Şimdi Ara

xbox liva dan banlandım ne yapabılırım acil yardım lutfen ! ! !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar xboxlive dan landım ne yapmam gerekıyo tekrar gırebılmek ıcın ? onerılerınızı beklıyorum

• makineni satıp yeni sıfır bi xbox alabilirsin mesela (:
    başka türlü bidaha tr den giremessin malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skynex -- 3 Şubat 2008; 21:39:10 >
  • Bir kere ban yersen birdaha giremezsin.Geçmiş olsun.
  • eyw ugrasmıyım barı :D
  • hocam önce mutfağa git bitane bardak al buzdolabında soğuk su varsa bardağa koy ve yutkuna yutkuna iç.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Miex

hocam önce mutfağa git bitane bardak al buzdolabında soğuk su varsa bardağa koy ve yutkuna yutkuna iç.

• quote:

hocam önce mutfağa git bitane bardak al buzdolabında soğuk su varsa bardağa koy ve yutkuna yutkuna iç.

ben de tam bunu yazacaktım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cok acil bios silindi ne yapacam
    14 yıl önce açıldı
    ps4 çöktü yardım lutfen..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yorumlara bak yahu,

dostum senin konsolun live hayatı bitti diyelim boardın değişmesi gerek yada yeni bi x360
  • yeni xbox alırsan, korsan oyunla live girmeme tavsiyesini de ben ekliyeyim. ne diyelim live hayatın bitti, gecmisolsun.
  • yapacağın tek şey banlı emektarı satıp kendine bir elite veya falcon boardlu yeni emektar alman olmalıdır...
  • Aynen ilk önce buz gibi bir su iç yarın da git birtane yeni xbox 360 al çözümü bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 4 Şubat 2008; 0:26:32 >
  • Böyle bir konu gördüm. Benimde bir sorum olacak. Diyelim ki banlandık. Sonra başka bir makine daha aldık ve backup oynamaya devam ediyoruz. Sizce yeni bi gamertag mi açmak daha mı akıllıca olur. Hani makine banlanıyo ama gene de adamlar gamertag ını görüyorlar. Mimleniyo muyuz acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

Böyle bir konu gördüm. Benimde bir sorum olacak. Diyelim ki banlandık. Sonra başka bir makine daha aldık ve backup oynamaya devam ediyoruz. Sizce yeni bi gamertag mi açmak daha mı akıllıca olur. Hani makine banlanıyo ama gene de adamlar gamertag ını görüyorlar. Mimleniyo muyuz acaba?

güzel soru
  • en güzeli arkadaşların tavsiye ettiği gibi soğuk su içmekdir, inan başka yapacak hiç birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: gameman

quote:

ben de tam bunu yazacaktım :)

Allah Allah , Bende Tam Bunu Yazacaktım Ki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanım-Damı -- 4 Şubat 2008; 3:29:12 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadgodinme

Böyle bir konu gördüm. Benimde bir sorum olacak. Diyelim ki banlandık. Sonra başka bir makine daha aldık ve backup oynamaya devam ediyoruz. Sizce yeni bi gamertag mi açmak daha mı akıllıca olur. Hani makine banlanıyo ama gene de adamlar gamertag ını görüyorlar. Mimleniyo muyuz acaba?

bence olmaz cunku o ismi girdigin zaman zaten bu kullanılıyor yada banlandı der yani musade etmez

bide ac yani bi tane daha arkadaslarını yine eklersin tek kaybın bamerscore un olur o da benim icin cok da tın dı
  • Hayır gamertag'ınız banlanmaz sadece makinanız banlanır.Basitce anlatırsam Her makinanın Ms'de kayıtlı numarası var o ban yer gamertag yemez.

Siz tekrardan aynı gamertag ile yeni bir xbox alıp onla da backup oynamaya devam ederseniz MS sizi hemen görüp aaa ben bu ismi biliyorum ban yemişti daha önce tekrar banlıyım bunu demez .Çünkü günde ayda yılda kaç gamertag'ı olan xbox banlanıyor adamlar onu aklında tutamazlar.Belki bir sistemi vardır ama sanmıyorum öyle tanıyıp banlayacaklarını.

Ama yine de elbet er ya da geç banlanırsınız.

Zaten bu soru biraz gereksiz.Çünkü banlı makinende single oyunları oyna.

İlla Online oynamak istersen de sevdiğin birkaç online oyun olacaktır zaten çok olmaz.

Yeni bir xbox al ve de orjinal takıl bu kadar basit

• Evvela gecmis olsun arkadasim,
    Yapilacak tek sey yeni makine + orijinal oyunlar!

Diger arkadasin sorusuna gelince KAKÁ arkadasim gayet guzel cevap vermis
  • fwli makinada orjinal oyun oynarsak ban yermiyiz
  • bu mevsimde ne ban ı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.