Şimdi Ara

Xbox Live gold membership..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, benim makina Ntsc-u ama ben ilk gelen 1 aylık bedava gold üyeliğine ingiltere üzerinden kaydoldum çünkü hotmail hesabım ingiltere üzerindendi. şimdi gittigidiyor üzerinden japon oyuncak pazarından 1 yıllık live üyeliği satın aldım. arkadaş kodu maille gönderdi aynı günde de ürünü kargoya vermiş daha gelmedi. gönderdiği kodu da girme konusunda terreddüt yaşadım. sorum şudur:

alet ingiltere üzerinden kayıtlı olan bir ntsc-u makina olarak burdan aldığım gold live üyelik kodunu girersem banlanma yada suspended olma riski varmıdır? ne yapmamı tavsiye edersiniz? gerçekten live olayının keyfinden olmak istemiyorum. yardım ve tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..

gamertag: FireStarterLive

• Hiç sorun olmaz merak etme
  • Kodu maille yolladıysa kargoya ne verdi ki?
  • orasını ben de anlamadım kargo nosu kargolandıgı şube falan da yazıyor. gelmedi daha gelene kadar bu kodu girmeyeyim diyorum. sonra gönül rahatlılığıyla giricem arkadaşın söylediğine göre herhangi bir sorun olmuyormuş. bir de bu gönderdiği kod hani cracklenmiş serial'lar oluyor bilgisayar programları için, onun gibi birşey olamaz dimi, xbox'da öyle bir olay duyan varmı?
  • Sen bence kodu gir. Adamın verdiği kargo numarası hayalidir;çünkü senin ürünü onaylaman için öncelikle adamın kargo bilgilerini girmesi gerekiyor.

Kod'da sorun olacağını sanmıyorum;bu ara millet military paketlerden çıkan kodları satıyor..
  • sen gir kodu bölgeden fln sorun olmaz baktın kod çalışmadı onay vermezsin olur biter ama bir sorun olucagını sanmıyorum

bu arada o kargo numarası atmasyondur :D kargoya vermesı senın acından daha kotu hem ekstradan 6-7 yl verceksın bende aldım aynı şekilde bir sorun yok
  • O tip ürünler email ile gönderiliyor, işlemin onay aşamasına girilebilmesi için mutlaka kargo bilgisi girmesi lazım, e zaten size mail olarak kodu yolladigi icin oraya atmasyon kargo bilgisi giriyor.

Siz gönül rahatlığıyla kaydolun, eğer avrupa account una kabul etmezse, bide usa account u açın, onunla girin kodu, kesin olarak olucaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xbox live gold üyelik hakkında
    9 yıl önce açıldı
    XBOX Game Pass PC 3 Aylık
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende live yapıcam alırken live var dedi satıcı nerde yazıyor bu live kodu
    2 cd var military pack arcade ve kameo.
    makina ntsc u elite ama
  • arkadaşlar acilyardım edin ben pal elite aldım sıfır normalde bir aylık gold hediye var ama benimki silver usa hesabım var recovery yaptım yine aynı ne yapmam lazım yardım edin arkadaşlar mail adresim memetthelittletiger@msn.com
  • kodu sabah girdim. sorunsuzca çalıştı. bütün gün fifadaydım

bu konuda bilgilerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.