Şimdi Ara

XBOX KORKU OYUNU TAVSIYESI LUTFEN (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Dead Space 1 i ona konuyu kavrayıp Dead Space 2 oyna derim. Çok güzel oyundur en son yapılmış oyunlarda en iyi korkudur bence. Alan wake de güzel gibi. Xbox'ın varsa kesin oyna derim. Yeni çıkıcak Tom Rider da korku-piskolojik olucak gibi içeriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Yaşasın konsol kardeşligi

Ne saçmalık ya hadi takım tutarsın da konsol tutmak nedir ne kadar saçma hangisinin oyunu online altyapısı vb. daha iyiyse ben onu oynarım hacı ps3de de xbox 360da da mükemmel oyunlar var ben sattım ama yine ps3 almak isterim uncharted 3 diye bişey var şu an oynıyamadım ona yanıyorum

Konsol fanatiği değilim ama UC3 hakkında grafiksel bir soru sordum diye dengesizin biri beni yerden yere vurdu ama asıl olayın iç yüzü o değil. Başka bir olaydan acısı var neyse konumuz bu değil.

Demem o ki; asla konsolları ayırt etmem ama isterimki her konsolu 1 defada olsa herkes kullansın. Beni bilen bilir. Zamanında Sega Saturn'den Dreamcast'inden tut GP2X Wiz'ine kadar çoğu el ve ev konsolunu kullandım. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kimse laf salatası yapıpta kendini rezil etmesin forumda. :)

aynen. saçma sapan. şeyler söyleyip, admın kafasını, attırıyolar. ''game cube'' kullandınmı

Eski nesil konsollardan XBOX1, GC, PS2, PSP 3004 vb. hepsi elimde vardı. 2 seneye yakın olacak bütün arşivi elden çıkartalı.

Yeni nesilden ise XBOX360 ve PS3 dışında Wii'de kullandım ama artık yoluma sadece PS3 ve XBOX360 devam etme kararı aldım.

Gamecube'de de her türlü zamazingoyu kullandım. Al sat al sat yapa yapa hepsi elimden geçti. Viper, Qoob Pro, Xeon. En iyisi Xeon'du. Anladın umarım. Fazla detaya giremiyorum.

anadım. ama sen banlanmışınsın. sen, artıkk ban açılınca görüceksin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.