Allah kurtarsın beyler baya dertlisiniz konsol tarafları olarak.
quote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear
Konuyu okuyup mu yaptınız bu yorumu yoksa direkt niklere bakarak mı?
quote:
Orijinalden alıntı: Metal-Gear
derdimiz yok Allaha şükür de... sorun bize yapılan haksızlık.
adama teraflop"un ondalıkta kaç kayar noktaya geldiğini hesaplayamamasından dolayı trilyon olduğunu anlatıyorum. inanmıyor . link koyuyorum cahil yazıyor (ikinci sayfada macır nickli üye ile aramda geçen olay ). adam bana matematik cahili yazıyor. bende matematiğin yoksa illa bilen birini bulabilirsin yazıyorum. bana 4 gün yazıyorlar.
adam gelip beni ilk okul mezunu olmakla suçluyor. tahsilimi yazıyorum şaaak bir 4 gün daha yiyiyorum.
inanılır gibi değil. bu gibi sebepler yüzünden isyan ettik. hep bize işliyor bu ceza mekanizması ... sanırım karşı tarafa işleyeceklerini de bize iteliyor moderatör arkadaşın biri. dert ise derdimiz bu.
Yazılacak çok şey varda, bir sonuca bağlanacağını sanmıyorum. Yinede düşüncelerinize katılıyorum ve destekliyorum. Umarım düzgünce, kaliteli sohbet edebileceğimiz günler gelir. Kantarın topuzu kaçalı baya oldu gerçi.. bir müdahele olacak olsaydı çoktan olurdu. Demekki yönetici arkadaşlarımız bu durumdan memnunlar, herhangi bir sakınca görmüyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: porsux
Yazılacak çok şey varda, bir sonuca bağlanacağını sanmıyorum. Yinede düşüncelerinize katılıyorum ve destekliyorum. Umarım düzgünce, kaliteli sohbet edebileceğimiz günler gelir. Kantarın topuzu kaçalı baya oldu gerçi.. bir müdahele olacak olsaydı çoktan olurdu. Demekki yönetici arkadaşlarımız bu durumdan memnunlar, herhangi bir sakınca görmüyorlar.
Sonuca bağlandı gibi ama halen daha oradaki modla ilgili soru işaretlerimiz devam ediyor. İlerleyen günlerde aynı şeyleri tekrar yaşacak mıyız göreceğiz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme