Şimdi Ara

Xbox kontrolcüsü almayı düşünüyorum ama?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xbox 360 controller for pc almıştım ama sanırım adam bana bozuk kol verdi, sinyal alıcı normal çalışıyor. Ben bu durumda nırmal xbox 360 kol alsam bilgisyarımda oynayabilir miyim? Ayrıca lacak olursam nereden almamı tavsiye edersiniz? (elimdeki ürünü internetten aldım bozuk çıktı)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• bozuk çıktıysa iade neden etmedin aldığın yerin linkini at
  • http://m.ebay.com/itm/351024243824?nav=SEARCH

Pc de bunu kullaniyom 1 senedir hic bi sorun yasamadim orjinal degil ama pek farkida yok sadece birazcik hafif orjinale bakarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • menfuya M kullanıcısına yanıt
    Neyi bozuk çıktı? Bende kullanıyorum çünkü bilgisayara alıcıyı bağladığında kol alıcıya otomatik bağlanmıyor ayar yapman lazım Windows 7 ve 8'de. Aygıt yöneticisinden driverını özel olarak belirtmen lazım o zaman çalışır. Bunu yaptın mı?
  • Gittigidiyor dan almıştım. Satıcı havuz elektronikti sanırım. Sorunu geç farkettim adamda belge göndermemişti. İnternette ilk alışverişim, ders olmuş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menfuya -- 16 Eylül 2014; 9:24:50 >
  • busterr kullanıcısına yanıt
    O dediğiniz sorunları hallettim. Sorun sol trigger tuşu biraz sert ve nadiren takılıyor ama benim için çok büyük dert değil bu. Asıl sorun sağ analog tuşu garip: menülerde hareket ederken filan sorun olmuyor ama oyunda kamerayı yukarı hareket ettirirken çok yavaş hareket ediyor.

• Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Ben kablosuz bir kontrolcü istiyorum. Ebayden baktım bende şimdi kablosuz kontrolcülere de çokmucuz geldi. Orjinal mi acaba o ürünler?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.