Arkadaşlar merhaba,Xbox360 aldım ama xboxlive e giremiyorum.Girmeye çalışırken update istiyor ama onu da yapmıyor.Şu anda update tapamıyoruz daha sonra deneyin diyor.Ne yapmam gerekiyor? Smile adsl+airties rt-204 modem kullanıyorum.
bende aynı modemı kullanıyorum hocam, modem ile konsol arası uzaksa eğer(benim 20mt oldugu ıcın wıreless baglantısı olmuyordu) wired, yani kablolu bağlantı yapman gerekiyor. direk modemi görüyor o zaman konsol.
ethernet kablo ile bağlı.Port ayarları yaptınız mı siz? xbox360 da özel bir ayar yaptınız mı?
sana şöyle söyleyeyim. ben arcade kullanıyordum ve haliyle kablolu, ama port ayarı falan gerekıyordu modemi direkt olarak görmüyordu yani. ve ne yaptıysam giremedim, en sonundada pes edip arcade i sattım ve sırf bu live muhabbeti yüzünden slim aldım gidip.
bende mtu, port falan onların nasıl ayarlanıcagına dair resimler vardı, bulup atayım size özelden, belki o şekilde halledebilirsiniz.
Çok iyi olur ya.Ben de slim 4 gb kullanıyorum.
Tesekkur ederim.Bugun biraz kurcaladim girebildim sonunda.Yanlis Halo reach i online oynayamiyorum.Xboz live a girebiliyorum ama halo reach da matchmaking kismi aktif degil.Sorun ne olabilir? Konsol 4gb slim bu arada.
sorunun çözümünde yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana üstad. halo hakkında bilgi sahibi değilim ama malesef, bilen arkadaşlar cevap verir umarım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme