Şimdi Ara

XBOX LİVE 2.KEZ GAMERTAG ALMA(acil yardım)nerdesiniz arkadaslar!ölüyorum burda!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bugun butun gun 2. kez live aboneliği almak için ugrastım.sizlerde yorumlarınızda yazdınız ancak ben bir turlu yapamadım.

join xbox live diyorum karsıma gamertag yaz diyor yazıyorum sonra 3 tane secenek cıkıyor karsıma

new crate gamertag
    recover gamertag
    show more details gametag cıkıyor

bunlardan ilkini seciyorum tekrar gamertag ı mı yazıyıorum.sonra e- mail ve şifre istiyor(hotmail kabul etmiyor-mynet in yazdımkabul etti ancak sonrasında yine oyle adres ve posta kodu cıkmadı

kafam cok karıstı....

bana yardımcı olabilecek soyle sırasıyla neler yapabilecegimi detaylı ve yavas yavas anlatan olursa cok sevinirim.

bugun kafayı yiyecektim. yardımcı olun.cok tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhanuman -- 2 Mart 2007; 22:32:42 >

• lütfen yardımcı olun
  • Yavaş ve detaylı olmayacak ama...bende eski satın aldığım ark.ın yerine bir gamertag aldım...1aylık live gold hediye. Şimdi maili kabul etmesi komik geldi:D heralde ms pass almıştın onla msn için fln...adres olarak amerikadaki tcmb şubesininkini verdim:D tel nosunu salladım:D şu an sorun yok ama daha sonra sanal kartla satın almak istersem ne olur bilmiyorum...
  • bu konu hakkında dha fazla bilgisi olan arkadaslar varsa lütfen yardımlarınızı esrgemeyin......
  • abiler nerdesiniz YARDIMMMMMMMMMMMMMMMM!!!!!!!!!!!
  • Flood yapma güzel kardeşim birilerine pm at sana pek bir cevap gelmeyeceği belli
    ingilizcen varwsa çok rahat yaparsın...eğer yoksa makimnayı alırken hiç düşünmedin mi?
  • abicim ingilizce yle ne alaksı var .ingilizcem var ALLAH a sukur.ama yanlıs bir sey yapıyorum ki olmuyor.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım önce Xbox Sign Out yap
    Sonra Join Xbox live'de
    email ve şifre istemesi lazım
    bana hiç ölye bişi karşıma çıkmadı belki yeni çıkmıştır
  • abi e mail ve şifre giriyorum
    ama olmuyor
    hotmail mi olacak
  • evet ms network passportlu
    bir hotmail olması gerekir
    al bi mail yeni...
  • Türkçe olmayan bir hotmail alacaksın sadece, hiç türkçe ile karşılaşma alırken maili, bazen otomatik Türkçe sayfaya yönlendiriyor dikkat et.
  • quote:

Orjinalden alıntı: blackduck
    evet ms network passportlu
    bir hotmail olması gerekir
    al bi mail yeni...

MS Passport'lu olması gerektiği doğru,
    ancak, Hotmail olmak zorunda değil.

Ben "yahoo.com.tr" uzantılı e-mail adresimi hem msn olarak kullanıyorum, hem de Xbox Live üyeliğim için kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi signore -- 3 Mart 2007; 11:18:43 >
  • ben öyle yaptım İngilizce siteden londra adına kayıtlı hotmail aldım olmadı en son live için acept diyorum herşeyi doldurtuktan sonra maile ilgili problem olduğu yazıyor uayarıları mail problemi adı altında açtığım başlığa yazdım ama kimseden bi ilgi alaka göremedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: bilan

Türkçe olmayan bir hotmail alacaksın sadece, hiç türkçe ile karşılaşma alırken maili, bazen otomatik Türkçe sayfaya yönlendiriyor dikkat et.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.