Tamam tamam vurmayın öldüm >-->o Xbox'da adam gibi korku oyunu bulman zor yeni nesilde amerikalılar içine etti hepsinin pc için tavsiye ediyorum Amnesia ben 4-5 yaşında resident evil-dino crisis oynamış insanım alışıgım 3,5 3,5 oynadım bu oyunu inanılmaz korkunç ve yalnızlık hissini süper veriyor + olarak Türkçe yaması mevcut.
dead space 2 alınıp oynanmalı mı arkadaşlar sizce ?
obscure
quote:
Orijinalden alıntı: alpis456
obscure
obscure
quote:
Orijinalden alıntı: TexasLee_16
dead space 2 alınıp oynanmalı mı arkadaşlar sizce ?
oynayabileceğin en iyi oyundur.
yazıp görebilirsin !
quote:
Orijinalden alıntı: KAKÁ
quote:
Orijinalden alıntı: TheKillerBerk
Cahilligimi maruz gorun,FEAR Xbox a cikmiyor muydu ?
Maruz değiz mazurdur o,xbox360'da var fear1
Duzelttigin icin tesekkurler. Ben FEAR 3 diyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: alpis456
yazıp görebilirsin !
neyi yazip gorebilirim arkadasim, bu kadar afra tafra yapip cumlenin sonuna unlem isareti koymalar neden? obscure demissin, obscure benim bildigim eski oyundur ps2 zamaninda oynamistik biz varsada bi bildigin soyle paylas bizde bilelim bildigini. kasma bu kadar kendini.
FEAR3'ü bu yaz bitirdim,korku oyunu ile alakası yok yalnız,maalesef kaybolup giden bir seri oldu F.E.A.R
quote:
FEAR3'ü bu yaz bitirdim,korku oyunu ile alakası yok yalnız,maalesef kaybolup giden bir seri oldu F.E.A.R
Yazık etmişler o zaman. Ben 3 ü oynamadım cidden o kadar kötü mü ya ?
quote:
Orijinalden alıntı: TheKillerBerk
quote:
Yazık etmişler o zaman. Ben 3 ü oynamadım cidden o kadar kötü mü ya ?
Ben 3 oyunuda oynadım 1. oyun muazzam 2. oyun rambo 3. oyun ikisinin arası ama ramboya daha yakın.
Yani 1 hariç korku oyunu degil fear adı fear ama korku oyunu degil buda ayrı bi ironi
First Encounter Assault Recon
bence ALAN WAKE bundan daha iyi bi oyun. bulmazsın.. valla bi ara tribe girdim wc bile el feneri ile gidiyodum sen düşün.
birde resident ewil diyebilirim yşuanda yenisi serisi de yolda
RE5 korkuysa ben bu konsolu bırakıyorum
quote:
bir önceki sayfada bana "milleti yanlış yönlendirme, fear iyidir, şöyledir, böyledir" diye bana eleştiride bulunuyordun şimdi kendinle çelişiyorsun, madem o kadar iyi bir seriydi, neden (senin ifadenle) kaybolup giden bir seri oldu?????????????
Fear 1 korku oyunu gayet güzeldi,2-3 berbat,sen 1 kötü dedin,illa altyazı geçeceğiz anlamıyorlar
quote:
Fear 1 korku oyunu gayet güzeldi,2-3 berbat,sen 1 kötü dedin,illa altyazı geçeceğiz anlamıyorlar
anlayan ikimizi de anladı, sen boşuna yorma kendini
testere filminin de oyunu çıkmıştı xbox için sanırım... oynayan var mı..?korku olarak nasıl bir oyun...??
fear 1 çok güzeldi ama seri diğer oyunlarda aynı başarıyı yakalayamadı , ilk oyunu tavsiye ederim bende ayrıca alan wake bir dene derim