Şimdi Ara

XBOX la ilgili karalama başlamış haberimiz yok

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar istanbuldan bir arkadas aradı dedi senin kullandıgın bu xbox 3 ay sonra 3K veriyomus kac yere sordum dedi.. işhanda dedi ama hangisi soylemedi. adamlar tamir etmeye bile yanasmıyorlar dedi.. ayrıca abi xbox a para vereene kadar git PS3 al daha iyi demişler .. deli oldum ya..

• zamanlı bonba varmış
    3 ay 58 dakika sonra veriyormuş
  • arkadaşın istanbullardan bunu söylemek için mi aramış???? değiştir o arkadaşı bence.
    beyler bu kadar kasmaya, paranoyak olmaya gerek yok. her iki konsolun iyi-kötü tarafları mevcut. neden elinde bulunan konsaldan zevk alınmaya bakılmaz da diğerlerine bok atılır hiç anlamıyorum.
    otur oyna, keyfini çıkar. sonuçta bunlar elektronik cihazlar; bu kapitalist piyasada elbette çok uzun süreler dayanmayacaklar(istisnalar hariç) ama "senin konsol 3 ay sonra 3k veriyormuş" demek ne garip şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetvargun

arkadaşın istanbullardan bunu söylemek için mi aramış???? değiştir o arkadaşı bence.
    beyler bu kadar kasmaya, paranoyak olmaya gerek yok. her iki konsolun iyi-kötü tarafları mevcut. neden elinde bulunan konsaldan zevk alınmaya bakılmaz da diğerlerine bok atılır hiç anlamıyorum.
    otur oyna, keyfini çıkar. sonuçta bunlar elektronik cihazlar; bu kapitalist piyasada elbette çok uzun süreler dayanmayacaklar(istisnalar hariç) ama "senin konsol 3 ay sonra 3k veriyormuş" demek ne garip şey.
    Arkadasin cok dogru söylemis.. Zaten Xbox 3K hata ismini 3 ay sonra bozuldugu icin almis,eger 4 ay sonra bozulsaydi 4K olurdu.. ´Misal bi tanidigin Xbox`u 4 senedir bozulmamis,demek ki onunki neymis Sahin K

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetvargun

arkadaşın istanbullardan bunu söylemek için mi aramış???? değiştir o arkadaşı bence.
    xbox alanı dövüyorlar sen nasıl kaçtın birader ? anlat hele
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir26

xbox alanı dövüyorlar sen nasıl kaçtın birader ? anlat hele

Alıntıları Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: RayLeigh~`

Arkadasin cok dogru söylemis.. Zaten Xbox 3K hata ismini 3 ay sonra bozuldugu icin almis,eger 4 ay sonra bozulsaydi 4K olurdu.. ´Misal bi tanidigin Xbox`u 4 senedir bozulmamis,demek ki onunki neymis Sahin K

benimki 2 senedir çalışıyor
    şahin k kadar olmasada yeğeni ali k diyebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: 12henry14

quote:

benimki 2 senedir çalışıyor
    şahin k kadar olmasada yeğeni ali k diyebiliriz

Alıntıları Göster
    ohh benimkide 3 ayı doldurdu 6ıncı aya girmek üzere. artık en fazla 6k verir. bunada şükür

• quote:

Orijinalden alıntı: baadelpiero

ohh benimkide 3 ayı doldurdu 6ıncı aya girmek üzere. artık en fazla 6k verir. bunada şükür

Alıntıları Göster
    Banada bir PS2 oyun satıcısı aman sakın PS2'de altı mor DVD kullanma yoksa alet TNT gibi patlar demişti. Gülermisin, ağlarmısın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Queen Hentai

Banada bir PS2 oyun satıcısı aman sakın PS2'de altı mor DVD kullanma yoksa alet TNT gibi patlar demişti. Gülermisin, ağlarmısın.

Alıntıları Göster
    biz de 1 yılı doldurmak üzereyiz.
  • quote:

4 yıldır kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfgangg

quote:

4 yıldır kullanıyorum

Alıntıları Göster
    bende 2 sene oldu diyorum ya millet dengesiz.. hayır tam piyasaya girdi artık aparatları da turkiyede satılmaya baslandı derken.. bu arada dun bimex de gordum yedek parcalar gelmiş :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Aynen banada demişti burdan bi satıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:SyLaR:. -- 21 Aralık 2010; 18:49:42 >
  • quote:

Patlama olayını fazla sallamış da mor dvd yani kopya dvdlerin PS2 gözünü daha fazla yorduğu bir gerçek. Eski Ps2'im kendi çektiğim mor dvdleri okumazken altı gümüş ve baskılı olan dvdleri çalıştırıyordu. Sonra komple uçtu orası ayrı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Patlama olayını fazla sallamış da mor dvd yani kopya dvdlerin PS2 gözünü daha fazla yorduğu bir gerçek. Eski Ps2'im kendi çektiğim mor dvdleri okumazken altı gümüş ve baskılı olan dvdleri çalıştırıyordu. Sonra komple uçtu orası ayrı...

Alıntıları Göster
    Valla 10'dan fazla PS2 kullandım ve bugüne kadar altı mor DVD'ler herhangi bir sorun yaşamadım.

• quote:

Mesajı okuduğum gibi "Ananı avradını" dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zmpprz -- 21 Aralık 2010; 19:26:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zmpprz

quote:

Mesajı okuduğum gibi "Ananı avradını" dedim

Alıntıları Göster
    Hakikaten haberimiz yoktu. Az evvek bi aydinlanma yasadim. Allah razi olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: burakcav

Hakikaten haberimiz yoktu. Az evvek bi aydinlanma yasadim. Allah razi olsun.

Alıntıları Göster
    o arkadaşa söyle, 3k olayları 2008 den sonra iptal oldu =) jasper boardlar çıktı 3k tarih oldu dersin ona
  • quote:

Orijinalden alıntı: spawn1984

o arkadaşa söyle, 3k olayları 2008 den sonra iptal oldu =) jasper boardlar çıktı 3k tarih oldu dersin ona

Alıntıları Göster
    beyler benimki 3. ayına girdi 3k olasılığı yüksek dimi

• quote:

Orijinalden alıntı: sefayksl

beyler benimki 3. ayına girdi 3k olasılığı yüksek dimi

Alıntıları Göster
    slimden bahsetseydin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.