Şimdi Ara

Xbox Lıve'e giremiyorum,yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,Xbox360 aldım ama xboxlive e giremiyorum.Girmeye çalışırken update istiyor ama onu da yapmıyor.Şu anda update tapamıyoruz daha sonra deneyin diyor.Ne yapmam gerekiyor? Smile adsl+airties rt-204 modem kullanıyorum.

• bende aynı modemı kullanıyorum hocam, modem ile konsol arası uzaksa eğer(benim 20mt oldugu ıcın wıreless baglantısı olmuyordu) wired, yani kablolu bağlantı yapman gerekiyor. direk modemi görüyor o zaman konsol.
  • ethernet kablo ile bağlı.Port ayarları yaptınız mı siz? xbox360 da özel bir ayar yaptınız mı?
  • sana şöyle söyleyeyim. ben arcade kullanıyordum ve haliyle kablolu, ama port ayarı falan gerekıyordu modemi direkt olarak görmüyordu yani. ve ne yaptıysam giremedim, en sonundada pes edip arcade i sattım ve sırf bu live muhabbeti yüzünden slim aldım gidip.

bende mtu, port falan onların nasıl ayarlanıcagına dair resimler vardı, bulup atayım size özelden, belki o şekilde halledebilirsiniz.
  • Çok iyi olur ya.Ben de slim 4 gb kullanıyorum.
  • Tesekkur ederim.Bugun biraz kurcaladim girebildim sonunda.Yanlis Halo reach i online oynayamiyorum.Xboz live a girebiliyorum ama halo reach da matchmaking kismi aktif degil.Sorun ne olabilir? Konsol 4gb slim bu arada.
  • sorunun çözümünde yardımcı olabıldıysem ne mutlu bana üstad. halo hakkında bilgi sahibi değilim ama malesef, bilen arkadaşlar cevap verir umarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.