Şimdi Ara

XBOX KORKU OYUNU TAVSIYESI LUTFEN (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
122
Cevap
0
Favori
5.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mikael Âkerfeldt

quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Condemned 2'yi tek geçerim.
    Zamanında buradaki Yavuz ile crosschat yaparkene adam oyunu çığlık çığlığa oynuyordu.Dedim "Lan bu kadar korkunç mu bu oyun? Bende bir yazayım" Sonuç:Uykusuz geceler

aynen öyle oldu.

Condemned 1-2 feci oyundur beyler. Mutlaka oynayın derim. Özellikle 5.1 ses ve geceleyin.

Anaa Yavuz.Hacı nick mi değiştirdin sen
    Birazdan Dead Space'e adım atacağım gençler.Hakkınızı helal edin

Oyna moruk oyna. Bende PS3 aldım tekrardan işte. Sizin bölümde olan bi mal ile uğraşıyorum. Bi soru sordum forumda adam boşuna almışsın diyor PS3'ü. Zavallı adam kaynıyor ortalık.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Condemned 2'yi tek geçerim.
    Zamanında buradaki Yavuz ile crosschat yaparkene adam oyunu çığlık çığlığa oynuyordu.Dedim "Lan bu kadar korkunç mu bu oyun? Bende bir yazayım" Sonuç:Uykusuz geceler

aynen öyle oldu.

Condemned 1-2 feci oyundur beyler. Mutlaka oynayın derim. Özellikle 5.1 ses ve geceleyin.

Anaa Yavuz.Hacı nick mi değiştirdin sen
    Birazdan Dead Space'e adım atacağım gençler.Hakkınızı helal edin

Oyna moruk oyna. Bende PS3 aldım tekrardan işte. Sizin bölümde olan bi mal ile uğraşıyorum. Bi soru sordum forumda adam boşuna almışsın diyor PS3'ü. Zavallı adam kaynıyor ortalık.

Bizim bölüm sizin bölüm yok ki yahu bende de XBOX 360 var İkisini de benimsedim

• Valla öyle ama işte arada çürük elmalar çıkıyor yapacak birşey yok. Bu arada neler yapıyorsun görüşmeyeli ? Arada paslaşalım derim. ^_^
  • quote:

Valla öyle ama işte arada çürük elmalar çıkıyor yapacak birşey yok. Bu arada neler yapıyorsun görüşmeyeli ? Arada paslaşalım derim. ^_^

Şu makineyi live'a bir bağlayayım.Kırosçetli günler bizi beklesin FW attırmam lazım
  • Geç bile kalmışsın. Bende 3-4 ay içinde geri dönücem işte. Allah'a şükür sevenim var sevmeyenim olduğu gibi.
  • quote:

Geç bile kalmışsın. Bende 3-4 ay içinde geri dönücem işte. Allah'a şükür sevenim var sevmeyenim olduğu gibi.

''xbox'' bozuldumu, lıve mı bitti yoksa ps3' mu aldın yeni; ben anlamadım..

bende; merak ettim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi clubberkay -- 27 Aralık 2011; 18:40:18 >
  • Yaşasın konsol kardeşligi

Ne saçmalık ya hadi takım tutarsın da konsol tutmak nedir ne kadar saçma hangisinin oyunu online altyapısı vb. daha iyiyse ben onu oynarım hacı ps3de de xbox 360da da mükemmel oyunlar var ben sattım ama yine ps3 almak isterim uncharted 3 diye bişey var şu an oynıyamadım ona yanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

quote:

Geç bile kalmışsın. Bende 3-4 ay içinde geri dönücem işte. Allah'a şükür sevenim var sevmeyenim olduğu gibi.

''xbox'' bozuldumu, lıve mı bitti yoksa ps3' mu aldın yeni; ben anlamadım..

bende; merak ettim.

Tekrardan PS3'e geçtim bi müddet daha sonra yanına tekrardan bir XBOX360 S 250GB alıp kaldığım yerden devam edicem. 12 aylık Live üyeliğim 1 ay sonraya bitiyordu zaten o bakımdan kaybım yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:SyLaR:.

Yaşasın konsol kardeşligi

Ne saçmalık ya hadi takım tutarsın da konsol tutmak nedir ne kadar saçma hangisinin oyunu online altyapısı vb. daha iyiyse ben onu oynarım hacı ps3de de xbox 360da da mükemmel oyunlar var ben sattım ama yine ps3 almak isterim uncharted 3 diye bişey var şu an oynıyamadım ona yanıyorum

bende sattım; ps3 ü ''xbox s'' de satmıştım. ağustos da. sonra. bi elite' i arcade' takılıp duruyoz. ps3' ''god of war 3'' oynamak için almıştım.
    bitane var. arkadaş satıyor. 400 tl 40 gb fat' onu alıp ''uncharted 3'' oynamayı, düşünüyorum bitirdikten sonra satıp kınect alcam.

• quote:

Konsol fanatiği değilim ama UC3 hakkında grafiksel bir soru sordum diye dengesizin biri beni yerden yere vurdu ama asıl olayın iç yüzü o değil. Başka bir olaydan acısı var neyse konumuz bu değil.

Demem o ki; asla konsolları ayırt etmem ama isterimki her konsolu 1 defada olsa herkes kullansın. Beni bilen bilir. Zamanında Sega Saturn'den Dreamcast'inden tut GP2X Wiz'ine kadar çoğu el ve ev konsolunu kullandım. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kimse laf salatası yapıpta kendini rezil etmesin forumda. :)

• quote:

quote:

Konsol fanatiği değilim ama UC3 hakkında grafiksel bir soru sordum diye dengesizin biri beni yerden yere vurdu ama asıl olayın iç yüzü o değil. Başka bir olaydan acısı var neyse konumuz bu değil.

Demem o ki; asla konsolları ayırt etmem ama isterimki her konsolu 1 defada olsa herkes kullansın. Beni bilen bilir. Zamanında Sega Saturn'den Dreamcast'inden tut GP2X Wiz'ine kadar çoğu el ve ev konsolunu kullandım. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum. Kimse laf salatası yapıpta kendini rezil etmesin forumda. :)

aynen. saçma sapan. şeyler söyleyip, admın kafasını, attırıyolar. ''game cube'' kullandınmı

• quote:

Orijinalden alıntı: clubberkay

quote:

quote:

aynen. saçma sapan. şeyler söyleyip, admın kafasını, attırıyolar. ''game cube'' kullandınmı

Eski nesil konsollardan XBOX1, GC, PS2, PSP 3004 vb. hepsi elimde vardı. 2 seneye yakın olacak bütün arşivi elden çıkartalı.

Yeni nesilden ise XBOX360 ve PS3 dışında Wii'de kullandım ama artık yoluma sadece PS3 ve XBOX360 devam etme kararı aldım.

Gamecube'de de her türlü zamazingoyu kullandım. Al sat al sat yapa yapa hepsi elimden geçti. Viper, Qoob Pro, Xeon. En iyisi Xeon'du. Anladın umarım. Fazla detaya giremiyorum.

• quote:

quote:

Nes,snes,sega mega drive(ne konsoldu be ),ps1 fat,ps one slim,ps2,ps3,xbox 360,nes klonlarını kullandım şu an aklıma gelmeyenlerde olabilir 17 yaşındayım ama 3-4 yaşında sf ex plus alfa ve kof oyunlarını oynuyordum ne günlerdi be

Neyse işin kısası bende her konsolu almak isterim hatta gamecube alamadım hala içimde yaradır.

• quote:

Orijinalden alıntı: pape

quote:

Orijinalden alıntı: kozyatagi341978

Aslında hayatım oyun oynamakla geçti diyebilirim. 150'den fazla xbox360 oyunum var. Comodore, Sinclair, spectrum, Amiga, pc, ps1, Ps2 ,ps3 ve xbox360ta oynadığımı oyun sayısını ben bile bilmiyorum. bilfiil 23 yıldır oyun oynamaktayım. hemen her türü denerim. bahsettiğiniz oyunları da oynadım tabi ki . Farkettiyseniz "bence" diye belirttim. yani benim zevkime göre sadece 2 oyun bende iz bırakmış. Sonuç olarak yine de sizin dediğinizi kabul edeyim. Ben oyun oynamamışım.

hocam tamamda silent hill 1 i benimseyen cok seven kisinin sh2 yi resident evil in ilk 3 serisini fatal frame serisini benimsememesi bana cok garip ve asiri celiskili geldi acikcasi :)

cunku sh 1 in yaninda sh2-3 resident evil serileri fatal frame gibi oyunlar tarz guzellik efsane olma gibi seylerde hemen hemen ayni duzeydedir. icime sinmesede genede zevk renk meselesi diyecegim :)

Belirtmek istedigim sey aslında sanırım marjinal fayda. Zira bu serilerin ilk oyunları o kadar vurucu ve yenilik dolu oluyor ki sonrasında yapılan yeni serilerde yapımcılarhaliyle aynı miktarda yenilik uretemiyor. Resident evil'in ps1 deki ilk oyunu gibi mi alınan tad? Ya da hideo kojima' nın ilk metal gear'i suratımda nasıl tokat gibipatlamisti... oyunun kapanıs sarkısı the best is yet to come'ı gunlerce mp3 olarak aramıstım. Simdi metal gear ne ifade ediyor? O heyecan aynı mı? Hic unutmuyorum ilk nfs oyununu arkadasımın pc sinde gordum ara videolar muhtesem grafikler space ile el freni cekme.... muhtesem yeniliklerdi
    O sarı rx7'yi kullanabilmek icin babama aylarca yalvardım. Simdi ne ifade ediyor bu oyunun yeni surumu? Forza da granturismo da muthis oyunlar... ama gt' nun ilk versiyonunu hatırlar mısınız? Ps1 in kısıtlı grafik kalitesine ragmen Ne cok arac vardı . O zamanlar 640-480 replayları seyrederken aklım cıkıyordu. Cunku yoktu. yenilikti. Heyecan veriyordu. Anlatmak istedigim buydu.bana gore oyunu bitirince insan donakalmalı. Vay be demeli. Ya da bitecegini sezince yavaslamalı ki o an gelmesin.... yoksa bı sayılan oyunlara asla lafım yok. Olamaz da...herkese iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozyatagi341978 -- 27 Aralık 2011; 19:40:29 >

• quote:

quote:

quote:

Aslında hayatım oyun oynamakla geçti diyebilirim. 150'den fazla xbox360 oyunum var. Comodore, Sinclair, spectrum, Amiga, pc, ps1, Ps2 ,ps3 ve xbox360ta oynadığımı oyun sayısını ben bile bilmiyorum. bilfiil 23 yıldır oyun oynamaktayım. hemen her türü denerim. bahsettiğiniz oyunları da oynadım tabi ki . Farkettiyseniz "bence" diye belirttim. yani benim zevkime göre sadece 2 oyun bende iz bırakmış. Sonuç olarak yine de sizin dediğinizi kabul edeyim. Ben oyun oynamamışım.

hocam tamamda silent hill 1 i benimseyen cok seven kisinin sh2 yi resident evil in ilk 3 serisini fatal frame serisini benimsememesi bana cok garip ve asiri celiskili geldi acikcasi :)

cunku sh 1 in yaninda sh2-3 resident evil serileri fatal frame gibi oyunlar tarz guzellik efsane olma gibi seylerde hemen hemen ayni duzeydedir. icime sinmesede genede zevk renk meselesi diyecegim :)

Belirtmek istedigim sey aslında sanırım marjinal fayda. Zira bu serilerin ilk oyunları o kadar vurucu ve yenilik dolu oluyor ki sonrasında yapılan yeni serilerde yapımcılarhaliyle aynı miktarda yenilik uretemiyor. Resident evil'in ps1 deki ilk oyunu gibi mi alınan tad? Ya da hideo kojima' nın ilk metal gear'i suratımda nasıl tokat gibipatlamisti... oyunun kapanıs sarkısı the best is yet to come'ı gunlerce mp3 olarak aramıstım. Simdi metal gear ne ifade ediyor? O heyecan aynı mı? Hic unutmuyorum ilk nfs oyununu arkadasımın pc sinde gordum ara videolar muhtesem grafikler space ile el freni cekme.... muhtesem yeniliklerdi
    O sarı rx7'yi kullanabilmek icin babama aylarca yalvardım. Simdi ne ifade ediyor bu oyunun yeni surumu? Forza da granturismo da muthis oyunlar... ama gt' nun ilk versiyonunu hatırlar mısınız? Ps1 in kısıtlı grafik kalitesine ragmen Ne cok arac vardı . O zamanlar 640-480 replayları seyrederken aklım cıkıyordu. Cunku yoktu. yenilikti. Heyecan veriyordu. Anlatmak istedigim buydu.bana gore oyunu bitirince insan donakalmalı. Vay be demeli. Ya da bitecegini sezince yavaslamalı ki o an gelmesin.... yoksa bı sayılan oyunlara asla lafım yok. Olamaz da...herkese iyi forumlar...

Konuyla ilişkili değil ama bir an "marjinal fayda" denince aklıma ilk iktisat vizem geldi

• Dead Island'ı kulaklık takıp,gece vakti oyna bakalım.
  • quote:

quote:

quote:

Marjinal fayda'dan girmişsiniz anladım demek istediğinizi azalan marjinal faydayı örnek veriyorsunuz fakat oynadığınız oyunlar aynı oyunlar değilki,hani aynı oyunlar olsa marjinal fayda'yı örnek verin,oynaya oynaya bıktınız derim ama alakası yok,ha sizin dediğiniz gibi olsa marjinal fayda zamanla sıfıra kadar gelip, o yıllardan bugüne kadar xbox360 ya da ps3 almamanız gerekirdi,canınız istemez çünkü oyun oynamaktan bıkmışsınızdır...
    Her neslin kendine has mükemmel oyunları var.Bence oyunların kötü olmasından değil,zamanla yaşınız ilerlediği için oyunlardan konsollardan bıktınız gibi geldi bana,arada bana da olur öyle oyunlar zevk vermez,ama bu o oyunların kötü olduğu anlamına gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 27 Aralık 2011; 20:01:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Dead Island'ı kulaklık takıp,gece vakti oyna bakalım.

Ben o oyunu oynayınca korkmuyorum gülme krizine giriyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Dead Island'ı kulaklık takıp,gece vakti oyna bakalım.

Ben o oyunu oynayınca korkmuyorum gülme krizine giriyorum

Valla ben ürküyorum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.