı makinadan 2 tane alacak kadar keriz olamazsın demişim anlamak zor geldi sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaiTrQ -- 10 Haziran 2020; 13:27:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hiç bir ceza kafadan verilmiyor arkadaşlar. Daha ceza alacak üyelerde var. Artık bu gereksiz ve saçma konsol münakaşalarının bitmesi gerekli. Herkes kendi aldığı ya da alacağı cihazla ilgili fikirleri kendi bölümünde yazabilirse sevinirim çünkü bizler sahip olduğumuz ürünü dünyanın en iyisi olarak gördüğümüz için kesinlikle tarafsız yorumlar yapamıyoruz. Buda gereksiz tartışmalara sebebiyet veriyor.

bu yüzden bence net kurallar koyulmalı.

yani ps konusunda xbox kullanıcıları yazmayacak veya xbox konusuna ps ciler yazmayacak.

en olmadı tarafsız bir moderatör bulabilirsiniz forum destek ekibi olarak.

bu iş yoksa can sıkıcı oluyor. sonuçta burada biz zaman harcıyoruz. çünkü eğleniyoruz da bunu yapıyoruz. böylece forum hem daha çok içerik sahibi oluyor hem daha da üye çekiyor. lakin eğer bu şekilde olacaksa biz kendimize ayrı bir xbox konusu açalım farklı bir bölümde. oradaki mod baksın. hiç olmazsa şu anki consol bölümüne bakan mod mu yoksa ps türkiye çalışanı mı belli olmayan şahsın verdiği kararların adaletsiz olduğunu anlatmamız için daha ne yapmamız gerekiyor?

futbol bölümünde nasıl her takımın kendi modu varsa ... bence bunu xbox ve ps için de yapabilisriniz.

pierdesams denilen kullanıcının xboxa yaptığı hakaretler yüzünden konu kaldırdınız bu adam gelip bizim foruma küfür hakaret gırla, yetmedi ps konusunda xboxçulara hakaret gırla ... yemedi birde linç kültürü ile hakaret ediyorlar.

yani ben ps konusuna yazmıycam. ama aynı yaklaşımı ps kullanıcılarından bekliyorum. bu olayın garantörlüğünü de forum kuralları koyularak siz destek ekibinden yapılmasını umuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ebavamqko

bu yüzden bence net kurallar koyulmalı.

yani ps konusunda xbox kullanıcıları yazmayacak veya xbox konusuna ps ciler yazmayacak.

en olmadı tarafsız bir moderatör bulabilirsiniz forum destek ekibi olarak.

bu iş yoksa can sıkıcı oluyor. sonuçta burada biz zaman harcıyoruz. çünkü eğleniyoruz da bunu yapıyoruz. böylece forum hem daha çok içerik sahibi oluyor hem daha da üye çekiyor. lakin eğer bu şekilde olacaksa biz kendimize ayrı bir xbox konusu açalım farklı bir bölümde. oradaki mod baksın. hiç olmazsa şu anki consol bölümüne bakan mod mu yoksa ps türkiye çalışanı mı belli olmayan şahsın verdiği kararların adaletsiz olduğunu anlatmamız için daha ne yapmamız gerekiyor?

futbol bölümünde nasıl her takımın kendi modu varsa ... bence bunu xbox ve ps için de yapabilisriniz.

pierdesams denilen kullanıcının xboxa yaptığı hakaretler yüzünden konu kaldırdınız bu adam gelip bizim foruma küfür hakaret gırla, yetmedi ps konusunda xboxçulara hakaret gırla ... yemedi birde linç kültürü ile hakaret ediyorlar.

yani ben ps konusuna yazmıycam. ama aynı yaklaşımı ps kullanıcılarından bekliyorum. bu olayın garantörlüğünü de forum kuralları koyularak siz destek ekibinden yapılmasını umuyorum.

Alıntıları Göster

Hayır yazmayacak gibi bir kural olamaz. Bu zaten forumun mantığına aykırı.

Benim anlatmak istediğim düzeyli bir tartışma ortamı olması. Ancak maalesef üzülerek görüyorum ki bel atı iğrenç atışmalardan başka bir şey olmuyor. Bunun sebebide üyelerimiz. Yani o kadar saçma rakamlara ya da içeriklere takılınıyor ki minik çocuklar gibi mesajlar atılıyor. İşin komiğide iki konsolda henüz çıkmamış ne nedir belli değil ama insanlar şimdiden birbirlerini yiyorlar. Çıktığı zaman halimiz ne olacak?

Sonra burada yönetim suçlanıyor. Önce herkes elini taşın altına koysun ondan sonra bizler hata yaparsak gerekeni yaparız.

Gerekirse duyuru konusu açar özür bile dilerim. Ama önce üyelerin kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Forumda düzeni sağlamaya çalışmak hata değildir. Benim asli görevim bu.

• quote:

Peki hocam yıllardır bu forumda yazarım 10 seneyi geçti aslında kuruluş tarihine bakarsak eski üye bile sayılmam fakat

inanın 10 sene önce çok daha keyifli bir şekilde konularda tartışabiliyorduk o zamanki admin arkadaşlar hakaret olmadığı

sürece biraz esneklik gösterebiliyorlardı ki bu bence her forum için alınması gereken bir insiyatif Forum Donanım Haber

bunu en iyi başaran siteler arasında o yüzden zaten 10 yıldır burdayım. Şimdiki yeni Admin arkadaşlara bakıyorum çok

çabuk gaza gelebiliyorlar ortada hakaret yok saygısızlık yok yorumlarımız siliniyor cezalar veriliyor biz cezaya karşı

değiliz ortada bir forum var ve o forumun kuralları var uymak zorundayız orda tabiki Haklısınız bizde elimizden geldiği

kadar gereken hassasiyeti göstermeye gayret ediyoruz fakat Admin arkadaşların bazen görevlerini kötüye kullandığını

düşünüyorum ve gözlemliyorum Konsol bölümünde bir uyarı için kendisine DM attım fakat zahmet edip okuyup bir dönüş

bile sağlamadı e o zaman bu nasıl bir yöneticilik hocam biz burda başka bir üyeye saygısızlık yaptık mı ceza

veriyorlar peki benim oturup kendisi için yazdığım bir konuya neden dönüş yapıp okuma gereği bile duymuyor buda bir

saygısızlık değilmidir. Konuyla ilgili Yönetici arkadaşlar genel bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim Saygılarımla.

• quote:

Orijinalden alıntı: vector x-31

Peki hocam yıllardır bu forumda yazarım 10 seneyi geçti aslında kuruluş tarihine bakarsak eski üye bile sayılmam fakat

inanın 10 sene önce çok daha keyifli bir şekilde konularda tartışabiliyorduk o zamanki admin arkadaşlar hakaret olmadığı

sürece biraz esneklik gösterebiliyorlardı ki bu bence her forum için alınması gereken bir insiyatif Forum Donanım Haber

bunu en iyi başaran siteler arasında o yüzden zaten 10 yıldır burdayım. Şimdiki yeni Admin arkadaşlara bakıyorum çok

çabuk gaza gelebiliyorlar ortada hakaret yok saygısızlık yok yorumlarımız siliniyor cezalar veriliyor biz cezaya karşı

değiliz ortada bir forum var ve o forumun kuralları var uymak zorundayız orda tabiki Haklısınız bizde elimizden geldiği

kadar gereken hassasiyeti göstermeye gayret ediyoruz fakat Admin arkadaşların bazen görevlerini kötüye kullandığını

düşünüyorum ve gözlemliyorum Konsol bölümünde bir uyarı için kendisine DM attım fakat zahmet edip okuyup bir dönüş

bile sağlamadı e o zaman bu nasıl bir yöneticilik hocam biz burda başka bir üyeye saygısızlık yaptık mı ceza

veriyorlar peki benim oturup kendisi için yazdığım bir konuya neden dönüş yapıp okuma gereği bile duymuyor buda bir

saygısızlık değilmidir. Konuyla ilgili Yönetici arkadaşlar genel bir bilgilendirme yaparsanız sevinirim Saygılarımla.

Alıntıları Göster
    Bana 3 ay Playstation 2 hafta Xbox cezası veriliyor yazdığım şeyler de bu kadar ağır ceza gerektirmeyen şeyler, buna karşın diğerlerine 1-2 hafta 40-50 gün tek bölüm cezası veriliyor. Bunu yapıp sonra da bizden ne bekliyorlar? Bizleri uzaklaştırarak orada ki sorunu çözüleceğini mi sanıyorlar? Playstation bölümü birilerinin tekeli haline mi gelmiş? En ufak eleştiri de insanlara çullanan bu üyelere böyle cezalar verildikçe hiçbir şey düzelmeyecek. Aynısını Bsc'de de yapıyorlar. Üyenin teki Dh ana sayfasına gelip ana sayfasında baştan aşağı beni karalayan yorum yazıyor şikayet ediyoruz sadece siliyorlar, geliyor yorum yazmaya devam ediyor hiçbir şey olmamış gibi pişkin pişkin aynı şeyleri yapmaya devam ediyor. Ben aynısını yazsam bana direkt ceza verirler bu son olaylardan sonra ona emin oldum yani.

Bu sorun çözülene kadar hiçbir şekilde yorum ve içerik sağlamayacağım. Saatlerimi günlerimi verdiğim bu foruma artık bir daha bunları yapmam zor. Şimdi insanların üstüne çullanan o üyelerle birlikte mutlu mesut yaşasınlar. Tek bir eleştiri yapan kalmayana kadar devam etsinler böyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 10 Haziran 2020; 19:53:8 >

• quote:

Hayır yazmayacak gibi bir kural olamaz. Bu zaten forumun mantığına aykırı.

Benim anlatmak istediğim düzeyli bir tartışma ortamı olması. Ancak maalesef üzülerek görüyorum ki bel atı iğrenç atışmalardan başka bir şey olmuyor. Bunun sebebide üyelerimiz. Yani o kadar saçma rakamlara ya da içeriklere takılınıyor ki minik çocuklar gibi mesajlar atılıyor. İşin komiğide iki konsolda henüz çıkmamış ne nedir belli değil ama insanlar şimdiden birbirlerini yiyorlar. Çıktığı zaman halimiz ne olacak?

Sonra burada yönetim suçlanıyor. Önce herkes elini taşın altına koysun ondan sonra bizler hata yaparsak gerekeni yaparız.

Gerekirse duyuru konusu açar özür bile dilerim. Ama önce üyelerin kendilerine çeki düzen vermesi gerekiyor. Forumda düzeni sağlamaya çalışmak hata değildir. Benim asli görevim bu.

Alıntıları Göster
    Xbox-Konsol bölümüyle alakalı sorunlarımız

peki ben neden 90 gün aldım? yani ben mesajımda ne yazmışım ? bu cevabınad ilk sayfada yazan kişinin bana " almanya da yasayan aciz" gibi ithamda bulunmasına rağmen bu şekilde cevap verdim.
    işin garibi ben 90 gün ceza alıyorum. bana aciz diye sallıyan arkadaş ne ceza almış, ne de bir yaptırım ki bu konuda ilk sayfada hala xbox tarafına sallıyor!
    şimdi bu adalet mi? al b,r zahmet bak adam ilk sayfada hala yazabiliyor. ben yukarıdakini yazdım diye 90 gün ceza alıyorum?
    başka mesajlarımı da atayım mı haksızlığa uğradığımı düşündüğüm?

madem herkes birbirinin konusunda yazabiliyor... ben yazınce neden sürekli ceza yiyorum.

destek ekibi olarak sizce burada açık açık adaletsizlik yok mu? veya kişisel sormam gerekirse , elini vicdanına koy. burada adaletsizlik yok mu?

• Tebrik ediyorum. Moderatorlerin cabalari ile Xbox bolumu reel olarak bitirildi. İnsanlarin birbirlerini suursuzca ovmek disinda birsey yapmadiklari konulara forum diyebiliyorsaniz basarili oldunuz.

Konularda tartisma veya fikir alisverisi degil sadece birbirlerini alkislayan insanlar olacak bundan sonra istediginiz gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Periah

Tebrik ediyorum. Moderatorlerin cabalari ile Xbox bolumu reel olarak bitirildi. İnsanlarin birbirlerini suursuzca ovmek disinda birsey yapmadiklari konulara forum diyebiliyorsaniz basarili oldunuz.

Konularda tartisma veya fikir alisverisi degil sadece birbirlerini alkislayan insanlar olacak bundan sonra istediginiz gibi.
    o bizim bolume ve bu bolume gelip karistirmaya calisan kisi cezasini almis. sakin olmakta fayda var. intihar bombacisi gibi ben gidersem yanimda da alabildigimi alirim kafasinda. sakin olalim. cevap bekleyelim.

@powerstorm`dan alacagim cevaba gore destekte bu kisi ile yaptigim konusmaya ekran goruntusu olarak aticam. Cunku herkes baska cevaplar veriyor. bu isin acikliga kavusmasi lazim.

benim fikirlerim ortada. ben banlama taraftari, susturma taraftari veya linc edelim taraftari degilim. ama bize net bir cevap verilmesi gerekli.

@powerstorm

birkac mesaj yukarida farkli konulara yazmanin yasak olamayacagini, bir anlamda etik olmadigini soylemissin. peki destekte bana verilen cevap sence senin cevabin ile celismiyor mu? Ben sirf bir ps fanatigi modun insiyatifi ile mi 9 gun ban yedim? Bu haksizlik degil midir?

Xbox-Konsol bölümüyle alakalı sorunlarımız

Ben dogru bildigim yoldan sasmam. ama bana net olunmasi gerekli. eger bana denirse `xbox kullanicisi olarak sizin varliginizin hicbir degeri yok, size burada herkes rahat rahat hakaret edebilir` ... ben forumu tekrar kullanabilecegimi dusunmuyorum. dedigim gibi net olunmasi gerekli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ebavamqko -- 11 Haziran 2020; 1:58:59 >

• Beyler herkes olayı ve mesajları kendi tarafından algılayıp yorumluyor. Bakın daha açık yazmaya çalışacağım ki aklınızdaki soru işaretleri yok olsun.

Burası forum ve tabiki ps5 konusu içinde xbox tan bahsedilebilir ya da tam tersi bir durum olabilir sonuçta bunlar rakip cihazlar ancak maalesef sizlerin bunları karşılaştırma biçiminiz konuların tamamen karışmasına sebebiyet veren mesajlardan oluşuyor. Düzgün bir tartışma ortamı varda bizler bunu engelliyoruz gibi bir havaya bürünmüş konu.

Zaten çoğu mesajıda normal olduğu halde beğenmeyip şikayet edenlerde sizlersiniz. Çünkü çoğunlukla konsolu eleştiren bir mesajı başka bir konsolu kullanan kişi yazdığında bu mesaj anında bizleri tahrik ediyor diye şikayet ediyorsunuz. Çünkü sizde mesajı yazanın konuyla ilgili samimiyetinden şüphe duyduğunuz için yazılan bir mesaj direkt olarak tahrik etmek ya da kışkırtmak için yazıldı olarak algılıyorsunuz.

Öncelikle her iki konsolunda kullanıcıları olarak sizlerin eleştirisel mesajlara biraz açık olmanız gerekiyor. Yani örneğin bir xbox kullanıcısı ya da taraftarı diyelim gelip ps5 konusuna ama sizin konsolun tflop değeri düşük yazıyorsa bunu şikayet etmemeniz gerekiyor. Ancak bölüme giriyorum sürekli tflops muhabbeti, exclusive oyunlarla dalga geçilen mesajlar vs vs diye devam ediyor. Daha sonra bunları yapanlara ceza verdiğimizde de gelip burada yöneticileri suçlu buluyorsunuz.

O zaman herkes ortak bir karar alsın bölümde ne nasıl olmasını istiyor yazsın. Ona göre bizde yol haritamızı çizelim. Ama daha sonra gelipte bu böyle yapıyor, şu şöyle yapıyor derseniz karşınızda muhattap bulamazsınzı haberiniz olsun.

@funder

Sizin bahsettiğiniz olaydan benim haberim yok. Olsa onunlada ilgilenirdim. Son zamanlar işler iyice sarpa sardığı için bend ekonuya müdahil olup konuları inceledim. Eksik yaptığım işlemler varsa bana özel mesajla mesajları atın icneleyip gerekeni yapayım

Benim forumda kankam yok bunu bilmenizi istiyorum. 20 yıla yakındır bu forumdayım ve bugüne kadar çok şükür kimseyi kayırma ihtiyacı duymadımda hissetmedimde. O yazdığınzı ifadeyi hiç bir zaman içimden geçirmem. Çocuk değilim çünkü. Kimsede burada benim kulum değil. Kimse benim elime düşmez. Benim görevim burada düzeni sağlamak. Şu insanlara ceza vereyimde gelip bana yalvarsınlar elime düşsünler gibi aşağılık bir düşünceye asla sahip olmam. Bu nedenle bu yazdıklarınızı görünce çok üzüldüğümü bilmenizi isterim. Çok şükür bunları düşünüp bu şekilde hareket edecek kadar alçalmadık.

Son kez dediğim gibi bana özel mesajla rahatsızlık verip ceza almayan üye varsa bildirin bende mesajlarını bir inceleyeyim e ona göre işlem yapalım. Hazır yeni konsolların arifesinde düzeni bir oturtalım sonra herkes rahatça fikir ve düşüncelerini yazsın keyfimize bakalım.

• quote:

Beyler herkes olayı ve mesajları kendi tarafından algılayıp yorumluyor. Bakın daha açık yazmaya çalışacağım ki aklınızdaki soru işaretleri yok olsun.

Burası forum ve tabiki ps5 konusu içinde xbox tan bahsedilebilir ya da tam tersi bir durum olabilir sonuçta bunlar rakip cihazlar ancak maalesef sizlerin bunları karşılaştırma biçiminiz konuların tamamen karışmasına sebebiyet veren mesajlardan oluşuyor. Düzgün bir tartışma ortamı varda bizler bunu engelliyoruz gibi bir havaya bürünmüş konu.

Zaten çoğu mesajıda normal olduğu halde beğenmeyip şikayet edenlerde sizlersiniz. Çünkü çoğunlukla konsolu eleştiren bir mesajı başka bir konsolu kullanan kişi yazdığında bu mesaj anında bizleri tahrik ediyor diye şikayet ediyorsunuz. Çünkü sizde mesajı yazanın konuyla ilgili samimiyetinden şüphe duyduğunuz için yazılan bir mesaj direkt olarak tahrik etmek ya da kışkırtmak için yazıldı olarak algılıyorsunuz.

Öncelikle her iki konsolunda kullanıcıları olarak sizlerin eleştirisel mesajlara biraz açık olmanız gerekiyor. Yani örneğin bir xbox kullanıcısı ya da taraftarı diyelim gelip ps5 konusuna ama sizin konsolun tflop değeri düşük yazıyorsa bunu şikayet etmemeniz gerekiyor. Ancak bölüme giriyorum sürekli tflops muhabbeti, exclusive oyunlarla dalga geçilen mesajlar vs vs diye devam ediyor. Daha sonra bunları yapanlara ceza verdiğimizde de gelip burada yöneticileri suçlu buluyorsunuz.

O zaman herkes ortak bir karar alsın bölümde ne nasıl olmasını istiyor yazsın. Ona göre bizde yol haritamızı çizelim. Ama daha sonra gelipte bu böyle yapıyor, şu şöyle yapıyor derseniz karşınızda muhattap bulamazsınzı haberiniz olsun.

@funder

Sizin bahsettiğiniz olaydan benim haberim yok. Olsa onunlada ilgilenirdim. Son zamanlar işler iyice sarpa sardığı için bend ekonuya müdahil olup konuları inceledim. Eksik yaptığım işlemler varsa bana özel mesajla mesajları atın icneleyip gerekeni yapayım

Benim forumda kankam yok bunu bilmenizi istiyorum. 20 yıla yakındır bu forumdayım ve bugüne kadar çok şükür kimseyi kayırma ihtiyacı duymadımda hissetmedimde. O yazdığınzı ifadeyi hiç bir zaman içimden geçirmem. Çocuk değilim çünkü. Kimsede burada benim kulum değil. Kimse benim elime düşmez. Benim görevim burada düzeni sağlamak. Şu insanlara ceza vereyimde gelip bana yalvarsınlar elime düşsünler gibi aşağılık bir düşünceye asla sahip olmam. Bu nedenle bu yazdıklarınızı görünce çok üzüldüğümü bilmenizi isterim. Çok şükür bunları düşünüp bu şekilde hareket edecek kadar alçalmadık.

Son kez dediğim gibi bana özel mesajla rahatsızlık verip ceza almayan üye varsa bildirin bende mesajlarını bir inceleyeyim e ona göre işlem yapalım. Hazır yeni konsolların arifesinde düzeni bir oturtalım sonra herkes rahatça fikir ve düşüncelerini yazsın keyfimize bakalım.
    Yine çok şey yazmış hiçbir şey anlatmamışsınız üstelik yazdığınızda da yine biz suçlu çıkmışız gibi bir algı oluştu bende. Bizim attığımız mesajlara 90 gün verip üstelik XBox bölümünden de 2 hafta ceza almışız niyeyse, ortalığı karıştırıan bir şahsa ceza vermediniz ceza verdiniz ama peşine kaldırdınız, diğerlerine 1-2 hafta 40-50 gün ceza verdiniz. Adaleti sağlayın toplu bir şekilde saldıran insanlara caydırıcı ceza verin bize verdiğiniz gibi. Yeni üyeliklerle gelenlere değinmiyorum bile. Xbox konusu orada Playstation konusu orada gidin siz takılın lütfen, biz yokuz. Adalet sağlanana kadar da olmayacağız.

Ek: Bunlar kim falan aramayın boşuna. Şikayetlerim ortada, forum destek konusu ortada. Playstation 5 bölümündeki şikayetlerim de ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 11 Haziran 2020; 17:31:2 >

• powerstorm kullanıcısına yanıt
    Bahsettiklerime hiçbir cevap alamadım. Mutlak Sıfır'ın dediği gibi ben de yokum artık forumda. Daha fazla açıklama yaparak kendimi küçük düşürecek değilim.

• powerstorm kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza bakarsak siz forumdan epey uzak kalmışsınız sanırım çünkü söylediklerinizin sadece % 20 si doğru % 80'i

gerçeklikten çok uzakta maalesef...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.