Bildirim
XBOX la ilgili karalama başlamış haberimiz yok
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zamanlı bonba varmış
3 ay 58 dakika sonra veriyormuş -
arkadaşın istanbullardan bunu söylemek için mi aramış???? değiştir o arkadaşı bence.
beyler bu kadar kasmaya, paranoyak olmaya gerek yok. her iki konsolun iyi-kötü tarafları mevcut. neden elinde bulunan konsaldan zevk alınmaya bakılmaz da diğerlerine bok atılır hiç anlamıyorum.
otur oyna, keyfini çıkar. sonuçta bunlar elektronik cihazlar; bu kapitalist piyasada elbette çok uzun süreler dayanmayacaklar(istisnalar hariç) ama "senin konsol 3 ay sonra 3k veriyormuş" demek ne garip şey. -
Arkadasin cok dogru söylemis.. Zaten Xbox 3K hata ismini 3 ay sonra bozuldugu icin almis,eger 4 ay sonra bozulsaydi 4K olurdu.. ´Misal bi tanidigin Xbox`u 4 senedir bozulmamis,demek ki onunki neymis Sahin Kquote:
Orijinalden alıntı: ahmetvargun
arkadaşın istanbullardan bunu söylemek için mi aramış???? değiştir o arkadaşı bence.
beyler bu kadar kasmaya, paranoyak olmaya gerek yok. her iki konsolun iyi-kötü tarafları mevcut. neden elinde bulunan konsaldan zevk alınmaya bakılmaz da diğerlerine bok atılır hiç anlamıyorum.
otur oyna, keyfini çıkar. sonuçta bunlar elektronik cihazlar; bu kapitalist piyasada elbette çok uzun süreler dayanmayacaklar(istisnalar hariç) ama "senin konsol 3 ay sonra 3k veriyormuş" demek ne garip şey.
-
xbox alanı dövüyorlar sen nasıl kaçtın birader ? anlat helequote:
Orijinalden alıntı: ahmetvargun
otur oyna, keyfini çıkar. sonuçta bunlar elektronik cihazlar; bu kapitalist piyasada elbette çok uzun süreler dayanmayacaklar(istisnalar hariç) ama "senin konsol 3 ay sonra 3k veriyormuş" demek ne garip şey. -
quote:
Orijinalden alıntı: kadir26
xbox alanı dövüyorlar sen nasıl kaçtın birader ? anlat hele
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: RayLeigh~`
Arkadasin cok dogru söylemis.. Zaten Xbox 3K hata ismini 3 ay sonra bozuldugu icin almis,eger 4 ay sonra bozulsaydi 4K olurdu.. ´Misal bi tanidigin Xbox`u 4 senedir bozulmamis,demek ki onunki neymis Sahin K
benimki 2 senedir çalışıyor
şahin k kadar olmasada yeğeni ali k diyebiliriz -
ohh benimkide 3 ayı doldurdu 6ıncı aya girmek üzere. artık en fazla 6k verir. bunada şükürquote:
Orijinalden alıntı: 12henry14quote:
Arkadasin cok dogru söylemis.. Zaten Xbox 3K hata ismini 3 ay sonra bozuldugu icin almis,eger 4 ay sonra bozulsaydi 4K olurdu.. ´Misal bi tanidigin Xbox`u 4 senedir bozulmamis,demek ki onunki neymis Sahin K
benimki 2 senedir çalışıyor
şahin k kadar olmasada yeğeni ali k diyebiliriz
Alıntıları Göster
-
Banada bir PS2 oyun satıcısı aman sakın PS2'de altı mor DVD kullanma yoksa alet TNT gibi patlar demişti. Gülermisin, ağlarmısın.quote:
Orijinalden alıntı: baadelpiero
ohh benimkide 3 ayı doldurdu 6ıncı aya girmek üzere. artık en fazla 6k verir. bunada şükür
Alıntıları Göster
-
biz de 1 yılı doldurmak üzereyiz.quote:
Orijinalden alıntı: Queen Hentai
Banada bir PS2 oyun satıcısı aman sakın PS2'de altı mor DVD kullanma yoksa alet TNT gibi patlar demişti. Gülermisin, ağlarmısın.
Alıntıları Göster -
quote:
4 yıldır kullanıyorum -
bende 2 sene oldu diyorum ya millet dengesiz.. hayır tam piyasaya girdi artık aparatları da turkiyede satılmaya baslandı derken.. bu arada dun bimex de gordum yedek parcalar gelmiş :Dquote:
Orijinalden alıntı: wolfganggquote:
4 yıldır kullanıyorum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Affliction
Banada bir PS2 oyun satıcısı aman sakın PS2'de altı mor DVD kullanma yoksa alet TNT gibi patlar demişti. Gülermisin, ağlarmısın.
Aynen banada demişti burdan bi satıcı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 21 Aralık 2010; 18:49:42 > -
quote:
Patlama olayını fazla sallamış da mor dvd yani kopya dvdlerin PS2 gözünü daha fazla yorduğu bir gerçek. Eski Ps2'im kendi çektiğim mor dvdleri okumazken altı gümüş ve baskılı olan dvdleri çalıştırıyordu. Sonra komple uçtu orası ayrı... -
Valla 10'dan fazla PS2 kullandım ve bugüne kadar altı mor DVD'ler herhangi bir sorun yaşamadım.quote:
Orijinalden alıntı: DasheriMquote:
Patlama olayını fazla sallamış da mor dvd yani kopya dvdlerin PS2 gözünü daha fazla yorduğu bir gerçek. Eski Ps2'im kendi çektiğim mor dvdleri okumazken altı gümüş ve baskılı olan dvdleri çalıştırıyordu. Sonra komple uçtu orası ayrı...
Alıntıları Göster
-
quote:
Mesajı okuduğum gibi "Ananı avradını" dedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 21 Aralık 2010; 19:26:57 >
-
Hakikaten haberimiz yoktu. Az evvek bi aydinlanma yasadim. Allah razi olsun.quote:
Orijinalden alıntı: Zmpprzquote:
Mesajı okuduğum gibi "Ananı avradını" dedim
Alıntıları Göster
-
o arkadaşa söyle, 3k olayları 2008 den sonra iptal oldu =) jasper boardlar çıktı 3k tarih oldu dersin onaquote:
Orijinalden alıntı: burakcav
Hakikaten haberimiz yoktu. Az evvek bi aydinlanma yasadim. Allah razi olsun.
Alıntıları Göster -
beyler benimki 3. ayına girdi 3k olasılığı yüksek dimiquote:
Orijinalden alıntı: spawn1984
o arkadaşa söyle, 3k olayları 2008 den sonra iptal oldu =) jasper boardlar çıktı 3k tarih oldu dersin ona
Alıntıları Göster
-
slimden bahsetseydinquote:
Orijinalden alıntı: sefayksl
beyler benimki 3. ayına girdi 3k olasılığı yüksek dimi
Alıntıları Göster
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X